German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Meg szeretném kérdezni, hogy léteznek-e a játékban véletlenszerû meghibásodások a kamionoknál (mondjuk futásteljesítmény alapján)?
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
Mi equipo favorito: Real Madrid
Énis úgy játszom most ezzel, hogy megszerzem azt a 75K-t, aztán majd lesz valami. Cheat...ehhh...gagyik vagytok!
Þór vígi þessi rúnar
Kamiont, meg kereskedésben, ehhez nincs ikon, neked kell megkeresni, de kb minden városban egy van, és minden telephelyen csak bizonyos márkákat vehetsz.
Hála isten jó bele a pénz kód is<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valami interior kéne hozzá.Van valakinek?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Ha ez megvan már nem kell elfogadnod az ajánlatot, illetve tudsz magad választani fuvart, nem mellékesen felvenni alkalmazottakat...
Þór vígi þessi rúnar
Na majd este még játszok vele, de most lépek.
CB: Kis Lámpás Jimy
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Én úgy tudtam be kell importálni.
Segíts légyszíves..
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Beimportálom mint anno az ats-ben és nem nyitja meg.
Tud valaki valami megoldást?
Mondjuk elleszek én is vele egész héten,megfáztam köhögök meg náthás vagyok, az orvos azt mondta Tüszõs mandula gyulladásom van igaz,hogy nem fáj a torkom😊
Csak játszok😄D
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az is elég ütõs lett.
Simán megadhatta volna a daf az scs-nek a liszenszt.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
CB: Kis Lámpás Jimy
Valaki le tudná írni, hogyan kell ETS- bõl átrakni gépeket??
Meg hogy az sii fájlok hol vannak??
Köszönöm

Bár a DAF-nak eléggé gyengus lett a hangja. <#szomoru1>#szomoru1>
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
A hétvégén meg minden véristván beszabadult a családi gép elé és nyomta a "aggyálinket ingyeneset tõteni akarom" dumát.
Nekem sincs semmi bajom az alap járgányokkal, szerintem szépek.
Þór vígi þessi rúnar
Mert vissza olvastam de fingom nincs.
Mikor változik a térképen arany szinüre a garázs?
Mert most még mindig szürke minden városban.