Dragonball-film: új cím, új plakát, új elõzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
HP+
Megsúgom, hogy Japánban kortól függetlenül rengetegen imádták és ma is rajonganak a DB-ért, plusz Amerikában is elég rendesen vannak rajongói akik nem gyerek számba mennek. Ennyibõl mondhatnád azt is, hogy mit eszik a nép a Star Warson, Harry Potteren, Gyûrûk urán, Mátrixon. Ugyan ekkora "baromságok" azok is mint a DB, és a világon a legnépszerûbb "baromságok" is egyben És a világ bezony nem csak gyerekeket jelenti. Ennyit a komolyságról. Egyébként meg, gõzöm sincs, hogyan hoztad össze a komolyságot a filmes/animés ízléssel. A 2-nek semmi köze egymáshoz. Rendesen járok melózni, vannak barátaim, rendes("komoly") életet élek, és az a szórakozásom, hogy Japán rajzfilmeket nézek. Édes istenem... Ehhez már tényleg tehetség kell, hogy az ízlést összehozd a "komolysággal".
DBZ is My Favourite
(Ugye a cikket Szekeres Viktor írta) <#hehe>#hehe>
Nem dolok el a DB-tol,sosem voltam nagy fan,de a te beszukult csolatasod azert erdekes...kivancsi lennek tenyleg ennyire sotet vagy, vagy csak a poen kedveert flamelsz? (mely esetben szinten eleg alacsony iq a vegeredmeny..)
Én ezen erõsen vitatkoznék. A sima DB elsõ pár részében amikor Son Goku mondja, hogy õ mindig a nagyapja "lábaközét" használta párnának, és fogja és kipróbála Bulma "lábaközét" és elkezd csodálkozni, hogy a nagyfateré nem ilyen volt és lehúzza a csajszi bugyiját, nah az speciel szerintem nagyon nem a gyerekeknek szánt humor. :D Meg a simában is volt már bõven vér meg minden. Az is volt olyan "kemény" mint a Z.
DBZ is My Favourite
Nem a lényeg, hanem a fontos!
DBZ is My Favourite
mint írtam, nem tudom h te mikre "gerjedsz", nem is érdekel
és végül: már leírtam, de a kedvedért újra megteszem: ízlések és pofonok, ha nem tetszik, akkor ne nézd.
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
\"Ha az emlõsök, akiktõl származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekbõl, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
másodsorban nehogy azt akard itt bárkinek is bemesélni(nekem biztosan ne), h nem csesztetés az, ha másokat legyerekezel (magyarán lekicsinyíted, lekezelsz)
senki nem mondta h mindenkinek tetszenie kell ennek az animének, vagy h bármit, ha nem érdekel/t akkor nem
http://www.youtube.com/watch?v=K_1ewjmkrPI&NR=1
Ez a film meg a 14-15 éve készült street fighter, meg mortal kombat szintjét üti meg max, ami akkor lehet, hogy elmet de manapság már inkább csak szánalmas. Vagy most komolyan azt hiszik hogy attól hogy bele raknak pár cgi elemet, meg a szereplöket elneztik vmi siker rajzfilmböl, vagy számitógépes játékból s már tódul is be a moziba a sok birka...
Na de most belegondolva tényleg mi lesz, be fog vonulni a sok marha (nem személyeskedek, akinek nem inge ne vegye magára :P), s dölni fog a sok pénz, ha meg nem, majd max a letöltökre fogják, hogy mért nem lett egetveröen nyereséges, csak piskosul nyereséges a film. Azok a "marketigensek" akik meg ezt a sok szemet kitalálják dörzsölik a tenyerüket meg kapják a megrendelésekekt a szarbnál szarabb fimekre :(
Aldo Moro: neked meg odaadnám a numero uno flamekirály díjat. kommentjeid alapján gondolom neked ez elismerés lenne.
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Semmi olyan nem volt benne ami miatt be lehetet volna tíltani. Ha arra gondolunk, hogy tudott repülni és emiatt(?) egy gyerek sajnálatos módon meghalt, ami szörnyû tragédia, de ha emiatt tiltották be, akkor ennyi erõvel a Szupermen filmeket, rajzfilmeket is betilthatnák vagy sok más filmet és rajzfilmet.
Utánna volt egy rész amiben Trunks kettévágta Dermesztõt vagy az apját, már nem emlákszem pontosan. Na ebben a jelenetben nem volt sok agresszív látnivaló, nem láttunk patakokban folyó vért, sem kiloccsanó beleket. Amúgy én 4-5 éves koromban már meg tudtam különböztetni a valóságot és a rajzfilmeket és bár ilyen rajzfilmeket néztem már akkor is (bár abban az idõben nem pont ezt), de sohasem éreztem késztetést arra, hogy másokat bántsak vagy valami más õrültséget csináljak amivel magamban kárt tehetnék.
A filmben vannak dolgok amik emlékeztetnek az eredetire, de azért az elég csúnya húzás a készítõktõl hogy ezzel a címmel akarják megnyerni a közönséget.
Magyarázhat nekem akárki akármit, a tény tény marad: ennek az akciófilmnek csak alapjaiban van köze a Dragon Ballhoz. Olyan kikerülhetetlen motívumok mint: a szereplõk, azok nevei, sárkány gömbök, kamehameha és ezzel nagyjából kifújt.
