German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne pár kérdésem amit nem értek a GTS ben még :
1. mikor dönthetem el én hogy mit szeretnék fuvarozni? mert mindig a játék választ egybõl hogy hova fuvarozzak(eddig 5000km-t fuvaroztam)
2. ha veszek saját kamiont azt hova rakja? mert nem váltja le egybõl 😮
3. az a garázs vagy mi ami nekem is lehet majd azt hogyan lehet megszerezni mert ha ott állok az ikonon akkor kiír valami német szöveget de nem vágom .
elõre is köszönöm annak aki segít elmagyarázni pár dolgot 😊
Végre hosszú szenvedés után befejeztem a RiCö szerelvényt is , a pót skint lehetséges hogy kiadom, esetlegesen a cég más gépeire festhetek vontató skint amennyiben igény van rá 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

CB: Kis Lámpás Jimy
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
De a start menü minden program German Truck Simulator configuration-nál megtudod csinálni.
Hol lehet átállitani hogy ne opengl-t használjon hanem dircet x-et?
Mert az elején nem is irja ki hogy milyen felbontásba van a játék csak simán elindul nemugy mint az euro trucknál ott kiirta az elején.
+ nem is tudok rendesen vele játszani mert mikor betölt uátna a kép fekete hang meg van.
Minden frissitva van videokártyátol kezdve diretc x stb
Kérem szépen segitségetek köszönöm
Ami alapból benne van 105ös daf dav néven, vki eltudná küldeni nekem a javított daf logoval?
Pedig a vezérlésen is próbáltam állítani,de nem megy.Teljesen lenullázom a gépemet mire eljutok valahova.Erre nincs valami megoldás?
Don\'t worry, be HOPI!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Azoknak mi volt a neve?Nem tudod?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Na megoldottam az interior animálását.Kapott egy másikat ami mûködik.
Ez nagyon szép 😄!
Kollega mögött egy korrekt 2 sávoson 😄
Mi equipo favorito: Real Madrid