German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A topik egyáltalán nincs olyan állapotban, mint az ETS volt régen, egyelõre mindenféle csillagos meg ban rendszer nélkül is fenntartható a rend. Az, hogy két napig nem voltam, önhibámon kívül történt, de az vesse rám az elsõ követ aki mindig a gép elõtt ül.
On
Los Angeles, California
Þór vígi þessi rúnar
Vannak lehetõségek büntetésre és jutalmazásra.
Megkerestem a házigazdát, de nem válaszolt, szóval ezek nem lesznek bevezetve itt, pedig több topikban mûködik jól. (mint ets-ben is plö).
Þór vígi þessi rúnar

a GTS teljes játék csak 361MB ???
és a kamionoka hova kell bemásolni majd? amit letöltöttem
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nagyon elkanászodott a topik, mint ahogy az ETS is régen. Aztán bevezettünk egy-két büntetõ és jutalmazó módszert és láss csodát, rend lett.
Az itteni házigazda nem nyitott erre...
Þór vígi þessi rúnar
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Ezt le tudná nekem valaki fordítani vagy csak úgy naggyábol elmagyarázni? mert nem nagyon értem a németet 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
A teljes menete a vásárlásnak és a felvételnek.
Vagy mondjuk egy garázsba (ami 2 férõhelyes) csak 2 ember lehet?
Þór vígi þessi rúnar
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Külön választhatsz kamiont nekik miután betudtál menni a szalonba.
Miután vettél kamiont.
Ezek vannak a szalonban és bocs a sok képért elõre is mindenkitõl.
Feltölthetem az oldalra milyen kamionok vannak a szalonban?
ETS kaminoknak
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi equipo favorito: Real Madrid
valaki segitene hogy kell -:$ uj vok még itt
köszönöm
ja me gegy oldalt is kérek ahhonnan tok letölteni kamionokat😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Utána azt viszel amit akarsz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Aki tud németül az nem olvasná át a játékhoz mellékelt kézikönyvet (GTS_handbuch.pdf) talán taglalják benne a játékmenetet.
(Én csak az írott angolt beszélem, oszt 'jónapot')
Köszi!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
1 - Veszek kamiont ?
2 - veszek 75K-ért garázst ?
3 - ???
Þór vígi þessi rúnar
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Driver: atyla
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!