Feléled Dredd bíró?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A híren felbuzdulva megnéztem gyorsan a Dredd bírót, és azt mondom, hogy jó kis klasszikus fantasztikus film. Igen, ennek volt hangulata, mint a Total Recall-nak vagy a korabeli sci-fi/fantasztikus filmeknek. Ma van hangulat? Elvétve...
(Ami idén bejött nekem, az a Vasember volt. Annak volt valamije, ami más filmekbõl hiányzott. A HULK 2 meg sem közelítette...)

Nothing to say

hiftu
"Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új? "
Hadd gondolkodjak... Hmm... emm.. ooh.. Mondjuk a pénz miatt?

Darth Sith
Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

"Jó jel, hogy a 28 nappal késõbb és Sunshine producerei, Allon Reich és Alex Garldan vették kezükbe a dolgok irányítását." így igaz
<#eljen><#worship>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Ja-ja jo volt..
Ja és Dred 1. tényleg hangulatos, pörgõs, remek akció sci-fi...
Úgy tudom az, bár személy szerint én finoman szólva is hánytam tõle...(bocs a kifejezésért), Nicolas Cage legrosszab filmje sztem.
De ez az én véleményem..

U.I.: SzV. cikkeihez továbbra sem kommentelek, tök feleslegesnek tartom, úgysem változik meg...
Nem mondjátok, hogy a Szellemlovas siker lett!? 😮

Narxis
Nekem is bejött a film, akciódús, érdekes légkör, szóval jó volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát én épp az olyan filmeket sírom vissza mint az elsõ Dredd bíró volt 😞

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Nekem bejött a Dredd bíró, abban az idõben olyan képregényfilmek mentek, mint Batman 3 v. 4. Azoknál azért jobb volt.
nekem is tetszett, sci-fi jöhet minden mennyiségben! Remélem Sly is back a 2. részre, de sajnos nem valószínû hogy az elsõnek lesz a folytatása :-( bár a remény hal meg utoljára, de sajnos itt sztem meg se fog születni :-(
megölted appát, megölted koccost <#taps>

Nekem is tetszett anno az elsõ. Remélem, tényleg jó jel a 2 producer.
Nekem is be jöt a dred bíró bár kicsit erõltettet volt egyes részei (poénok) de összeségében jó darkos volt a történet.
Szerintem se volt rossz...

bár Vajnát a T3 miatt egy elég távoli helyre kívánom, de a Dredd Bíró szerintem tisztességes iparosmunka volt. Mondjuk a képregényeket nem olvastam..
Tudtam, hogy ezt fogod mondani! 😄
én bírtam az elsõ részt...