German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Ezeket kéri min.:

Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, videok:128 MB (GeForce 4 MX ), Windows XP/Vista

Mi equipo favorito: Real Madrid

Carlos
mert türelmetlen, mint a mai fiatalság túlnyomó része... 😄

p.s.: ooops: 18-25 -> FAIL <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

atylaRO
szep kepek😊 lenne egy kerdesem valakinek van Geforce 6200 video kartyaja? megy a gts jol? a jatek 2GB ram'ot ker? help lecci koszi

Driver: atyla

Falkon
Engem az idõ idegesít.
Meg az hogy nem tudok ott felvenni árút ahol akarok és oda ahova a akarok.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

leho94
de minek mész gyorsan eleve?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kazai21
Színén még állítok és még majd kereket cserélek.(Ha van rá igény kiadom.)

Na most megyek Dokihoz majd leszek:-)

luspaydavid
Gondolom a Confing.cfg-be a Police-nél 1-rõl 0-ra.

The Truck Is My Life

bazza
A gyorshatjást hol lehet kikapcsolni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tomika001
<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
Valaki kérdezte hol van az a cég aminek egy nagy kapuba van a bejárata. Na most meg találtam Hannoverbe van. 😉

The Truck Is My Life

baly94
Én szivesen összeraknám mert idõm az lenne, de mapot egyáltalán nem tok szerkeszteni xD Még a kamionkonvertálásig se jutottam el, egyelõre az .sii-k átírásánál meg a skinezésnél tartok :/
Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

LTomi
Az vele a baj, hogy ennek a játéknak sokkal macerásabb használni az editorját, mint a korábbi részeknek. Ha lesz idõm, talán megpróbálkozok egy térképpel, de semmit nem ígérek, idõhiány miatt a Haulin'-hoz készülõ térképemet sem tudtam befejezni.

Los Angeles, California

Carlos
De enged. Csak a munkára koncentrálsz...

Þór vígi þessi rúnar

kem001
Hellosztok
Jólveszem ki a játékban folyamatosan megadott feladatokat kell csinálni? Új jármûvet pl nem tudok vásárolni, mert nem enged..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Carlos
akkor fail. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Nem, Nürnberg - Kölni ;D

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Mert most tél van és így eltolja sõt még fel is kotorja maga elõl a havat.Érted?<#idiota>

A Volvo-n miért mega kerék van?

CB: Kis Lámpás Jimy

Tomikahh
és Hannover-be

Subaru Impreza & Hummer

Carlos
Csak nem Frankfurt am Main -ba-ból? 😄

Þór vígi þessi rúnar

Falkon
Dresdából átugrottam egy mellette lévõ városba üresen , mert nem volt pót amerre én akartam.
De ebbe a városban meg egyetlen egy pót sincs.
Miért szablya meg nekem hogy merre vihetek?
Saját kamion már van.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoztam 2 képet:

Illetve menet közben, ez a táj nagyon megtetszett:

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Falkon
Majdnem minden városban lehet venni , csak meg kell találni a szalon-t.

Karaj lenne! Jobb lenne Magyarországban szállítani!

ifadriver
Na kérem szépen, megnéztem mekkora HU-Map-ot lehetne csinálni a játékhoz!
Hááát nem lenne kicsi az biztos, egy Nyíregyháza-Nagykanizsa kanyart lecsavarni egy ekkora térképen az nem 5 perc lenne! <#hehe>

Itt van két kép amin illusztrálva vannak a távolságok:

Ha belegondolok, h egy ekkora térképen mennyi fõútvonalat/mellékutat lehetne csinálni, és azok az összes keresztezõdésnél be lennének táblázva (ami kb. 100-150 táblát jelentene) akkor sztem nem is kellene használni a játékba lévõ térképet. <#hehe>
Persze ez csak fantázia, mert ezt megcsinálni, pfff én biztos nem vágnék bele. De lehet meghozom 1-2 ember kedvét a map készítéshez és összeáll egy csapat. Ezt csak azért tettem fel, hogy lehessen látni, van a játékban potenciál!

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

kazai21
Azt hiszem Berlinbe lehet kamiont venni😊

Én utálom a bundás utakat😄

Az addig ok, hogy garázs. Az megvan. De ott nem találtam vásárlási lehetõséget. Van javítás, tankolás.. Vagy nem minden városban lehet venni gépet? Németül nem tudok<#lama>😄
Amúgy valóban gyenge az "optimalizáció". Rájöttem hogy nekem az AI miatt lassabb, pláne városban amikor hatalmas a dugó. Ez mind a high poly AI modelleknek köszönhetõ. Én kiszedem õket, állandó éjszaka mod, aztán enyém az országút ;D

Falkon
Az sajna nincs , nekem is kéne.

Falkon
Szia!

Én azon tolom. Megéri feltenni.

