Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez is egy jó játék megsokminden más is PL COD4-5 WarFront
Nekem pl a FarCry2 az agyon istenitett 50 négyzet kilométeres bolyongással nemjött be sokaknak bejött menyivel jobb ennél? És a Crisys1-2
A fél délkoreau hadsereg aminek féltár fejlövés kell személyenként hogy meghaljanak az jobb?
tonyr
megvan és nem jácottál vele ? LOL
én most szerzem be mivel --- nem is tuttam hogy van termi game ps2-re --- de ha megvan 1 játék naná hogy kiprobálom, föleg hogy nagy terminator fan vagyok...
kár hogy nem fps az uj játék, igaz hogy rövid volt ill lehetett volna sokkal jobb is, de ez lett belöle, és végülis hard-on elég jo volt hogy nehezenbben haltak a terminátorok..

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

wesker24
Habár ezzel én még nem játszottam de megvan de azért szerintem a Terminator 3 ROTM is jó ps2 játék volt !!
CalebJoe
Nekem eddig ez tetszett legjobban anno még PS2-õn toltam.
Willenbrock
Egyébként melyiket tartjátok az eddigi legjobb Terminator játéknak?

Willenbrock
Bethesda Skynet?Hiszen az olyan mint a legrégebb Wolfenstein.Egyszerû régi és labirintusokból áll.Egy mai játékkal már nemigen lehet egy ilyet összehasonlítani.

Willenbrock
4 napja senki nem írt ebbe a topikba,ennyire szar lett ez a játék?

Shep
Gyanítom, hogy ha valaki tudná rá a választ már írt volna. A feketeségre annyit, hogy megnézhetnéd másik driverrel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Erre valaki? thx

PS3 Slim 250 PC

DarkSector
Farenheit és Beyond god and evil....egyetértek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Igazad van, helyesbítek te voltál az aki felvette a kesztyût tehát ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kérhetsz is! #488
Evin
Az a csõjáték, amiben csak 1 irányba lehet menni. Nem véletlen CSÕjáték a neve. A csõnek is 2 vége van.
DX meg Crysis-ban legalább 2-3 útvonalon is meg lehetett oldani az adott feladatot.
Egyébként ha nem A-ból B pontba kellene menned, mit csinálnál a játékban?! Én pl nem találtam túl szórakoztatónak a The Path-et sem.(mondjuk ahhoz olyan hangulat kell)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Hát ö izé én kérek elnézést de te kezdted el itt a csõjáték témát. Én csak megpróbáltalak rávilágítani pár apróságra. Amúgy a régi terminator játékokhoz (Bethesda-féle Future Shock és Skynet) képest ez egy nagyon gyenge próbálkozás. Nyilván idõhiány és egyéb dolgok is közbeszóltak de akkor is gyér az egész.

Állította valaki az ellenkezõjét? <#fejvakaras>
Shep
Ennyi erõvel az Oblivion is csõjáték, mert el kell menned A-B-be ott beszélni valakivel ,hogy utána elmehess C-be megölni valakit, ez is csõjáték. Sõt az élet is az, mert mindig A-ból mész B-be, meg hepe után mindig hupa jön egy csõ az egész világ. 😄

Shep
Csõjátékok a COD-ok pl. de ennek ellenére szórakoztatóak.

Crysis, FarCry 1-2, egyik sem csõjáték. Mert csak meg van adva a feladat, de hogy hogyan csináld, az nincs megszabva. Meg az sem hogy merre közelíted meg. Jó nincs hatféle irány, mert azt már labirintusnak hívják. 😄 Minden játékban van egy fõcél, ami felé haladsz, meg esetleg 1-2 mellékküldi, ettõl még nem csõjáték.

