Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

képernyõ felbontást, frisitést álítsátok el.. nekem az javította ki a fekete képernyõt

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Én sem tudok az elején továbbmenni. Valaki tudna segíteni?
DarkSector
nade 3 pontos a damnation, és ott nem csak lövöldözni kell... akkor erre hogy adhattak volna 3-nál többet? 😄
Nekem mondjuk nem baj, részemrõl adhattak volna többet, de tény hogy a palettán a többi játék messze megelõzi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
a hangulata sztem egy nagy nulla, te milyen hangulatot éreztél benne? xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Vki segítene?
Most raktam fel a game-t! Eleje csont fekete képernyõ
a többiek dumálnak, menjünk már! Na de hogyan? Merre?
Prince23
az nagyon durva, de tényleg... 4-5 pont simán ér, má nem azé.

Kettõ pont,de durva,én majd most fogom ki próbálni.

grebber
Hangulat na az legkevésbé sincs benne.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
LOl b+ akkor velem van a gond?

2/10

tény hogy kevés az egység, de van egy fajta hangulata is, amely a végén nagyon jó.

Prince23
Ezzel egyetértek, kevés ellenfél volt nagyon... csõjáték volt, meg valahogy üres gamam is, de valahogy lehetett érezni a lepusztultság nagy környezetét, de mégis kisvilágban..... kisnagy ...
a vége, az utolsó egy óra kissé felnyomott minden pontot nálam az értékesítõn.

DarkSector
ááá
a felkiáltójeleket csak ugy ok nélkül osztogatja 1-2 emberke, nem kell aggódni amiatt.

a játékról meg csak annyit hogy a vége lehet télleg jó volt.
de viszont ha megnézzük 6 ellenfél, meg 4 fegyver??
egy csõjátéknál?
háát megeröltethették volna magukat kicsit nem? <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Na jó lehet hogy csak 70-et kéne adjak rá (7/10). de a vége az baromi jóra sikerült. Most csõjátékot elnézem tõle.

ui: nagyon sok felkiáltójeled van. nem éri meg.

DarkSector
nagylelkû ember lehetsz...
én negyed ennyit nem adnék... <#nevetes1>

Prince23
Végigvittem, kb. 4 órámba telt. Sztem egész korrekt lett a gamma. GRUNT szeretem, de nagyon. Persze a Wanted sokkal jobb volt, mondjuk a Tr közelébe sem ér. De hangulat ott volt, fõleg a végén, a vasutas résznél nagyon ráéreztem, pedig addig 6 pontig állt. A vége (kb uccsó 2 map,a vonatostól kezdve) kurva jó lett sztem. Az egységek, a területek, a csõjáték mind monotonná teszik a gammet.

Grafika: 80
Hangok: 90
Hangulat: 90
Irányíthatóság: 85
Küldetések felépítése: 70
szavatosság: 60
összhatás, értékelés: 78

balee4
9 chapter, max 4 óra a játékidõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Kipróbáltam, hááát nem is tudom, 20 perc alatt 3. chapternél vagyok, és semmilyen változatos elelnségek sincsennek. kb találkoztam 3-mal eddig.
Hány csapterbõl áll?
Grafikával nem lenne semmi baj... így "kivülrõl" nagyon igényes cucc, de a tartalom eddig 2-eske.

Evin
...remélem, hogy õk csinálják, mert...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Az új Ghost Recon-t (ami a hírek szerint jövõ tavasszal jön) még õk csinálják, mert a GRAW1-2 jó eresztés volt.

Az jó, majd megpróbálom beszerezni külön a craket.

bon
Benne van a crack.

INSTALL NOTES
~ Unpack
~ Burn or mount
~ Install the game
~ Copy the crack from the ViTALiTY

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Van hozzá crack?

bon
Na már van ilyen is: Terminator Salvation (c) Evolved Games VITALITY

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Istenem.
elbucsúztam a játéktól (Uninstall)
Nagy kínkeservessen végigvittem...az 5. fejezettõl kezve egy rohadás a játék. azelõtt se nagy szám.
van 4 ellenféltípus ha beleszámítom a nagy repcsit akkor 5..... <#wilting>

Damnation ami mostanában vele együtt jött ki egy 30%-ra értékelt bughalmaz, háát akkor ezt szerintem kár értékelni, mert max a 0-5% közé lehetne sorolni a 100%-os mércén....<#vomit>

végigjátszás után ennyit tudok róla felhozni. Jah és a videókat elnyomogattam, nem is érdekelt a története...<#levele>

Ok. Megoldottam.

Van ugrás gomb?

grebber
És ki kell ugrani a "fedezék" fölött a társaidhoz!

Sziasztok! Biztos hülye kérdés de a legelején mit kell csinálni? ott vagyok körbevéve fallal autóroncsokkal és kidõlt villanyakaróval és?

wesker24
Dehogyis müködö crack még nincs ! Csak working image van. Pedig a 7 gigás verzió volt a nyerõ azt csak simán el kellett volna inditani aztán megy is !
Evin
Van crack?!

zoliii
Sziasztok!

Valaki át tudná küldeni nekem a crack fájlt? Ugyanis leszedtem a 7gb-sat, és miután nem tudtam felrakni mérgemben letöröltem. Majd miután leírták többen, hogy lehet felrakni, sikerült a 6gb-sat leszednem, amiben nincs crack 😄 Most szedjem le még1X? Ááá 😄

JackSparrow88
ok, most már sikerült,mûködik, csak hülye voltam, mert a YASU-t bezártam miután Cloak-oltam. Nem rossz is game eddig, bár télleg nem hosszú, ha már a második fejezetnél vok és alig mentem benne...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Shep
A coop-hoz milyen + beviteli eszköz kell, mert hiába dugtam rá kontrollert szart ez rá, hiába nyomkodtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Én olyan verziót szedtem le amiben szinte minden benne volt ami csak kell ! DT Pro Mini Image stb... Csak beraktad a Mini imaget Daemonba Yasi elindit Cloak és már játszik is !
JackSparrow88
Mondjuk a Pro-t fel sem lehet rakni, mielõtt még feltenné, kidob egy ablakot h adjam meg az emailem meg vmi kódot meg mittomén, ha kihagyom ezt akkor meg nem teszi fel. (és mindegyik pro ezt csinálta amelyiket leszedtem)

JackSparrow88
Nekem is szinte ugyanez a problémám. Mindent úgy csináltam mint az elõttem lévõ ember és nekem sem akar elindulni. Lécci segítsen már vki, mer már a tököm ki van vele. Am Daemoon tools-ból melyik kell neki Pro v. Lite?

hali!

srácok van valakinek valami ütlete arra, h mit csináljak ezzel az üzettel?
"Összeférhetetlenség támadt egy másik bla-bla-bla..."
ilyenkor mit? daemonban mindenhol pipa, yasu cloak, mini image daemomban...

omg.. legalább egy ilyet beleépithettek volna...
Nem. Miért? Mert ez ennyire leszarta mindenki a fejlesztõknél.

Az az 5,6 pont meg messze nem megérdemelt.
hali, nem lehet ezt a játékot lanon játszani? mert ha coopra kattintok akkor azt kéri hogy csatlakoztassak kontrollert xD, plz help, thxx
Prince23
Akkor ez nagyon lol

Van!
grebber
Felfelé kerekítesz?? Csak 5.5 pont ez kb reális többet nem ér ez a game!

Toughtful
Srácok! Osztott képernyõs mód van a PC-s változatban is?

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Zeller01
ejjj... ez a játék fájdalmas kicsit.
hogy néz ez ki?! sajnos ez most nagyon gagyi lett

. : Z E L L E R : .

Prince23
GK Teszt 5.6 pont

ez is kevés

balee4
úgy voltam vele, ha belekezdtem be is fejezem, úgy is elég rövid, és bíztam abban, hogy jobb lesz

highlander15
Ismétlem:a játékban lévõ zenék nincsenek meg valakinek?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Evin
Tudnak õk jót is csinálni, ott volt a GRAW1-2. A BC-rõl eddig jó kritikát hallottam.
Wanted, Terminator hiba nélkül ment nálam.

annyi biztos hogy nekem a wanted sehogy sem akar jó lenni bárhogy próbálom randa képhibák vannak ez pedig játszhatóan megy de 5 percenként kidob error al
uhhogy ha a BC-t ezek a .... ok csinálják akk már temetem is