Ötvös Tibor

Feléled Dredd bíró?

A számtalan képregényfilm sikerét látván nem csoda, ha újabb és újabb hősök készülnek a mozis karrierre. Ezúttal a '95-ben egyszer már elhasalt Dredd bíró száll újra a ringbe.

Az igazságosztó bíró Sylvester Stallone alakításában nem igazán találta meg közönségét, ráadásul magyar vonzata is volt a produkciónak. A produceri székben ugyanis Andy Vajna ült, akinek nevére nem a Dredd bíró miatt emlékeznek majd a filmítészek.A Pókember, X-Men, Szellemlovas és többi képregény sikerét látván nem csak Hulk, de Dredd bíró is kedvet kapott a visszatérésre - legalábbis a legújabb fejlemények szerint. Mint kiderült, a jogokat birtokló Rebellion már 2002 óta próbálja összehozni az új részt és a Shorline Entertainment 2003-as beszállásával úgy tűnt, ez sikerül is.

Azóta csend és hullaszag lengte körül a Dredd bíró 2-t, ám a héten a bejelentették, hogy a Judge Dredd Movie Group, a Fox Searchlight és a DNA Film közös összefogásával elkezdődtek az előkészületek. Jó jel, hogy a 28 nappal később és Sunshine producerei, Allon Reich és Alex Garldan vették kezükbe a dolgok irányítását.

Jelen pillanatban sem a történetről sem pedig a folytatás-előzményfilm-újrakezdés kérdéskörről nem kaptunk érdemi információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yutani #19
  A híren felbuzdulva megnéztem gyorsan a Dredd bírót, és azt mondom, hogy jó kis klasszikus fantasztikus film. Igen, ennek volt hangulata, mint a Total Recall-nak vagy a korabeli sci-fi/fantasztikus filmeknek. Ma van hangulat? Elvétve...
  (Ami idén bejött nekem, az a Vasember volt. Annak volt valamije, ami más filmekből hiányzott. A HULK 2 meg sem közelítette...)
 • hiftu #18
  "Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új? "
  Hadd gondolkodjak... Hmm... emm.. ooh.. Mondjuk a pénz miatt?
 • Darth Sith #17
  Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új?
 • emile zola #16
  "Jó jel, hogy a 28 nappal később és Sunshine producerei, Allon Reich és Alex Garldan vették kezükbe a dolgok irányítását." így igaz
 • bmw #15
  Ja-ja jo volt..
 • smaszi #14
  Ja és Dred 1. tényleg hangulatos, pörgős, remek akció sci-fi...
 • smaszi #13
  Úgy tudom az, bár személy szerint én finoman szólva is hánytam tőle...(bocs a kifejezésért), Nicolas Cage legrosszab filmje sztem.
  De ez az én véleményem..

  U.I.: SzV. cikkeihez továbbra sem kommentelek, tök feleslegesnek tartom, úgysem változik meg...
 • marcee #12
  Nem mondjátok, hogy a Szellemlovas siker lett!? :O
 • Narxis #11
  Nekem is bejött a film, akciódús, érdekes légkör, szóval jó volt.
 • Drawain #10
  Hát én épp az olyan filmeket sírom vissza mint az első Dredd bíró volt :(