German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm mûködik már nagyon hálás vagyok, már csak annyi kellene még hogy auto mentés.
Movie Maker 😄 sztem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ez ugyanaz,mint Luspy-é....csak más sorrendben vannak a képek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gabikamionos
Honnan tom letölteni??

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Windows Movie Maker

jó kis videó de milyen progival csináltad?

Csináltam én is egy videót😄 :.GTS.

Gis80s
Szintén zenész 😊 ...szólj kérlek, ha Te megtudod 😊))

Nekem is ugyanezzel kapcsolatban kéne segítség...
Hogyan lehetne betenni a GTS-be az ETS-ben használt interiort? (Mercedes tuning interior). Def fájlt néztem, de nem sikerült megoldanom. Nagyon köszönöm, ha valaki megszánna és segítene 😊 Privát üzenetben is jöhet... 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

luspaydavid
Mára én végeztem 😄

The Truck Is My Life

Látom nagy a lelkesedés..😄 Nem baj csinálok valamilyen mapot egyedül csak tovább tart egy kicsit de egy évig biztos nemfog...Anno a pttmben 2-3 órán keresztül csináltam egy nagyon nagy várost szal nem gáz...
csipa94
Yess<#merges2>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

gigamen
Azt vettem észre hogy az ilyen pótkocsikkal csúszkálnak a kamionok,viszont a ponyvás,hûtõs szerelvényekkel pedig nem.Ez vajon miért van?
Ricsi234
Hello!Mai utam!

Megálltam!Az utolsó kútnál drezdáig!

kazai21
Meg az se elég nekik,hogy a magyar helyesírás szabályaihoz tartsd magad😊
Pedig piros betûkkel ki van írva..

Mi equipo favorito: Real Madrid

Sziasztok valaki megtudná mondani hogy kell telepíteni:
part1
part2
part3
part4-et

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

luspaydavid
Nem de tervezik már azt hiszem a fordítást kezdik el hamarosan és majd kerül a boltokba utána.

The Truck Is My Life

LTomi
3 figyelmeztetés 1 hét kitiltást eredményez.

----------------------------

Kicsit visszaolvastam, #2922-re csipa94 is megkapja az elsõ figyelmeztetését káromkodás miatt.

Los Angeles, California

Ja és ez magyarúl is van ez a játék.

Jólvan bocs csak ott nem válaszolt senki.
És gondoltam itt fog na mindegy bocs mégedszer.
Ja és hány büntetésnél rugtok ki?

LTomi
#2975 hsz. kitörölve, 5martin85 megkapta az elsõ figyelmeztetését warez miatt. Warezrõl csak az OFF topikban lehet kérdezni/beszélni.

Los Angeles, California

Na,megcsináltam a Volvot saját ízlésemre 😄 Még majd pár igazítás lesz rajta..

Öreg de kivan fizetve <#idiota>:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

[HUN]FaTaL
VRAM hiba

http://goo.gl/gd6Zi5

csipa94
nekem most lett 😊

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

baly94
Jaja 2 éve nem volt kitakarítva xD
Portalanítsd a ventit. Egyszerûen túlmelegszik.

baly94
Köszi, akkor sztem szar a hûtõje :/
<#help>Valaki segíthetne<#help>:

Ez a mostani:

És ez kellene valahogy berakni:

Ötlet?<#nemtudom>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Carlos
Videókártya túlmelegedés.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi és a négyzeteket egérrel állítottad be a sávon nekem valami "deaktiven" van odaírva ahol neked a wheel axis, és combined pedals ha jól emlékszem de hazamegyek megnézem pontosan. De azt hogy balra kormányoz, jobbra kormányoz gáz, és fék stb azt a tastatur menüpontba tudod beállítani igaz? És ebben a menüpontban pl ( tastatur ) itt nekem ahol azt lehetne beállítani jobbra, vagy balra kormányoz ez a jel van: " --- " mind a kettõnél. Már bocsi de nagyon szeretném ezt kormánnyal játszani azért hajtanám ennyire. Köszönöm. :-)
baly94
Nem tudja valaki miért csinál olyat néha a gépem (nem csak a GTS-nél), hogy kis színes négyzetekre bontja a képernyõt, aztán úgymarad és resetelni kell?
csipa94
Jóez<#eljen>Thx.

Page Up/Page Down

baly94
0-ról 1-re?O.o Akkor azért jelent meg az a zöld micsoda mert én 5-re állítottam át xD
daf xf
Hó nem volt....

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

nico79
Sajnos nagyon rövid és kezdetleges mert nincs több hely a gépemen.
De mindent megpróbáltam.
A Tutorial videó

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

baly94
El sem tudom képzelni milehet az, de talán jobb is xD
Tud valaki segíteni interiort csinálni??
VRolee94
Szép... de mi ez? 😄
Ilyet még nem láttam MO-n, Németo.-ban milyen sok újdonság van... 😄

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

luspaydavid
<#idiota> Mert csak esõ van benne! Nincs benne hó meg tornádó <#idiota><#nevetes2>

The Truck Is My Life

VRolee94
Valaki nemtudja hogy az Editorban hogy lehet gyorsabban közelíteni/távolítani a kamerát?Mert a görgõvel piszok lassú és mire megtalálom azt a helyet amit próbálnék "szerkeszteni" lemegy a nap.
Szóval aki tudja annak megköszönném ha leírná hogyan kell.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

kazai21
<#idiota>

neo81
Már vezettem ~11.000 Km-t de eddig csak esõvel találkoztam, hóval és tornádóval még nem. <#dumcsi>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

luspaydavid
Zûd szivárvány! <#idiota>

The Truck Is My Life

baly94
Manapság a környezetszennyés miatt ki tudja?<#idiota>
kazai21
Tornádóó?:L Mondjuk az nem zöld.<#hehe>

baly94
OMG! Átírtam az idõjárást, belépek, elkezdek játszani, erre egyszercsak megjelenik valami zöld izé<#wilting>
csipa94
és az miért baj?<#gonosz1>

hungary27
kazai21
Hát mindig jobb ez,mint az a másik..