Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nekem mondjuk nem baj, részemrõl adhattak volna többet, de tény hogy a palettán a többi játék messze megelõzi...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most raktam fel a game-t! Eleje csont fekete képernyõ
a többiek dumálnak, menjünk már! Na de hogyan? Merre?
2/10
tény hogy kevés az egység, de van egy fajta hangulata is, amely a végén nagyon jó.
a vége, az utolsó egy óra kissé felnyomott minden pontot nálam az értékesítõn.
a felkiáltójeleket csak ugy ok nélkül osztogatja 1-2 emberke, nem kell aggódni amiatt.
a játékról meg csak annyit hogy a vége lehet télleg jó volt.
de viszont ha megnézzük 6 ellenfél, meg 4 fegyver??
egy csõjátéknál?
háát megeröltethették volna magukat kicsit nem? <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ui: nagyon sok felkiáltójeled van. nem éri meg.
én negyed ennyit nem adnék... <#nevetes1>#nevetes1>
Grafika: 80
Hangok: 90
Hangulat: 90
Irányíthatóság: 85
Küldetések felépítése: 70
szavatosság: 60
összhatás, értékelés: 78
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hány csapterbõl áll?
Grafikával nem lenne semmi baj... így "kivülrõl" nagyon igényes cucc, de a tartalom eddig 2-eske.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
INSTALL NOTES
~ Unpack
~ Burn or mount
~ Install the game
~ Copy the crack from the ViTALiTY
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
elbucsúztam a játéktól (Uninstall)
Nagy kínkeservessen végigvittem...az 5. fejezettõl kezve egy rohadás a játék. azelõtt se nagy szám.
van 4 ellenféltípus ha beleszámítom a nagy repcsit akkor 5..... <#wilting>#wilting>
Damnation ami mostanában vele együtt jött ki egy 30%-ra értékelt bughalmaz, háát akkor ezt szerintem kár értékelni, mert max a 0-5% közé lehetne sorolni a 100%-os mércén....<#vomit>#vomit>
végigjátszás után ennyit tudok róla felhozni. Jah és a videókat elnyomogattam, nem is érdekelt a története...<#levele>#levele>
Valaki át tudná küldeni nekem a crack fájlt? Ugyanis leszedtem a 7gb-sat, és miután nem tudtam felrakni mérgemben letöröltem. Majd miután leírták többen, hogy lehet felrakni, sikerült a 6gb-sat leszednem, amiben nincs crack 😄 Most szedjem le még1X? Ááá 😄
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
srácok van valakinek valami ütlete arra, h mit csináljak ezzel az üzettel?
"Összeférhetetlenség támadt egy másik bla-bla-bla..."
ilyenkor mit? daemonban mindenhol pipa, yasu cloak, mini image daemomban...
Az az 5,6 pont meg messze nem megérdemelt.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
hogy néz ez ki?! sajnos ez most nagyon gagyi lett
. : Z E L L E R : .
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Wanted, Terminator hiba nélkül ment nálam.
uhhogy ha a BC-t ezek a .... ok csinálják akk már temetem is