German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Amugy jah, csak melyik városba van bánya? azt tudom hogy Dortmundba van de máshol még nemjártam😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
+ a TGX-be is lesz rendes interior! <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem is teljes lesz a szerelvényem mihejt találok billencs fuvart😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#2263: Neked is köszi am nem is vettem észre! <#vigyor5>#vigyor5>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fehlerhafte installation. Bitte installieren sie die anwendung erneut von der original cd.
Próbáltam újra telepíteni, registry-t pucolni de semmi :S Ha valaki esetleg tudná a hiba okát és tudna segíteni annak nagyon megköszönném! Elõre is köszönöm !
Tisztelettel : Dark Warrior
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Vagy nem vezettek még autót/kamiont?
Sajnos nálam is ez a helyzet.Már mindent megpróbáltam de hiába.Akinek megvan a mûködõ rar. file feltöltené valahová ?<#szomoru1>#szomoru1>
Off vége.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
#2253: Jaja nekem is bejön! <#wink>#wink>
Nagyon fasza a kamion.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lámpa + Fényszoró!<#vigyor3>#vigyor3>
Pótkocsi!<#vigyor3>#vigyor3>
Interior! <#vigyor3>#vigyor3>
A segítséget nagyon köszönöm RS-nek! Ámokfutonak!<#papakacsint>#papakacsint>
(Köszi félember a segitséget)
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Énis tegnap kezdtem a játékot és az a problémám lenne hogy hogyan tudok szünetet tartani? Mármint ugy értem h ne keljen fuvart vinni, mert lerakom a fuvart és már jöhet a következõ. Körül se tudok nézni 😞
Ráadásul az alvás miatt sokszor el is késtem. Aki elõrébb vant mint én az válaszoljon, KÖSZI
valaki adna egy joo letöltési helyet? köszönöm
amm ez is olyan mint az ETS lehet betenni kamionokat és potot??
köszönöm thx
Ja ez kimaradt:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
No music, no life....
Fõleg az irányítás.
5mp alatt 120km/h-ra?
Ez durva.Fõleg hátrafelé 2mp alatt 40km/h-ra.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.