65
Square-Enix jRPG-sRPG (konzol verziók)
-
Davinho 07 #65 helo!
az lenne a kérdésem h az onistrike-ot Rushnak, a Gae Bolg-ot Davidnak és Emma spéci támadását mikor és hogyan, milyen feltételek közt tudom behozni ill. használni?? -
#64 Eddig -
#63 A játék elején meddig érdemes csak a palotából szerzett küldetésekkel foglalkozni? -
Esty568 #62 Hi!
Elysion-ról van szó, ha jól értem :) Nekem ez ugy sikerult, hogy elutaztam egy kocsma-questre, aztán mikor visszajöttem és bementem arra a területre, ahová először megérkeztünk a videóban, egy átvezető jön(lehet, hogy a quest nélkül is megy, nem tudom). Amint ez megvan, vissza arra a területre, ahol az academy van. Itt ha elmész a térkép végébe(ahová egy őr eddig nem engedett be), újabb átvezető, hogy David elmegy a kongresszusra. Ez után menj fel jobbra a lépcsőn a "Remnant Ark" felé és innentől azt hiszem mehetsz az árral :)
Remélem érthető volt... kicsit már én is elfelejtettem, miként is sikerült. XD Egy ideig én is el voltam veszve. -
vikingharcos #61 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az inventory menüben van olyan fül hogy component. az mire jó? minek a komponensei? fegyvert hogy lehet fejleszteni majd később?
köszi -
csububoy #60 Sziasztok!Segítsetek nekem egy picit!Elakadtam abban a városban ahol van az akadémia,tovább tudtam menni onnan a kocsmában kapott mellék questekkel de a fő történetszál nem halad tovább akárhova megyek.Légyszi ha tudtok segítsetek! -
#59 Nest of Eagles csata. Lehetőleg High Quality-ban nézd! -
#58 Meg persze már írtam is Mojcado Castle-ról. Annak van jó pár szárnya és ha az összes rá vonatkozó quest-et megcsinálod, akkor idővel mindet meg tudod nyitni. Ekkor lazán össze lehet 3-400-as chain-t hozni, ha kitartó vagy és úgy már azért szépen lehet fejlődni. -
#57 Sok jó hely van, de többségük az első látogatásodkori szintre szintezi a monsztákat. Magas chain-nel persze gyengébb területeken is tudsz fejlődni.
Kutass, van sok település, zóna, meg rengeteg mellék misszió. Mire azokat megcsinálod, combos leszel. BR58 körüli videók vannak arról a csatáról a youtube-on is (érdemes megnézni őket akár, tanulni jók, meg belőni a szükséges szintet).
Érdemes mindenkivel beszélni, többször is, sőt ahogy alakul a sztori, újra végigjárni mindent és mindenkit ciklikusan. -
#56 Hát én már nem tudom hogy hova fejlesszem a seregeim mert jeleneleg a síkság ahol van 2 ilyen nagy sárkány ott találhatóak a legnehezebb ellenfelek de már azokból sokat egyszerre le tudok győzni:SNem lehet megnyitni valami barlangot ahol nehéz szörnyek vannak,mert ha lenne olyan ott elég lenne 1.5 óra tápolás és már magasabb szinten lennének... -
#55 Ha kicsit visszaolvasol, látod, hogy van felélesztés, sőt nem csak vivification herb-sel, hanem varászatból (kiss of life, last chance). Ámde ahhoz a csatához szvsz. még gyengus vagy, pláne ennyi HP-vel (erről is írtam már). -
#54 Hali!Lenne 1 kérdés:Az elesett egységeket fel lehet éleszteni valahogy?Vagy ha valamelyik elvérzik akkor az a harc végéig úgy is marad?Most ott járok hogy le kéne győzni az a katonpicsát meg azt a nagy debil állatot akinek szarva van de egyszerűen nem megy pedig a party nem rossz mert 3 union van egyik 1700 másik 1400 harmadik meg 1200HP-val:S -
tyrant71 #53 az a baj, hogy minden körben minden unitot támad
plusz még a kör végén nyom az egész bandára valami szart
4-4k HP-mból jó, ha marad 0,5-1k
ha folyamatosan gyógyitok akkor nem támadok :-(
egyszer beadta az amulett varit, akkor sikerült rajta 180k-t sebezni, de még mindig nem villogott -
#52 A legszarabb a bewitch->enthralled státusz, de arra lehet amulettet csinálni. Viszont a curse-re még nem is láttam semmit. Az csak a szinteden és a szerencsén múlik (mert idővel el is múlhat).
DreamWatcher monsztával beszoptam, mivel akár 1 kör alatt is taccsra tesz. (mindenkit átállít, szeva, vagy csak a felét, akkor 2 kör) -
#51 50-60 óra tutira benne van. -
#50 A DLC-s monszták nézd meg, hogy max. csillagosak guild quest-ben, ergó lehet, hogy max. BR-en is lenyom. :D
Én BR93-ason is általában otthagyom a picsmagba őket. Nem éri meg (kinek van ideje rá).
Amúgy ha 5 csapattal mész és mindegyik tudja a többit éleszteni és gyógyítani, akkor több esélyed van talán. Pláne ha kiss of life-ot is többen tudják, mert az feltámaszt ÉS maxra gyógyít. Illetve a second chance még jobb, mert azt bárkire rá lehet nyomni (pl. 9999HP-t gyógyítani a Cyclopson, stb.). Pár csapatot amúgy is hátul kell tartani azzal a paranccsal, hogy ne harcoljon, csak gyógyítson (kör közben az jól jön bazira). -
#49 Nektek hány órába telt míg végigvittétek?Azt tudom hogy hosszú de pontosan mennyi kb? -
tyrant71 #48 Eldritch Dragon (Gold Dragon) - Fornstrand (DLC Monster)
mennyi lehet a hp-ja?