A filmmel nem lenne semmi bajom, elintézném egy "nekem az ilyesmi akciószarok nem jönnek be"-vel, ha nem a Dragon Ball címével tüntetnék fel... (elõrelépés az Evolution szócska, gondolom a japánok panaszkodtak az elsõ képsorok láttán)
Egy adaptáció legyen adaptáció vazze, ne kifogásoljatok itt h jajj ez márpedig nem mutatott volna jól a vásznon. Azér fizetik azt a sok filmest hogy megoldja hogy mégse mutasson olyan rosszul. Az viszont egyértelmû hogy a DB-bõl nehéz filmet csinálni, de minden lehetséges. Szerintem kb így dõlhetett el h film készül belõle: a stúdió fejesei összegyûltek és elkezdtek gondolkodni, mi az amire az emberek jönnének. valakinek eszébe jutott a DB sikere, nem is tétováztak tovább. megrendelték a filmet, h márpedig erre a címre kell egy filmet legyártani nekik...
amúgy még általános felsõs voltam mikor idehaza leadták, és baromira bejött, tetszett a története, a megrajzolása, az effektek... (itt hozzátenném, h Japánban tudtommal a DB-t és még sok ilyen mangát 18 éven felülieknek találták ki, nemcsoda h sajnos idehaza nem is engedte az ORTT h folytassák...)
na akkor mondjad csak, h te mire gerjedsz...
a maroknyi rajongótábor meg simán tengernyi
[ edrink.blog.hu ]
Mert õ volt a legagresszívabb az egész sorozatban (Chi Chi után persze), Vegita is félt tõle:D. Nem egyszer kellett harcolnia is(géppuskával meg más lõfegyverrel).
Például a jövõben harcolt a kíborgokkal (cyborg). Amúgy állandóan kiabált mindenkivel.
Nekem ebben a trailerben nagyon tetszettek a kapszulák, amiket Bulmáék gyártottak. Nagyon jó ötlet, hogy nem ilyen füstös eljárással próbálták megcsinálni, így sokkal látványosabb.
Azért felnõttek, mert gyerekekkel elég nevetségesek lennének a harci jelenetek, legalábbis szerintem.
Autók a Dragon Ball-ban is voltak, szerintem nézz meg pár részt.
Azért, mert a kristálygömbök ekkorák voltak a dragon ballban(te semmire se emlékszel?) A z-ben jelentek meg a namek krisztálygömbök, amik ezeknek a kb. 10 szerese volt méretben.
Ez lehet azért volt, mert egyszerûen kihagyták a trailerbõl vagy azért mert idétlennek találták és kihagyták a filmbõl. Én remélem, hogy az utóbbi lesz, mert tényleg idétlen volt.
Amúgy a sima Dragon Ball körübelül egy ötödében volt felnõtt Son Goku és a sima Dragon Ballban kétszer is megküzdött Szívtelen Sátánnal:D, egyszer gyerekként, egyszer pedig felnõttként a tornán.
A fikázóknak legalább a 30 százaléka fogja moziban megnézni és majd isteníteni fogja, hogy hú, de milyen jó film volt, mások meg természetesen azt fogják mondani, hogy nem volt jó,mert nem olyan mint a sorozat, meg persze az is lehet, hogy majd mindenki azt mondja, hogy rossz lett, de ez majd úgy is kiderül.
Amikor megtudtam, hogy kik készítik és hogy kik lesznek benne már gondoltam, hogy jó film lesz, persze még lehet, hogy csalódni fogok, de erre minden filmnél van esély. Hiába mondtam korábban, hogy várjátok meg legalább az elsõ trailert és csak azután itélkezetek, de nem már akkor mindenki elkezdte fikázni. Én mindig miután megnéztem a filmet csak azután mondok véleményt, szerintem így korrekt a dolog, de ti tudjátok.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz anyagilag és nálunk is be fogják mutatni, elég arra gondolnunk, hogy hányan rajongtak Magyarországon ezért a sorozatért és ez nem csak nálunk volt így.
A Dragonball elején Goku 14 éves (!) Bulma 16 volt, és megdumálták, hogy csak két év van köztük.
Ahhoz képes elég törpi volt XD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A madarak azt csiripelték, hogy legalább trilógia lesz belõle. Remélem nem igaz, de félõ, hogy az... Bocs a sok kommentért.
DBZ is My Favourite
Mellesleg ez egy nagyon loli kijelentés volt. Mikor szólt a DB a kisgyerekeknek?
DBZ is My Favourite
1. Istenek
2. Hét senkiházi valaki csinálta a dragonballokat
3. Visszatért a Piccolo, de azt az Isten se tudja, hogy honnét a pokolból tért vissza
4. A sárkánygömbök nem úgy néznek ki, hogy kívánságokat fognak teljesíteni a filmben, hanem valami full másra lettek kitalálva. Bár a trailer alapján ezt elég nehéz megítélni, de nekem eddig ez a benyomásom.
5. Úgy néz ki, hogy Neot ismét megtapasztalhatjuk, csak most nem a Matrixban, hanem a Dragonballban. KIVÁLASZTOTT VAZEEEEE!!!! Magyarul: Son Goku nem egy szupererõs szuperhõs lesz, hanem valami kis átlagos gyökér aki suliba jár és csak késõbb tesz szert az erõre amire szüksége van a gonosz legyõzéséhez.
6. Napfogyatkozás
7. Evolúcíó...
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite