47495
German Truck Simulator
-
ben2004 #43783 Sziasztok! Adnátok 1 hóláncot, mert sehol sem találom, nem látom? Ja és Tsaba01 NAGYON JÓ HÁZIGAZDA VAGY GRAT! -
Triantafillo #43782 Nem tudom mi a gond, nekem bejön, ha rákkantintok.
Próbáld bemásolni a linket :
http://akdriver-avto-ls.ru/forum/123-5736-6
Azt azért nem árt tudni, hogy orosz a térkép, ezért városnevek is oroszul vannak, tehát ha azt akarja valaki, hogy a városnevek rendesen jelenjenek meg, az összes város definíciós fájlt át kell írni, hogy ne orosz betűk legyenek, különben mindenféle össze-vissza karakterek jelennek meg a mapon. -
idcsaba #43781 Nekem se jó ez a link. -
#43780 A 8.0 map van fönn nekem és abban van egy német rádió adó liveradio néven. Van megoldás arra hogy más rádióadókat is lehessen halgatni játék közben?
Ez a link amit mellékeltél ez nekem nem müködik valami miatt. Bejön az oldal, de csak a háttere plsz egy két kiírás. Sajnos hiába kattintok rá bármeikre nem történik semmi. -
Triantafillo #43779 Van 9.3-as is ITT.
De amint az oldalon írja a készítő, már csinálja a 10-est. -
#43778 Nagyon szép képek :) ez melyik map ? -
idcsaba #43777 Tudsz egy linket adni hozzá? -
#43776 Köszönöm a segítséget, mindjárt ki is próbálom :)
A kamionos témát is megfogadom, valószinüleg akkor a verzióval lahet - lehetett valami.
Köszi mégegyszer. -
sipi80 #43775 Nem jo a link :( nincs másik link?
-
#43774 Lenne egy kérdésem, lehet, hogy kicsit hülyeség lesz, ne bőgjetek nagyon le, mert csak most fogtam neki a játéknak nem rég. Szóval a lényeg az, hogy nagyon szeretek úgy játszani, hogy kézi kapcsolásra teszem. Csak az a baj, hogy nem szeretem ha 9-nél több sebességfokozat van. Az lenne tehát a kérdésem, hogy a B és A osztályú kamionoknál meg lehet-e valahogy oldani, hogy 9 sebességfokozat legyen? -
brutusz1 #43773 Ettől a maptól van újabb 9,2 verzió.
-
#43772 Köszönöm ! -
Tsaba01 #43771 Luspy: Kicseréltem a linket, mostmár letudod tölteni az Open Career Mod -ot.
[szín=red]Ha valaki tud jó, könnyen elérhető oldalt (oldalakat), ahonnan kiegészítőket lehet letölteni a játékoz (és nem kell regisztrálni), azt kérem privát üzenetben küldje el a linkjét (linkeket)! Köszönöm![/szín] -
#43770 Open Career Mod-ot valaki feltöltené nekem ? Nem találok csak rossz linkeket. -
Skramy #43769
Haza értem hétvégére!!:D
Rakodás Hétfőn!
Első 45-percem!! -
Tsaba01 #43768 v a defibe írod be, vagy pedig zmodi -
#43767 -
rarma #43766 Szia !
nézd meg ezt ha tetszik tölsd le !
link -
rarma #43765 1 privát üzenetett küldtem !! -
sipi80 #43764 Sziasztok.küldenétek ats 1.32-höz. valami jo mappot.ha lehet privatban.koszi -
#43763 heló nem tudjátok hogyan lehet abba a kamion ba embert tenni amiben nincsen?? előre is nagyon köszi. számítok a segítségetekre. -
ben2004 #43762 Sziasztok! Adnátok 1 névtáblás kamiont? A Linkeket privibe. Mindegy milyen csak menjen és legyen benne névtábla. -
rarma #43761 Küldtem neked egy privát üzenetett ! ! -
#43760 a letoltott scania-t probald meg 1.0, es ats-el es ha nem megy egyikkel sem akkor nem tudom -
#43759 Sziasztok.
Van megoldás a radar kikapcsolására? Vagy módosítására? Pl. 90 km/h ról felrakni 110km/h ra.
Segítsetek légyszives.
+ Mért lehet hogy a letöltött scania miatt lefagy a game?
Válaszokat előre is köszönöm. -
#43758 szisztok valaki tudna nekem egy jó mapot ajánlani?? nagyon megköszönném. légyszi privibe küldje a mapot. köszi. -
idcsaba #43757 Hogy mentetek franciaba? Milyen ampet hasznaltok? -
#43756 Jó képek cimbora!!! -
#43755 Gurultunk Ákossal :
[IMG][/IMG]
Már egyedül a francia határon :
Szép estét .... -
bakter985 #43754 hali én tudok.priviben küldöm ha érdekel. -
Tsaba01 #43753 GTS Cheat -
szil balázs #43752 hali mindenkinek 1-olyan kérdésem van tudok-e csalni a játék ban van-e olyan hogy pénz kod vagy stb ?? -
#43751 És a "néz" két zz-vel írják és a szétt pedig egy t-vel. -
#43750 nez szett a kiegeszitok letolthetok innen ott egy kicsivel fenneb es az egy-et nem 2 g-vel irjak
-
#43748 sziasztok nincs valakinek egy jó daf-ja?mert nekem kellene eggy. mindeggy mien csak ne legyen túl régi meg csúnya. ha valki esetleg küldene egyet légyszi privibe küldje.nagyon szépen megköszönném. -
bocs a sok kepert -
#43746 köszi gigamen szép gépek grat -
#43745 Nem nagy munkák ezek...
Karesz - próbáld a kiegészitők eltölthetők innen menüpontot a bannerbana kép alatt, az oldalakon találsz megfelelőt. -
#43744 De sok a szabadidőd :D -
#43743 sziasztok nincs valakinek egy jó daf-ja?mert nekem kellene eggy. mindeggy mien csak ne legyen túl régi meg csúnya. ha valki esetleg küldene egyet légyszi privibe küldje.nagyon szépen megköszönném.