German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó!
A Def-be mit kell átírni hogy GTS-be legyen az ETS-es kamion illetve pót?
Elõre is köszi!

luspaydavid
Nagyon tetszik ez a bánya 😄

The Truck Is My Life

Hi! nekem a man packnál azt írja a winrar, hogy hibásan csomagolt fájl! ez csak nálam fordult elõ?

Carlos
Javaslom a ban bevezetését, mert kezd kicsit elkanászolni a nép.
Ha érdekelnek a részletek, akkor keress meg engem vagy Diesel Dog-ot pm-ben.

Þór vígi þessi rúnar

LTomi
Én is kipróbáltam a játékot, és meg vagyok elégedve. Nem vártam se többet, se kevesebbet. Az új hangok nagyon tetszenek és a felújított játékmenet is jó. Most viszont átnézem a topikot és moderálom, ha szükségszerû.

Los Angeles, California

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
be kell kapcsolni a hangszórót?

I met God. She's black

péistike
oké köszi😄

GTS

sziasztok, nekem olyan gondom lennne h raktam zeneket a music mappaba ogg formatumba es ha ramegyek a radiora abban benne is vannak de nem tudom hallgatni oket. mi lehete a gond? kossz a segitseget elore is
lorci

Elkezdtem én is az ipart...Majd átköltöztetem a volvo-t ha meguntam a többi vasat.Még 1-2 potot húzzatok át ets-bõl schmitz-et ha lehet...<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

szabii98
Szerintem csak a Wipert kell kitörölni.
Ha kitörlöd a modelt meg a lodot, akkor nem látod a kamiont<#vigyor0>

I met God. She's black

szabii98
ha berakod a modot akkor tudsz.Anélkül pedig vegyél fel emberkét(fejenként 700€ a @ jelû szarságnál.Utána ha minden igaz tudsz venni.)Ha nem, akkor egy bizonyos fuvarszám kell.Fordítsd le hogy mit ír ki.

I met God. She's black

luspaydavid
😄 Meg van az MSN-em ?? 😄

The Truck Is My Life

Félember
ne szenvedj már annyit ;D gyere msn-re majd megcsinálom...

Nállam is ugyanez volt...
Valamit nem csináltunk jól...
luspaydavid
Segítenétek? #2130 as HSZ-ben van ez:
LOD
MODEL
COLLISON
FWHEEL
RWHEEL

Ha kell igény szerint wiper kitöröl.

Én ezeket a Wiper kivételével mind kitöröltem majd visszaraktam de kilépet <#szomoru1> Miért??

The Truck Is My Life

TechnoBase
#2215:Köszi!!
Sry, de privát...

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

Kormánnyal jobb menni?😊

luspaydavid
Bemész a kereskedésbe és leviszed a fuvarod. Majd meg kapod amit vettél még a fuvarba.

The Truck Is My Life

RS
Kereskedésbe...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

péistike
hogy tudok új kamiont venni?

GTS

luspaydavid
Szép ez a Köln! 😊

The Truck Is My Life

jvl445
Nagyon jól néz ki!!!Pont egy ilyenre lenne szükségem.Nem lehetne megkapni???

Man TGX XLX

Fasza gépezet!<#eljen>

Jó lenne majd visszamenõleg kicsit pucolni a topikot. Szerintem. Mert ahogy ismerem az idejáró embereket,még a 3 hetes HSZ-eknek is lehetnek következményei.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Köszönöm a segítséget, de nem sikerült megcsinálnom...
TechnoBase

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com

kazai21
Hát én a sebességet nem írtam át ezét max 75km/h órát megy😊 Így elmendegélek...

Carlos: Magyarul tempómat xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Carlos
Fizikára rá kéne gyúrnod szerintem...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
C gomb. 😄
Belököd 89-re és nem megy fölé.

Þór vígi þessi rúnar

Napközis
Nekem ne mondd vazze. <#mf2>
Éppen ezért kellene egy limiter, mert rátenyerelek a "fel nyílra" és adjad neki, ami belefér és mire leszállítom az árut, annyi büntetésem lesz gyorshajtás miatt, hogy mínuszba megyek. <#gun>

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

kazai21
Fúú billel nagyon szar menni:S

Hello
Milyen a játék fizikája?
Olyan mint az ETS-ben hogy teljeseny ballra van fordítva a kormány és csúszik egyenesen?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Napközis
A #2130-asban a "kolléga" leírta mit kell átírni a kamionoknál, de nekem ez a 90km/h-s bazár kellene, mert a kormányom halott és kénytelen vagyok billentyûzettel szarakodni.

Szóval, ha bárki megszánna, hogy szerkeszt, átír egy ilyet, annak megköszönném.

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

yokel
Javaslom, h a FAQ-ot frissítsd fel, és minden olyan kérdésre legyen benne a válasz amire itt minden órába rákérdeznek, és 200pt-os betükkel kiírni a banner alá, h mielõtt még a gondoloata is megszületik a fejedben, h kérdeznél bármit is, elõbb olvasd el a FAQ-ot! <#hehe> <#zavart1>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

kazai21
Holnap csinálok vidit😊 G25-t lehet eladom mert állandóan szarakszik:S Már a G27-re gyúrok😊

Nincs valahol egy leírás véletlen hozzá?
Napközis
Beleraktam! Ugyan nem dobott ki, de még mindíg 130-at mennek az A-s autók!

kazai21
Nekem akkor szaggat be egy kicsit ha lejövök a pályáról de 5-6 másodperc csak😄

Napközis
Hát belerakni belerakhatom, de az "átírkáláshoz" annyit értek, mint a harangöntéshez. <#smile>

RS
Az interior tükrére.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Nézd meg az ETS-est hátha jó😄

Napközis
Helló!
Azt kérdem én, hogy nincs-e esetleg már szerkesztve 90km/h limiter mod a GTS-hez?

A válaszokat köszönöm! <#integet2>

kazai21
Én jó fiúcska voltam most mért mondod? ^^

Carlos
Ja, spam, flame, warez.

Þór vígi þessi rúnar

kazai21
Fel-fel😊

LTomi
Huh, 2 napig nem volt netem, de látom felpörögtek az események.

Los Angeles, California

kazai21
Ne is szólj nekik mert még õk lesznek felháborodva...

yokel
Miért nem olvasol vissza?! <#wilting> <#ejnye1>
A #2107. hsz-ben leírták, de utána is még vagy 2x! Nem igaz, h ennyire lusta legyen vki, h ne tudjon akár csak 1 percet rááldozni arra, h utána olvasson vminek?! Örület... <#shakehead>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

kazai21
Melyik tükörre gondolsz az F2-re vagy az interior tükrére?😄