Seth
Na jó,akkor elõbb azt kellene tisztázni, hogy kinek mit jelent a csõ játék

PSN ID.: Beegabor

De akkor hogy értsd, Wanted-hez meg a Dark Sectorhoz hasonlították, amik egyáltalán nem csõ játékok hiszen lehet benne menni 2 irányba!!! Elõre meg hátra!!! Ja vagy ezek a csõjátékok?
Crysis? Menjél a kijelölt ponthoz és nyírj ki mindenkit, ebben mi a nem csõ? Az hogy volt néha 2-3 választási lehetõséged?
Pontosan, kísérletezett, de hány olyan egységet tudsz felsorolni ami tömeggyártásba ment át? A híres T-1000 -es szériából is csak 1 tucatnyi készült. Amit meg a fegyvertárról írtam, az el kell keserítselek, de úgy volt, a Skynet volt a katonaság, az egyszerû civilek, akiket a háború kovácsolt gerillaharcosokká, mégis honnan szereztek volna komolyabb fegyvereket.
Amúgy meg nem tudom mivel lõtted le pl a "titániumvázas gyilkológépet" pikk-pakk mivel taktika nélkül kb 2 másodperc alatt ledarált a Gatling-al, de mint írtam a játékban nem csak easy fokozat van, még ha arra is van állítva kezdetben.
Egy kis pontosítás: Gyártott a Skynet egy halom típust, hiszen kísérletezett, folyamatosan vonta vissza a régi egységeket, fejlesztett.
A játék kimeríti Terminator univerzum fegyvertárát? A Terminator univerzum fegyvertára a jelenkoré, kiegészítve néhány energiafegyverrel. Szóval van ott még hely a plazmafegyveren kívül.

Épp az volt a baj egyébként a játékkal, hogy az ember nem úgy állt hozzá, hogy 'fúú, néma lehet benne lõni'. Hanem hogy várt valamit. Én legalábbis biztosan. Érdekes sztorit, kemény taktikai elemeket(elvégre egy titániumvázas gyilkológépet hadd ne lõjek már le csak úgy pikk-pakk), ne adj isten egy pici változatosságot, vagy nem is tudom, valamit, ami feldobja az állóvizet. Kár, hogy pont leszarták a fejlesztõk.
balee4
tudom Te nagyon elfogult vagy a DS-el kapcsolatban, ami nekem a játékok felett áll azok az alábbiak: Fahrenheit, Fable, KotOR 1, Deus Ex 1, Mass Effect, The Longest Journey, Witcher, Beyond Good & Evil, Mafia aki játszott ezekkel, annak nem kell ecsetelnem miért 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Részben az is fps, de akkor: Crysis, Far Cry1-2.

Deus Ex 1 fps/RPG keverék. FPS-t kérdeztem.
Evin
Deus Ex1 pl nem volt csõ FPS. 😊

Most akkor lehetne offolni a topikot, hogy pl a Wanted, amit a 2. pályán hagytam abba mivel volt jobb, vagy a Dark Sector, amit a 4.-en.
Irkálnak itt egyesek mindenféle csõjátékról. Melyik fps nem csõjáték? Kevés benne az ellenfél? Talán mert a Skynet összesen kb 10 féle terminátort gyártott, és az is elég volt kiírtani az emberiséget.
Kevés benne a fegyver? Ami a játékban volt azon kívül egyedül a plazmafegyver van a Terminátor univerzumban.
Szóval ha az ember nem úgy állna hozzá, hogy fúú, némá lehet benne lõni, hanem egy kicsit is ismerné a történetet, akkor lehet megértené a dolgokat.
Aki meg 3 óra alatt játszotta végig, annak üzenem hogy nem csak easy fokozat van benne.
DarkSector
Wolverine és Wanted még csak köze sincs ehhez a a romhalmazhoz.
Dark Sector-t, meg nem lehet semmihez sem hasonlítani...az a játékok felett áll...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Jéé tényleg Wolvi😄D de az másabb, az ilyen hak and slash

balee4
én asszem 60%-ra értékeltem a GSF-n, ennyit is csak nagy jóindulattal érdemel, a Wanted viszont tényleg jó játék volt, ahogy a Dark Sector és Wolverine is

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
ahhoz képest, hogy ebbena félévben szinte semmilyen akciójáték nem jött ki a wanteden kivül, egész jó gém. Na persze nem egy adonisz, nehogy úgy képzeld el. 6-7-7.8 pontos nálam a gamma. 8-at nem adom meg😊) na jó: 7.6 pont nálam a gém!

