German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Def-be mit kell átírni hogy GTS-be legyen az ETS-es kamion illetve pót?
Elõre is köszi!
Ha érdekelnek a részletek, akkor keress meg engem vagy Diesel Dog-ot pm-ben.
Þór vígi þessi rúnar
Los Angeles, California
Elkezdtem én is az ipart...Majd átköltöztetem a volvo-t ha meguntam a többi vasat.Még 1-2 potot húzzatok át ets-bõl schmitz-et ha lehet...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ha kitörlöd a modelt meg a lodot, akkor nem látod a kamiont<#vigyor0>#vigyor0>
I met God. She's black
I met God. She's black
Valamit nem csináltunk jól...
LOD
MODEL
COLLISON
FWHEEL
RWHEEL
Ha kell igény szerint wiper kitöröl.
Én ezeket a Wiper kivételével mind kitöröltem majd visszaraktam de kilépet <#szomoru1>#szomoru1> Miért??
The Truck Is My Life
Sry, de privát...
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Carlos: Magyarul tempómat xD
Mi equipo favorito: Real Madrid
Éppen ezért kellene egy limiter, mert rátenyerelek a "fel nyílra" és adjad neki, ami belefér és mire leszállítom az árut, annyi büntetésem lesz gyorshajtás miatt, hogy mínuszba megyek. <#gun>#gun>
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Milyen a játék fizikája?
Olyan mint az ETS-ben hogy teljeseny ballra van fordítva a kormány és csúszik egyenesen?
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Szóval, ha bárki megszánna, hogy szerkeszt, átír egy ilyet, annak megköszönném.
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Azt kérdem én, hogy nincs-e esetleg már szerkesztve 90km/h limiter mod a GTS-hez?
A válaszokat köszönöm! <#integet2>#integet2>
A #2107. hsz-ben leírták, de utána is még vagy 2x! Nem igaz, h ennyire lusta legyen vki, h ne tudjon akár csak 1 percet rááldozni arra, h utána olvasson vminek?! Örület... <#shakehead>#shakehead>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg