47495
German Truck Simulator
-
Tominho94 #7266 nem kell 20 év, csak hajtsd mint állat, és ne foglalkozz vele :D -
#7265 Hát igen de ez van azért jó! :)
#7264: -
#7264 Majd 20 égv múlgva mikor a gép is az lesz akkor jó lesz az -
Tominho94 #7263 jó az, rozsdás :D -
#7261 Köszi :D csak a csatorna fedél elrontja valamelyest. -
#7260 Fasza kép/gép! -
#7258 Itt töltöm az éjszakát.
-
#7257 köszönöm szépen! -
Zsolt7411 #7256 Sziasztok
A haulinból lehet átkonvertálni kamiont a gts-be?
Ha lehet valakinek nem lenne kedve azt a kamiont átkonvertálni amivel ott hard fokozattal kezdek? -
#7255 Kicseréled az interiort a-sériásra.
Az 'a'sériás definitionját megnyitod jegyzettömbel és ott kikeresed ezt:
interior_data:....(itt az interior neve)
ha megvan kijelölöd;másolod
utána megnyitod a b-sériás de finitionját és az interior_datás részhez bemásolod. -
#7254 Jó estét mindenkinek!
Nincsen valakinek egészen véletlenül megoldása arra, hogy a képen pirossal jelölt tükrök belülről is látszódjanak? Nagyon jó lenne... :)
-
#7253 Igen. -
#7252 Tisztában vagyok vele. :)
De mivel nincs bika gépem... ;) -
youtube #7251 ehez a játékhoz van valami csalás?
-
Blum #7250 Persze,mert DirectX-ben a játék grafikája még rondább,mint egyébként,ergó nem használja annyira a gépedet.
A játék fő motorja az OpenGL -
#7249 Ámen, csak át kellett állítani. :)
Viszont DirectX-ben jobban fut.
-
#7248 Ja értem! :) -
Blum #7247 VGA driver frissítés,OpenGL-ben indítsd a játékot (ha eddig nem abban indítottad) -
#7246 Köszi!
Nem,ez nem GTS.
Sajnos elnéztem a topikot,sry mindekitől :/
-
#7245 Szép!
Am ha ez GTS akkor, hogy hogy a pót fölött nem villog egy nyíl meg nincs benne egy "fehér" keretbe?
Vagy csak a kép miatt ilyen? (mert elvileg ha le van akasztva akkor olyan szokott lenni.) -
#7244 Napot emberek! ;)
Egy gyors kérdésem lenne. Letöltöttem a flarepack nevezetű csomagot, annak reményében, hogy majd a berakott szépséges Magnumom immáron fehér kockák helyett felkapcsolt fényekkel is tündököl. :)
Hát, nem pont így lett. Mod mappába másoltam, ahova kell, de nem történt változás. Az addon pótoknál szintén ez a szisztéma... Ergo nem orvosolta a problémát..ez mitől lehet? Várom a tippeket! ;) -
SuSu1992 #7243 Tőccsed le oszt jó lesz!vagy nem!:S -
#7241 Optimum Solution-t vedd kisebbre sokkal és a napocskát is lejjebb:) -
Anonymus86 #7240 sziasztok!
Azt meg lehet csinálni,hogyha átalakítok egy kamiont (skint),akkor csak az enyém legyen olyan,a többi olyan típusú kamionnak alap skine legyen?
illetve azt,hogyha szintén csinálok egy skint egy pótra,akkor mindíg azzal a póttal menjek?
Köszi előre is!
A86 -
-
DIESEL DOG #7238 Nm... -
poduka #7237 köszönöm szépen a segitséget -
#7236 Bent van az is és a led pack is.De nem tudom ezen az egy gépen miért nem látszanak a fények. -
SuSu1992 #7235 hello valaki be tudná nekem linkelni a Danz os man tgx nek a template -jét?
igazán örülnék neki! -
#7234 #7218 -.-" -
#7233 használj TCM-et én is úgy szedtem ki -
DIESEL DOG #7232 Kódot sajnos én sem tudok... :/ -
#7231 Ja és egy kódot tudnátok adni a hó módhoz, mert a hűtős pótra az alap pót texturáját rakja rá:S -
#7230 Srácok valaki segítsen már.
Beraktam a schmitz pótot.
A fuvarokban mit kell átírni hogy pl a burgonyát ne a hűtőssel vigyem hanem a schmitzel? -
#7229 Szép! -
#7228 Érdekes!
A kamion árnyéke a gép előtt van. Ugyanakkor hátul a lámpaoszlopé, meg jobbra.
Hogyan süt itt a nap? -
DIESEL DOG #7227 Mentési fájlban (game.sii) írd át a money_account sort, tetszőleges számra, pl. 1000000. Aztán mentsd el, játékban vegyél garázst, vegyél saját kamiont. Ennyi... ;)
Vagy konzolba írd be: cheat money -
#7226 Nico nálam is ez volt a gond nemrég de mióta beraktam a Flarepack_by_Samson mod-ot ami úgye a világitásokat javitja utána jó lett. -
poduka #7225 halli fiuk!most kezdtem a játékot és nem rég óta vagyok fönt SG-n!valaki megtudná nekem mondani hogy tok gyorsan pénzt szerezni a játékban?mert nagyon lassu a kamion és gyorsabra szeretném lecserelni!elöre is köszönöm a segitséget!Mindenkinek! -