Rövid. Nagyon rövid.
Amúgy meg kell jegyezni, hogy a dolog fonákja a filmmel kapcsolatban, hogy a játék sokkal jobb zenével rendelkezik.
A régi, már ismert és a kulthoz tartozó Brad Fiedel zenét dolgozták bele.
Én is végigtoltam, most végeztem nem rég,van azért hangulata elkezdtem az elsõ küldit,és megszólalt a terminátor zene mondóm ááá,nekem a vége nem tetszett,volt egy Kiss gondom,nem vette fel egyes helyeken lõszereket,meg a bombákat a termik ellen,volt úgy semmi lõszerem nem volt,néha hiányoltam hogy nincs direkt mentés csak gépi,vége fele jártam úgy hogy nekem is fekete volt a képernyõ nem láttam semmit,érdekes elindítottam a frapsot és jó lett,a végére visszatérve kicsit õsze csapottnak tûnt,látszik hogy csak a film miatt készült el a játék,hogy egy bõrt lehúzzanak róla,na meg egy Kiss pénzt,grafikával nem volt gondom elég jól nézz ki,kb 5óra volt mire a végére értem Terminátor-fanoknak ajánlott.

balee4
telepíteni nem lehet, vagy kicsomagolod egy külön progival a cab file-t vagy van egy kitömörített verzió is...

Ebbõl látszik mennyire különböznek az emberek.
Végigjátszottam és nagyon tetszett, és igenis jó a hangulata<#beka3>
DarkSector
miért kell telepíteni valameiketis????
nekem nem kellett.

Willenbrock
Hy! Van már olyan verzió aminek egyszerû a telepítése?Sokat nem akarok vele vacakolni,akkor inkább megvárom az eredetit.

Atreus
ja és köszi a segítséget!

Atreus
ÚÚÚristen! Hát nem ment elsõre! Inkább sokadikra! Innen látszik hogy a konzoloknál nincs sok gomb... Szánalmas átirat.

Evin
Elõre gomb + Space.

Atreus
Énis ott akadtam el! De hogyan ugorjak ha nincs ugrás gomb? Nyomom a space-t a fal mellett de csak leül ha e-t nyomok nem csinál semmit!

Sziasztok!Nem tudom ki hogy van vele,de nekem betöltés után a játék fekete képernyõt produkál!Pár mentés már megtörtént.Hiába veszem vissza a felbontást valamiért nem akarodzik be adni a képet😞Fekete kéépernyõnél nehéz lövöldözni ám😞Tud valaki megoldást,patchet rá?
Üdv!
a játék mûködik nekem.
2problémám van...: 1. mindig amikor elinditom fekete képernyõ, csak a menüpontokat látom, ilyenkor felbontást változtatok és ez a probléma megoldódik.
2. a játék közben amikor a karekterek beszélnek, a felirat szerint mondottak felénél kb átvált a következõ mondatra. átvezetõ videóknál nem, csak amikor játszok. Tehát pl: van egy mondat amit valameik szereplõ mond, de nem mondja végig, hanem a mondat egyik részénél már a másik szereplõ beszél, elég idegesítõ, ez miért lehet? Hangkártya driver esetleg megoldhatja a problémát? egyéb?

PS3 Slim 250 PC

Gerisone
most mindenki fel tudta tenni csak én nem???

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Evin
Nem kell megvárni, míg leáll, ha látod a hátát, lõj.
Ha leállt, kerülj mögé.

Tatyla
amikor legelõször találkozok ilyen 4 lábúval írja hogy valami battery van a fején de hogy kell kiiktatni mert csak pár másodperce stand by lesz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber

Next PC upgrade: 2022

Gerisone
windoz7 van fenn és a setup a nyelvválasztás után egy hibaüzit dob ki, hogy egy setup már fut és ERROR. aztán kilép. mi ennek az oka?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Nekem nem fekete a képernyõ, hanem egyszerûen nem tudok kimenni arról a körbezárt helyrõl!