German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nistelrooy18
Hali

lenne pár kérdésem amit nem értek a GTS ben még :
1. mikor dönthetem el én hogy mit szeretnék fuvarozni? mert mindig a játék választ egybõl hogy hova fuvarozzak(eddig 5000km-t fuvaroztam)
2. ha veszek saját kamiont azt hova rakja? mert nem váltja le egybõl 😮
3. az a garázs vagy mi ami nekem is lehet majd azt hogyan lehet megszerezni mert ha ott állok az ikonon akkor kiír valami német szöveget de nem vágom .
elõre is köszönöm annak aki segít elmagyarázni pár dolgot 😊

V43 1105
Sziasztok :]

Végre hosszú szenvedés után befejeztem a RiCö szerelvényt is , a pót skint lehetséges hogy kiadom, esetlegesen a cég más gépeire festhetek vontató skint amennyiben igény van rá 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

milyen jó lenne ha lenne v melyik kamionos játékhoz multi összefutni egy kollégával a határon vagy egy parkolóba remélem egyszer csinálnak v melyikhez multit
pedig én jó hasznát vettem, hoyg minden fuvar után mentett..

SitatiS
Olyan nincs benne.. 😊

Let the good times roll.

bazsa06
Jó lett Ts4ba!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

ami nekem nem jön be:S
nico79
Ennek kéne bejönnie.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Igen arra rámegyek hogy konfig és akkor ir ki ilyen németül hogy vagy nem találja a videokártyát vagy váltsak át opengl-rõl direct-xre
baly94
Na én megyek, jóéjt mindenkinek<#wave>
kazai21
Nice.<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Egyik gépem,mostmár csak bekell konvertálni😊

CB: Kis Lámpás Jimy

nico79
De ha 40km/h-nál lassabban megyek soha nem érek oda.Nem 120-al megyek mert akkor megértem de 40-nél azért gáz.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

nico79
De elvileg van egy kis ablak mikor elkezded a játékot.Ott lehet állítani.
De a start menü minden program German Truck Simulator configuration-nál megtudod csinálni.

megas
Lassan járj, tovább érsz :-)

Don\'t worry, be HOPI!

sziasztok!
Hol lehet átállitani hogy ne opengl-t használjon hanem dircet x-et?
Mert az elején nem is irja ki hogy milyen felbontásba van a játék csak simán elindul nemugy mint az euro trucknál ott kiirta az elején.
+ nem is tudok rendesen vele játszani mert mikor betölt uátna a kép fekete hang meg van.
Minden frissitva van videokártyátol kezdve diretc x stb
Kérem szépen segitségetek köszönöm
Sziasztok!

Ami alapból benne van 105ös daf dav néven, vki eltudná küldeni nekem a javított daf logoval?

nico79
Miért van az,hogy úgy csúszkál a gépem kis sebességnél is mintha jégen mennék?
Pedig a vezérlésen is próbáltam állítani,de nem megy.Teljesen lenullázom a gépemet mire eljutok valahova.Erre nincs valami megoldás?

megas
GTS_LEIRAS_by_megas_fresh

rarpass: etstogts

Don\'t worry, be HOPI!

baly94
Hamég csak az lenne!xD De nem, sajnos nem csak a GTS-nél csinálja... Valaki tudna adni egy pontos diagnózist?XD
Az csak az új GTS-es háttér a menüben menü nélkül 😉

baly94
Pedig még csak két éves:S
Carlos
Az a videókari nagyon pusztul!

Þór vígi þessi rúnar

94mike
<#beka3><#vigyor><#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
De elõbb írtam😄 He!<#papakacsint>

The Truck Is My Life

Hello bello! Lenne egy láma kérdésem (bocsi,de nem tudom mi hol lehet, 5 napja nem voltam gép közelében) valaki ha tud adjon kérem szépen egy közelítõ oldalszámot vagy hsz számot ha le van írva, hogy hogyan tegyek be egy ETS-es kamiont GTS-be, vagy PM ben irjon, vagy ide =) már 2 embert kérdeztem, egyik mondta úgy ahogy neki sikerült, de nekem nem, mert kifagy a másik meg nem tudta. xD

94mike
Énis akartam írni<#vigyor>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Na megmutatom én is a gépemet. Az interiorhoz kérnék segítséget...
luspaydavid
Csak a kérdõ jel miatt írtam de azt nem s vettem észre 😄

The Truck Is My Life

szabii98
egy d betû...

I met God. She's black

luspaydavid
az odometer

The Truck Is My Life

szabii98
ododmeter?

I met God. She's black

baly94
Belépnék a játékba, erre mit kapok?(bocs ferde a kép)
luspaydavid
Ez nem Highline vagy Topline inkáb Lowline <#idiota>

The Truck Is My Life

nico79
Gyerekek azért ez durva.De nekem nagyon tetszik.

Ls portálos ismerõs😄 jóa videó csak f3 at nyomj legközelebb a videózás elõtt!<#kacsint>

nico79
Diesel dog.Annak idején voltak ilyen kilométer változtatások emlékszel rá?
Azoknak mi volt a neve?Nem tudod?

Zoli108
Sziasztok!Elsõ GTS videóm:

http://germantrucksimulator.hu

Jó8 mindenkinek! <#hawaii>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nico79

Na megoldottam az interior animálását.Kapott egy másikat ami mûködik.

Krapo
Szia lorci ! Meg tudnád a gyári iveco-t is csinálni hogy D- helyett C-legyen a hûtõmaszkon ? mert szerintem a gyári kamion os nagyon szép...Dobok pár képet bocsi és szóljatok ha sokat rakok !(sztem mondjuk sok )

Ez nagyon szép 😄!

Kollega mögött egy korrekt 2 sávoson 😄

kazai21
Miért tõled ha kérnek szívességet és ha ráérsz késõbb vagy holnap akkor nem csinálod meg?

Mi equipo favorito: Real Madrid

nico79
Na jó de ha másik mondjuk egy merci interiort teszek rá akkor az jó lehet?

Tomika001
<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Égig érõ paszuly......
Félember
hagyd rá ati...

Rocco: fasza<#eljen><#eljen>

luspaydavid
L80? <#idiota>

The Truck Is My Life

V43 1105
Új IFA.. :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

baly94
Ugyanmár nemkellaz xD Énis megelégedtem egy daf interiorrel aminek van orra😄