47495
German Truck Simulator
  • ben2004
    Sziasztok! Adnátok 1 hóláncot, mert sehol sem találom, nem látom? Ja és Tsaba01 NAGYON JÓ HÁZIGAZDA VAGY GRAT!
  • Triantafillo
    Nem tudom mi a gond, nekem bejön, ha rákkantintok.
    Próbáld bemásolni a linket :
    http://akdriver-avto-ls.ru/forum/123-5736-6

Azt azért nem árt tudni, hogy orosz a térkép, ezért városnevek is oroszul vannak, tehát ha azt akarja valaki, hogy a városnevek rendesen jelenjenek meg, az összes város definíciós fájlt át kell írni, hogy ne orosz betűk legyenek, különben mindenféle össze-vissza karakterek jelennek meg a mapon.
  • idcsaba
    Nekem se jó ez a link.
  • peterr80
    A 8.0 map van fönn nekem és abban van egy német rádió adó liveradio néven. Van megoldás arra hogy más rádióadókat is lehessen halgatni játék közben?

Ez a link amit mellékeltél ez nekem nem müködik valami miatt. Bejön az oldal, de csak a háttere plsz egy két kiírás. Sajnos hiába kattintok rá bármeikre nem történik semmi.
  • Triantafillo
    Van 9.3-as is ITT.
    De amint az oldalon írja a készítő, már csinálja a 10-est.
  • Skypack
    Nagyon szép képek :) ez melyik map ?
  • idcsaba
    Tudsz egy linket adni hozzá?
  • peterr80
    Köszönöm a segítséget, mindjárt ki is próbálom :)

A kamionos témát is megfogadom, valószinüleg akkor a verzióval lahet - lehetett valami.

Köszi mégegyszer.
  • sipi80
    Nem jo a link :( nincs másik link?
  • szavulyzsolt
    Lenne egy kérdésem, lehet, hogy kicsit hülyeség lesz, ne bőgjetek nagyon le, mert csak most fogtam neki a játéknak nem rég. Szóval a lényeg az, hogy nagyon szeretek úgy játszani, hogy kézi kapcsolásra teszem. Csak az a baj, hogy nem szeretem ha 9-nél több sebességfokozat van. Az lenne tehát a kérdésem, hogy a B és A osztályú kamionoknál meg lehet-e valahogy oldani, hogy 9 sebességfokozat legyen?
  • brutusz1
    Ettől a maptól van újabb 9,2 verzió.
  • luspaydavid
    Köszönöm !
  • Tsaba01
    Luspy: Kicseréltem a linket, mostmár letudod tölteni az Open Career Mod -ot.

[szín=red]Ha valaki tud jó, könnyen elérhető oldalt (oldalakat), ahonnan kiegészítőket lehet letölteni a játékoz (és nem kell regisztrálni), azt kérem privát üzenetben küldje el a linkjét (linkeket)! Köszönöm![/szín]
  • luspaydavid
    Open Career Mod-ot valaki feltöltené nekem ? Nem találok csak rossz linkeket.
  • Skramy

Haza értem hétvégére!!:D

Rakodás Hétfőn!

Első 45-percem!!
  • Tsaba01
    v a defibe írod be, vagy pedig zmodi
  • gigamen
  • rarma
    Szia !

nézd meg ezt ha tetszik tölsd le !

link
  • rarma
    1 privát üzenetett küldtem !!
  • sipi80
    Sziasztok.küldenétek ats 1.32-höz. valami jo mappot.ha lehet privatban.koszi
  • karesz1000
    heló nem tudjátok hogyan lehet abba a kamion ba embert tenni amiben nincsen?? előre is nagyon köszi. számítok a segítségetekre.
  • ben2004
    Sziasztok! Adnátok 1 névtáblás kamiont? A Linkeket privibe. Mindegy milyen csak menjen és legyen benne névtábla.
  • rarma
    Küldtem neked egy privát üzenetett ! !
  • kutizsolt
    a letoltott scania-t probald meg 1.0, es ats-el es ha nem megy egyikkel sem akkor nem tudom
  • peterr80
    Sziasztok.

Van megoldás a radar kikapcsolására? Vagy módosítására? Pl. 90 km/h ról felrakni 110km/h ra.

Segítsetek légyszives.

+ Mért lehet hogy a letöltött scania miatt lefagy a game?

Válaszokat előre is köszönöm.
  • karesz1000
    szisztok valaki tudna nekem egy jó mapot ajánlani?? nagyon megköszönném. légyszi privibe küldje a mapot. köszi.
  • idcsaba
    Hogy mentetek franciaba? Milyen ampet hasznaltok?
  • akos25
    Jó képek cimbora!!!
  • Robertoo21
    Gurultunk Ákossal :

[IMG][/IMG]

Már egyedül a francia határon :

Szép estét ....
  • bakter985
    hali én tudok.priviben küldöm ha érdekel.
  • Tsaba01
    GTS Cheat
  • szil balázs
    hali mindenkinek 1-olyan kérdésem van tudok-e csalni a játék ban van-e olyan hogy pénz kod vagy stb ??
  • jungelharcos
    És a "néz" két zz-vel írják és a szétt pedig egy t-vel.
  • kutizsolt
    nez szett a kiegeszitok letolthetok innen ott egy kicsivel fenneb es az egy-et nem 2 g-vel irjak
  • karesz1000
    sziasztok nincs valakinek egy jó daf-ja?mert nekem kellene eggy. mindeggy mien csak ne legyen túl régi meg csúnya. ha valki esetleg küldene egyet légyszi privibe küldje.nagyon szépen megköszönném.
  • kutizsolt

bocs a sok kepert
  • karesz1000
    köszi gigamen szép gépek grat
  • gigamen
    Nem nagy munkák ezek...

Karesz - próbáld a kiegészitők eltölthetők innen menüpontot a bannerbana kép alatt, az oldalakon találsz megfelelőt.
  • TruckerDave
    De sok a szabadidőd :D
  • karesz1000
    sziasztok nincs valakinek egy jó daf-ja?mert nekem kellene eggy. mindeggy mien csak ne legyen túl régi meg csúnya. ha valki esetleg küldene egyet légyszi privibe küldje.nagyon szépen megköszönném.