MI ez mi ez a fos? 8800 gt vel 5200 amd-vel lemegy bõven 30 fps alá!!!Az elõzõ 70 körül futtott, optimalizáció nuku??G-25-tel nem megy a force feedback úgy mint az extreme trucker-be.Meg akad is 4gb rammal.Nyomja valaki 64 bites win 7-tel mert erõsen gdolkozok rajta hogy feltegyem-e.
hello fiuk!!
nyerges vontatobol csak 3 tengelyes a max?(játékba)
és van olyan kamion benne aminek nem csak 2 kereke kanyarodik.. ??
köszönöm a válaszokat
nincs még angolosítás?
kazai21
Elõször kell venned majd egy garázst😊 és utána pl: berlinbe megveszed a kamcsit amit szeretnél utána leviszed a fuvart és vissza dob berlinbe és akkor veheted fel a kamiont😊

neo81
Ahol javítani szoktad a gépedet, minden városban van egy kereskedõ. Narancssárga csavarkulcs a jele.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

neo81
Akkor gondolom érdemesebb egy A kategóriás kamiont venni elsõre? Kicsit többet kell gürizni, de szerintem megéri.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

nico79
Sziasztok.Lehet,hogy már volt a kérdés de nem találtam.Hogy lehet ETS-bõl GTS-be rakni kamionokat?
Ez volt válasz amit találtam,de....

Az eredeti kamion sii-jét kiszeded a GTS base.scs könyvtárából és abba másolod át a sorokat...

Honnan szedjem ki az sii-jét?Melyik al könyvtárából.
Honnan hova másoljam mit?Hogyan tudok scs-be csomagolni?
Ha valaki letudná írni érthetõbben azt nagyon megköszönném.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

De hol lehet kamcsit venni? 😄
Érdekesség: ha leveszem a grafikát, akkor fekete az egész kép, de maxon meg szaggat, nem értem miért, az ETS meg szépen megy. Nem tudom miért, de a refi tetszik benne a legjobban, belsõ nézetben meg a tükrök. Nem ártana hozzá egy magyarítás 😛

Sziasztok
az miért van ha a felbontás 1280x1024be teljesen jó a kép,csak mivel gyenge a gépem ablakos módban akarnám mondjuk 1024x768 vagy 800x600 de ilyenkor csak nagy feketeség az egész és csak a mûszerfal egy része látható.Inkább hanyagoljam így a játékot?

Carlos
Validnak tartom, mert nagynehezen összekapartam 75K-t, majd mentem vigyorral az arcomra céget venni.
Erre kiirta németül (SZTAKI a barátod), hogy függetlennek kell lenned ahhoz, hogy megvásárolhasd. Ergó saját kamion kell...gondolom...
Gyüjthetek még akkor egy saját vasra...

Þór vígi þessi rúnar

neo81
Nekem se válaszolt senki, így csak a saját következtetésemet írom le. Elõször egy sofõrt alakítunk a játékban, így kapunk egy kamiont a cégtõl akinek dolgozunk. Ez a cég fizeti a tankolást és a javításokat is. Ahogy haladunk elõre az idõben e-mailben kapunk ajánlatokat más szállítmányozó cégektõl, ezúton tehetünk szert nagyobb nyereségrátára és persze jobb kamionokra. Ezekután, ha megvan a megfelelõ pénzmagunk, vehetünk saját kamiont és szerintem ez után lehet megalapítani az elsõ saját céget. Legalábbis nekem így lenne logikus.
Aki jobban tudja, kérem írja le nekünk.

nico79
Ok megpróbálom megcsinálni.Köszönöm a véleményeket.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Sziasztok!

A hangrecsegés problémára való orvosság engem is érdekelne. 😊

Elõre is köszi.

Jó képek!<#eljen>

kazai21
Nürnberg-Dortmund:

Hali mindenkinek!

2 napja játszom ezzel a játékkal és most hogy olvasgatom a fórumot sok kérdés merül fel ami nem tiszta és ebben kérnék segítséget. Látom céget lehet csinálni és a kamionokat lehet festeni , ezt pl hogy tudom megcsinálni . Látom van van kód azzal mit lehet aktíválni . Még az elején járok 8ezer euróval , a javításra és a kamionvételre rájöttem , az árucippelése megy , ezenkivül mit tud a játék . Engem ez a cégalapításos buli érdekelne . Sok kérdés tudom , de mivel németül nemigen tudok megköszönöm a segítségeteket .
Üdv. mindenkinek. Baleset és hatóságmentes közlekedést 😊
Rettenthető
Helló mindenkinek!

Átkutakodtam a (fórum keresõ gombjának segítségével) az ETS topic-t és ezt is, de nem találtam róla leírást, ezért kérdezném itt, hogy mi a teendõ akkor, ha recseg a hang? Hogyan orvosolható, hogy ez ne legyen?
Illetve az érdekelne, hogy az egér érzékenysége hol állítható a játékban?
Németül okay, hogy maus az egér, de ilyen megnevezési formában csak a vezetésnél fellelhetõ, hogy csak bill-rõl, vagy bill és egér segítségével akarok-e vezetni.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

kazai21
Én is ezzel fogom tolni ha nem gond😊

Prémium driver
jogos<#idiota>

Jamaica a Jamaicaiaké.

kazai21
Nem csesztetni akarlak de már leírták,hogy ez nem köszöngetõs topik...