German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj a definitionba:
A kijelölt részt kitörlöd,lehet más az árú nálad de jól fog mûködni.Utána mented és raktározva vissza teszed a helyére😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amúgy köszi a modokat! 😉
The Truck Is My Life
Lehet hülyeség,de aki szeretné az szóljon és ha kérek ötleteket akkor írjátok le bátran,mert én kifogytam😊
köszi neked is DOG! 😊
<#eljen>#eljen>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem ajándékoznád meg vele a forumozokat??😛<#smile>#smile>
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Már melóba is állok:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
azt szeretném megkéárdezni h GTS-ben h kell _(alulvonás-t) tenni??
csak mert ha úgy akarok ahogy pl jegyzettömb-ben akkor ?-et tesz😞 :S
válaszokat elõre is köszönöm!!!
valósághû este és a kékes lámpa... 😊 Hálás lennék...
Þór vígi þessi rúnar
Mivel ezek ETS-bõl átkerült modok ezért az ETS-el foglalkozó portálokon érdemes keresgélni. Egyébként olyan modok mint a valósághû sötét éjszaka, csillagos éggel nagyon jó, továbbá a gulli modot ami arra hivatott hogy pl töltõállomásnál kiiktassa a lefele mutogató nyilat. Nekem van bent plusz egy olyan mod ami a kék jelzõ táblákat egy kicsit megfakítja, úgymond valósághûbbé teszi, ugyanis az alap játékban eléggé virító kékek a táblák... most így kapásból ennyi jutott eszembe, ha valamit tudni szeretnél, akkor kérdezz bátran!
Néhány ETS-es modot érdemes összehasonlítani a GTS base.scs fájljában található alap dolgokkal. Itt gondolok az sii-re, hogy mi hova mutat, honnan olvassa be a dolgokat, stb. MAT-ok nem változtak, TOBJ-k nem változtak, a játék 95%-a "ETS motorral" mûködik.
Sokszor ez a döntõ abban hogy az adott mod elindul-e illetve lefagy tõle, vagy kilép töltéskor a GTS.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB: Kis Lámpás Jimy
ETS-ben kevésbé járatosaknak elmondanád, hogy milyen modokat érdemes betenni? (link esetleg az igényesekhez)?
Þór vígi þessi rúnar
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#3005: Akkor jó köszi nem kell megnézegetem <#vigyor3>#vigyor3>
The Truck Is My Life
partokat
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
#2998: neked is köszi Tomi!
The Truck Is My Life