19
-
Yutani #19 A híren felbuzdulva megnéztem gyorsan a Dredd bírót, és azt mondom, hogy jó kis klasszikus fantasztikus film. Igen, ennek volt hangulata, mint a Total Recall-nak vagy a korabeli sci-fi/fantasztikus filmeknek. Ma van hangulat? Elvétve...
(Ami idén bejött nekem, az a Vasember volt. Annak volt valamije, ami más filmekből hiányzott. A HULK 2 meg sem közelítette...) -
#18 "Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új? "
Hadd gondolkodjak... Hmm... emm.. ooh.. Mondjuk a pénz miatt? -
#17 Dredd 1 Sly-al elég jó volt sztem, minek akkor most új? -
emile zola #16 "Jó jel, hogy a 28 nappal később és Sunshine producerei, Allon Reich és Alex Garldan vették kezükbe a dolgok irányítását." így igaz
-
bmw #15 Ja-ja jo volt.. -
smaszi #14 Ja és Dred 1. tényleg hangulatos, pörgős, remek akció sci-fi... -
smaszi #13 Úgy tudom az, bár személy szerint én finoman szólva is hánytam tőle...(bocs a kifejezésért), Nicolas Cage legrosszab filmje sztem.
De ez az én véleményem..
U.I.: SzV. cikkeihez továbbra sem kommentelek, tök feleslegesnek tartom, úgysem változik meg... -
marcee #12 Nem mondjátok, hogy a Szellemlovas siker lett!? :O -
#11 Nekem is bejött a film, akciódús, érdekes légkör, szóval jó volt. -
Drawain #10 Hát én épp az olyan filmeket sírom vissza mint az első Dredd bíró volt :( -
Aldo Moro #9 Nekem bejött a Dredd bíró, abban az időben olyan képregényfilmek mentek, mint Batman 3 v. 4. Azoknál azért jobb volt. -
sandor8206 #8 nekem is tetszett, sci-fi jöhet minden mennyiségben! Remélem Sly is back a 2. részre, de sajnos nem valószínű hogy az elsőnek lesz a folytatása :-( bár a remény hal meg utoljára, de sajnos itt sztem meg se fog születni :-( -
xen #7 megölted appát, megölted koccost -
bippo #6 Nekem is tetszett anno az első. Remélem, tényleg jó jel a 2 producer. -
GG #5 Nekem is be jöt a dred bíró bár kicsit erőltettet volt egyes részei (poénok) de összeségében jó darkos volt a történet. -
pauly #4 Szerintem se volt rossz... -
pandemonius #3 bár Vajnát a T3 miatt egy elég távoli helyre kívánom, de a Dredd Bíró szerintem tisztességes iparosmunka volt. Mondjuk a képregényeket nem olvastam.. -
blitzy #2 Tudtam, hogy ezt fogod mondani! :D -
berc00 #1 én bírtam az első részt...