German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
The Truck Is My Life
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Videó
The Truck Is My Life
Ti tettetek már ilyet?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
de ha öszejönne úgy kb 8-10 fõs csapat abban az esetben még énis bennelennék...de magam inkább nem is próbálkozok mert hamar megunnám 😄
www.szobi.picturepush.com

Los Angeles, California
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#eljen>#eljen>
Kormánnyal nyomjátok? Nekem az a gondom hogy nincs FFB... <#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
The Truck Is My Life

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
Pedig igazad van a Német autopályán nincs sebesség határ!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Az autópályán van sebességhatár? (nem kéne, mert a német autópályákon nincs igaziból, ha jól tudom).
Þór vígi þessi rúnar
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Árakat sajnos nem tudok mondani, mivel nem volt még idõm belemélyedni a játékba viszont tegnap az egyik HSZ-ben le írták hogy melyik kamion hol kapható... itt is van a lista, köszönet érte Fazer-nek!
Berlin:
MAN TGX
DAF XF
SCANIA R
RENAULT Magnum
Bremen:
DAF XF
RENAULT Magnum
Dortmund:
IVECO Stralis
DAF XF
Dresden:
MAN TGX
VOLVO FH16
Duisburg:
kein Händler
Düsseldorf:
VOLVO FH16
SCANIA R
Erfurt:
kein Händler
Frankfurt:
Mercedes Benz Actros
VOLVO FH16
SCANIA R
IVECO Stralis
Hamburg:
IVECO Stralis
SCANIA R
Hannover:
Mercedes Benz Actros
MAN TGX
SCANIA R
VOLVO FH16
Kiel:
kein Händler
Köln:
kein Händler
Leipzig:
IVECO Stralis
Mercedes Benz Actros
Magdeburg:
kein Händler
München:
DAF XF
IVECO Stralis
SCANIA R
VOLVO FH16
Nuernburg:
RENAULT Magnum
SCANIA R
Rostock:
Mercedes Benz Actros
VOLVO FH16
Stuttgart:
MAN TGX
DAF XF
Mercedes Benz Actros
RENAULT Magnum
Emlékszel még rám?Hogy megy neked?Hallottam h újra kezdted, mint "Brummi-Fahrer"(nem tom mi),úgy ahogy én is...Nagyszerû,és sok szerencsét kívánok neked,késõbb majd ha tudlak bemutatlak néhány kollegának!"
Valami ilyesmit ír le kb...
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;