German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valaki adjon nekem választ arra, hogy miért lép ki a játék, ha beérek Dresden-be?
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Üdv
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Köszi.
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Megnyitod szövegszerkesztõvel és megkeresed a money_account:500
Az 500 helyett az aktuális pénzed van a legutolsó mentésed.
Azt átírod tetszés szerint.
config.cfg uset g_console "0" 1-re
Nem lehet valahol beállítani,mert teljesen el megy a kedvem tõle,hogy 40-50km/h-nál nem tudok gyorsabban menni,mert csúszkál mintha jégen mennék.A játékon belül már mindent kipróbáltam,de semmi változás.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
Mi equipo favorito: Real Madrid
Aztán annyira megcsúsztam,hogy kikerültem ide de már nem kellet mennem sehova.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)