60k-t sebzek rajta, de még nem is villog
85-ös partyt 3 kör alatt lenyomja :-( -
#47 Jaja. De arról beszélni már spoiler-es lenne. :D Meg ilyen bukás mellett, hmmm... -
tyrant71 #46 nem tudom, hogy a végefőcimeket végignézed-e
ennél érdemes végigvárni a stáblista végét... -
#45 Amúgy az Infinity kiddybb lett sokkal és a pörgős harcra épít a lassú taktikával szemben, de a sok kutyagolás ezt is lassúvá teszi. -
#44 Ajjó, mind1, ezért már nem lépek be újra. :D -
#43 Akció részeket nem kell erőltetni és bódottá. Ha akciózni akarok ott a DMC4, vagy valami valóban ultra minőség akciógamma és nem ilyen Rogue Galaxy szerű bénulgatás, ami a szánalom és a közröhej között mozog félúton.
Mind1, a sztori jóak, oszt ez a lényája. -
tyrant71 #42 infiniti nem fura ezután?
nekem tetszett, hardon is végigtoltam
aztán elkezdtem infinity módban
3 órámba tellett lenyomni az első 2 őrt
el is adtam azonnal :-) -
tyrant71 #41 mr. diggs-nek mindhárom értéke max-on van
baaluk-ba már az elején el lehet jutni
sivatagból nyugati irányba kell kimenni -
#40 Gőzöm sincs. Gondolom Mr. Diggs magasabb szinten kiássa majd valahonnan. Nekem csak egyik értéke volt max.-on.
Amúgy én azt a quest-et nem is csináltam meg, meg egy másikat sem, mert nem jutottam el Baaluk-ba.
Inkább BR93-asan nekiugrottam a végső csatának és nem is volt olyan nehéz. :D
Azé voltak nagyon jó quest-ek. Pl. a Balterossa és Royotia közötti háború (és szerelmi szál) kialakulásával a kapcsolatosak, főleg az uccsó a dupla csata. -
tyrant71 #39 Melphina, Pub, Scientist
kellene neki 3 féle cucc
a blackrose nectar és a shadowood seeds megvan
parasitic oil-t hol találok? -
#38 Én ott még 60 felé jártam. -
tyrant71 #37 Fornstrand-ra bementem 71-es BR-el
mire átverekedtem magam rajta 77-es lett -
#36 Van 3-as Blackout, már én is használom. -
#35 Fene se tudja miért ilyen gecinehéz a játék (igaz letöltöttem a DLC-ket és mintha lett volna egy challenge növelő pakk). Volt már 42 körös csatám is, de olyan is amiben másfél óráig menteni sem tudtam. Hova vezet ez?!?!? Pedig lassan BR70-es a csapat. -
#34 Kettes van, ergó csak van má hármas is :D Csak sokat kell nyomni. -
tyrant71 #33 a windsom echo quest-re gondolsz aleclyff-nél?
azzal nagyot szivtam, mire rájöttem a megoldásra -
tyrant71 #32 nekem 71-es a party
most kezdtem a 2. lemezt
blackout nagyon ütős, van belőle 3-as szint is?
nem vettem észre, hogy más árak lennének a különböző boltokban
igy az első utambakerülőnél eladtam őket, de már én is szétszedem őket -
#31 Jó tanács: mindeképpen HDD installal nyomjátok, mert különben tényleg gáz! -
#30 Jah és próbáljunk meg azonos képességekkel is rendelkező karikat egy unionba rakni,mert ha siekrül azonso art-ot egyszerre használni (pl. magic missile XX), akkor ha régóta együtt vannak, összejöhet a synergy, minekutána együt cselekszenek egyetlen hatalmas spell-ben és így kitanulhatjuk pl. a blackout-ot (már 2-esen nyűvöm). Nekem két unionomra is megvan már ez, így egy csatatér (lásd, ostromok a remnantszívóknál), akárhány unionnal egy kör. Utána meg jöhetnek a boss-ok, mert azok nyilván nem fexenek mege nynitől. De durva helyzetben a gae bolg is az egész csatatérre hat, így azzal is lehet takarítani :D.
Érdemes Rush-t, a húgát és a herceget is használni, mert nekik van/lesz remnant képességük. Pl. Rush már az omnistrike mellett tud küklopszot idézni stb. Igen hasznos képesség. A küklopsz is boss-nak számít, így kicsit elvannak vele :D -
#29 Tényleg, te kinek szoktad eladni a monsztákat, mer én már egy ideje csak simán szétkapom őket komponensekre aztán haller?! -
#28 Hmmm, így 63 felett már nehéz fejlődni, bár most Aleclyff-nél van egy küldi, ott aztán kedvedre lehet szite végtelenig chain-elni. -
#27 Ki emléxik, én nem számolom őket, pláne nem névre. Ha szembejönnek, lecsapom, ennyi. -
tyrant71 #26 léteznek olyan rare monsterek, akiket nem lehet elkapni?
mojcado castle: Fatalclaw
biztos találkoztál már vele, 25x harcoltam vele, de nem sikerült :-(