47495
German Truck Simulator
-
#43742 ez is szép -
Tsaba01 #43741 egyre jobbak:D -
#43740 -
#43739 Köszi a választ ! -
Tsaba01 #43738 valószínűleg a keréknek nincsmeg a szkinje, v a konvertálásnál volt vmi gond. -
#43737 Mi lehet a probléma
ATS beraktam pótkocsit
de csupa vörösek a kerekek . -
idcsaba #43736 Sziaszok! Összegezve a dolgokat kiderült, hogy a map miatt volt rossz, amit letöltöttem. Ki milyen mapet használ, és az a map milyen kiegészítést tartalmaz? -
idcsaba #43735 Akkor jo hogy vannak xD De orulok, hogy sikerult megoldani a problemat. Kellemes pihenest Mindenkinek. -
#43734 De keresnek, de hát szerintem nincs túl sok értelme a játékban, de kinek a pap kinek a papné, speciel nekem a lánya Szvsz. nem sok vizet zavarnak. -
idcsaba #43733 Penzt nem keresnek nekem? Amugy jelentem megoldottam! Letoroltem a jatekot. A mentesemet kimasoltam elotte nehogy oda legyen. Feltettem, es a kiegeszito mapet nem tettem fel ra. Most mukodik. -
#43732 Szerintem a sofőrök alkalmazásának sincs semmi értelme, én sosem alkalmaztam és szerintem a nagy többség sem.Semmi kihatása nincs a játékra, sohasem találkozol velük, nincs kapcsolat köztetek. -
idcsaba #43731 Mar gondoltam ra. Alapbol benne van az austria map, azt nem tudom eltavolitani. -
#43730 Ne használd azt a map-ot lehet azzal van a gond, nem? -
idcsaba #43729 Koszonom, probaltam keresni de letolthetot nem talaltam, feltettem nem valtozott a helyzet :S 1.32es verzio vajo mappel ausztria rajta ami fent van nekem, es ugyan ugy lefagy a jatek ha kamiont akarok kihelyezni a garazsomba. Dortmundba van a garazs es van felette 2 alatta 2 szurke poty. :S Otlet? -
#43728 Jó lenne, ha használnád a Google-t, de elég ha a bannerra nézel és meg is találod
Open Career Mod -
idcsaba #43727 Valaki egy open cerier mod linket tud adni hatha az segit. -
idcsaba #43726 Megvettem az elso garazsom. Elmentem sofort berelni, es mikor raklikkeltem, hogy kihelyezes a garazsba kifagyott a jatek. Van vmi otletetek? -
NiQ #43725 Azt nem tudtam, (bocsánat) -
#43724 de kell ha skinezzni akarod -
NiQ #43723 827 hsz. bocs a dupláért -
NiQ #43722 Sziasztok!GIGAMEN a PlayTruckSims-nél meg van ez a MAN. DAF "B"-nél adja a gépet.
Jelszó nem kell. -
norbika28 #43721 valaki megtudná írni hogy lehet feltenni a hóláncot a kamionra? -
#43720 Sziasztok.
Valaki elmagyarázbá nekem hogy hogy is müködik ez a játék?
Elkezdem a játékot egy kamionnal, ami nem az enyém? Késöbb meg tudom venni és csak utána tudom fejleszteni?
A csillagok ill. a szintlépések fügvényében tudok embereket foglalkoztatni? Hogy tudok céget alapítani?
Tehát mi ennek a menete? Ha veszek egy kamiont akkor azt másképp is el tudom érni ill. át tudok bele ülni mint " #43709 " hozzászólásban irtak szerint? Ha nem akkor mért tudok kamiont venni ?
Valaki világosítson fel.
Sok kérdés mi ? :)
-
gigamen szép grat. megnézem mert régebb én is gurultam a man-al -
#43718 Tudja valaki a jelszót ehhez a modellhez?
-
#43715 -
Tsaba01 #43714 elvileg a mentésed betöltése után működni fog. -
#43713 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha letöltöm a "winter mod"-ot és beteszem a játékba, akkor újra kelle kezdjem az egészet, vagy folytathatom az utolsó mentéstől?
Előre is köszönöm.
További szép napot mindenkinek! -
Gyurma77 #43712 Hali!
Ez nagyon szép lett. Ha választanom kellene a négy közül, akkor erre szavaznék.
Gratula! -
Tsaba01 #43711 ajaj, te akkor rossz helyen nézelődsz. Abba a kamionba találod amelyiket látni szeretnéd. Annak mész bele az .scs fájlába. -
koppi2 #43710 Sziasztok skacok. Szép jó estét mindenkinek, aki szeretne letölteni dolgokat én találtam itt nekem bejött :) köszi, -
#43709 "Csinálj mentést, majd TC ben megkeresed a dokumentumok->save->mentésed nevű mappát, benne a game.sii -t F4 el megnyitod.
Megkeresed a pernament_vehicle_data részt, és oda beírod a te kamionod nevét. (Pl: vehicle.scania.rcab.b)
Ha nem tudod mit kell beírnod a pernament_vehicle rész után, akkor TC ben belemész a kamionod .scs fájlába, vehicle->truck-> definition->vmi.sii (F4 el megnyitás).
A driveable_vehicle_data után lévő részt másolod, és azt kell betenned a pernament_vehicle_data rész után. Utánna a játékba meg indítod a mentésed, és ott lesz a kamionod.
Nem tudom, hogy jól írtam e a pernament_vehicle_data -t"
Ez menni fog ill. menne ha lenne ijen nevü filom "vehicle->truck-> definition->vmi.sii" mappám sincs nem hogy kamionos sii ! Nekem csak két mappám van: Bin , Licenses.
DE azért próbálkozom. -
Tsaba01 #43708 Mentéssel megtudod csinálni, hogy lásd a kamionod. katt -
#43707 Sziasztok.
Hogy tudok kamiont cserélni? Amit megvettem az hova tünt? Vagy ha a garázsba teszi akkor mért nem enged a garázsnál csinálni semmit. Valami olyasmit ír hogy nincs bent jármü. ( szerintem )
Help. Ja és a G.ci nem engedi a meglévö kamiont fejleszteni.......... ????? -
Tsaba01 #43706 [szín=red]Fent a bannerben a tutorial, remélem mindenki megtalálja. :)[/szín] -
Tsaba01 #43705 Köszönjük szépen!:) -
#43704 -
#43703 Nem az enyém, de valóban szép. -
#43702 nagyon szép volvo
gigamen : eszméletlen a MAN -
Blum #43701 Üdvözlet!
Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetővé vált LezFiddler fórumtársnak hála! Nagy köszönet neki!
Útmutató interior szerkesztéshez by Blum!
Tsaba majd tedd ki a bannerba,de egyébként a Zmodeler topik bannerjében is megtaláljátok majd. Ha bármi probléma adódna a linkkel [értsd: nem elérhető] akkor a Zmod topikban vagy nálam privátban jelezzétek.
Jók legyetek!