47495
German Truck Simulator
  • kutizsolt
    ez is szép
  • Tsaba01
    egyre jobbak:D
  • gigamen
  • jutiput
    Köszi a választ !
  • Tsaba01
    valószínűleg a keréknek nincsmeg a szkinje, v a konvertálásnál volt vmi gond.
  • jutiput
    Mi lehet a probléma
    ATS beraktam pótkocsit
    de csupa vörösek a kerekek .
  • idcsaba
    Sziaszok! Összegezve a dolgokat kiderült, hogy a map miatt volt rossz, amit letöltöttem. Ki milyen mapet használ, és az a map milyen kiegészítést tartalmaz?
  • idcsaba
    Akkor jo hogy vannak xD De orulok, hogy sikerult megoldani a problemat. Kellemes pihenest Mindenkinek.
  • gigamen
    De keresnek, de hát szerintem nincs túl sok értelme a játékban, de kinek a pap kinek a papné, speciel nekem a lánya Szvsz. nem sok vizet zavarnak.
  • idcsaba
    Penzt nem keresnek nekem? Amugy jelentem megoldottam! Letoroltem a jatekot. A mentesemet kimasoltam elotte nehogy oda legyen. Feltettem, es a kiegeszito mapet nem tettem fel ra. Most mukodik.
  • gigamen
    Szerintem a sofőrök alkalmazásának sincs semmi értelme, én sosem alkalmaztam és szerintem a nagy többség sem.Semmi kihatása nincs a játékra, sohasem találkozol velük, nincs kapcsolat köztetek.
  • idcsaba
    Mar gondoltam ra. Alapbol benne van az austria map, azt nem tudom eltavolitani.
  • gigamen
    Ne használd azt a map-ot lehet azzal van a gond, nem?
  • idcsaba
    Koszonom, probaltam keresni de letolthetot nem talaltam, feltettem nem valtozott a helyzet :S 1.32es verzio vajo mappel ausztria rajta ami fent van nekem, es ugyan ugy lefagy a jatek ha kamiont akarok kihelyezni a garazsomba. Dortmundba van a garazs es van felette 2 alatta 2 szurke poty. :S Otlet?
  • gigamen
    Jó lenne, ha használnád a Google-t, de elég ha a bannerra nézel és meg is találod

Open Career Mod
  • idcsaba
    Valaki egy open cerier mod linket tud adni hatha az segit.
  • idcsaba
    Megvettem az elso garazsom. Elmentem sofort berelni, es mikor raklikkeltem, hogy kihelyezes a garazsba kifagyott a jatek. Van vmi otletetek?
  • NiQ
    Azt nem tudtam, (bocsánat)
  • kutizsolt
    de kell ha skinezzni akarod
  • NiQ
    827 hsz. bocs a dupláért
  • NiQ
    Sziasztok!GIGAMEN a PlayTruckSims-nél meg van ez a MAN. DAF "B"-nél adja a gépet.
    Jelszó nem kell.
  • norbika28
    valaki megtudná írni hogy lehet feltenni a hóláncot a kamionra?
  • peterr80
    Sziasztok.

Valaki elmagyarázbá nekem hogy hogy is müködik ez a játék?
    Elkezdem a játékot egy kamionnal, ami nem az enyém? Késöbb meg tudom venni és csak utána tudom fejleszteni?
    A csillagok ill. a szintlépések fügvényében tudok embereket foglalkoztatni? Hogy tudok céget alapítani?
    Tehát mi ennek a menete? Ha veszek egy kamiont akkor azt másképp is el tudom érni ill. át tudok bele ülni mint " #43709 " hozzászólásban irtak szerint? Ha nem akkor mért tudok kamiont venni ?

Valaki világosítson fel.
    Sok kérdés mi ? :)

• kutizsolt

gigamen szép grat. megnézem mert régebb én is gurultam a man-al
  • gigamen
    Tudja valaki a jelszót ehhez a modellhez?

• gigamen
  • Tsaba01
    elvileg a mentésed betöltése után működni fog.
  • szavulyzsolt
    Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha letöltöm a "winter mod"-ot és beteszem a játékba, akkor újra kelle kezdjem az egészet, vagy folytathatom az utolsó mentéstől?
    Előre is köszönöm.
    További szép napot mindenkinek!
  • Gyurma77
    Hali!

Ez nagyon szép lett. Ha választanom kellene a négy közül, akkor erre szavaznék.

Gratula!
  • Tsaba01
    ajaj, te akkor rossz helyen nézelődsz. Abba a kamionba találod amelyiket látni szeretnéd. Annak mész bele az .scs fájlába.
  • koppi2
    Sziasztok skacok. Szép jó estét mindenkinek, aki szeretne letölteni dolgokat én találtam itt nekem bejött :) köszi,
  • peterr80
    "Csinálj mentést, majd TC ben megkeresed a dokumentumok->save->mentésed nevű mappát, benne a game.sii -t F4 el megnyitod.
    Megkeresed a pernament_vehicle_data részt, és oda beírod a te kamionod nevét. (Pl: vehicle.scania.rcab.b)

Ha nem tudod mit kell beírnod a pernament_vehicle rész után, akkor TC ben belemész a kamionod .scs fájlába, vehicle->truck-> definition->vmi.sii (F4 el megnyitás).
    A driveable_vehicle_data után lévő részt másolod, és azt kell betenned a pernament_vehicle_data rész után. Utánna a játékba meg indítod a mentésed, és ott lesz a kamionod.
    Nem tudom, hogy jól írtam e a pernament_vehicle_data -t"

Ez menni fog ill. menne ha lenne ijen nevü filom "vehicle->truck-> definition->vmi.sii" mappám sincs nem hogy kamionos sii ! Nekem csak két mappám van: Bin , Licenses.

DE azért próbálkozom.
  • Tsaba01
    Mentéssel megtudod csinálni, hogy lásd a kamionod. katt
  • peterr80
    Sziasztok.

Hogy tudok kamiont cserélni? Amit megvettem az hova tünt? Vagy ha a garázsba teszi akkor mért nem enged a garázsnál csinálni semmit. Valami olyasmit ír hogy nincs bent jármü. ( szerintem )

Help. Ja és a G.ci nem engedi a meglévö kamiont fejleszteni.......... ?????
  • Tsaba01
    [szín=red]Fent a bannerben a tutorial, remélem mindenki megtalálja. :)[/szín]
  • Tsaba01
    Köszönjük szépen!:)
  • gigamen
  • gigamen
    Nem az enyém, de valóban szép.
  • kutizsolt
    nagyon szép volvo
    gigamen : eszméletlen a MAN
  • Blum
    Üdvözlet!

Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetővé vált LezFiddler fórumtársnak hála! Nagy köszönet neki!

Útmutató interior szerkesztéshez by Blum!

Tsaba majd tedd ki a bannerba,de egyébként a Zmodeler topik bannerjében is megtaláljátok majd. Ha bármi probléma adódna a linkkel [értsd: nem elérhető] akkor a Zmod topikban vagy nálam privátban jelezzétek.

Jók legyetek!