German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Nem is MPIII.. XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Carlos
attól még írni tudni kéne. megbocsi

Þór vígi þessi rúnar

okés bocsi :S csak új vok a gts-nél egy ideig ets-el nyomtam😄

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Carlos
magyarul beszélni jó lenne magyarul miért nem tanulsz meg normálisan fogalmazni megkéne tanulni, jó???

Þór vígi þessi rúnar

van ehez map kibövitett map mert kevés város van benne és valamiért lagolok pedig simán megvan a gépigényem simán mennie kéne lagg nélkül!Tipp??
Köszi, ha nekikezdek az angol verziónak már okosabb leszek. 😊

sziasztok!mien modokat adtak már ki ehez?
luspaydavid
Csináltam még egy videót de ez már rövidebb. <#vigyor5>
Videó

The Truck Is My Life

Carlos
Nem toltam az ets-t 10 percnél tovább életemben!

Þór vígi þessi rúnar

mandm
Akkor nincs ötletem. Mivel irányítod? Bill, egér, kormány, joystick?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

baly94
Sry ez még privi. De ha kell pakold át te is ETS-bõl xD
94mike
Mi bajodvan?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Remek mûalkotás <#hehe>
Én is átpakoltam 1 párat.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Carlos
Share it, bro!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
LEhet, hogy el kellett volna olvasni amit németül hablatyoltak.
Igaz már megvan a legjobb Man is.
Meg lehet venni ezután olcsóért a két kamiont amit hans ajánl? Jól jönne a jövõbeni sofõröknek!

Þór vígi þessi rúnar

baly94
Átraktam egy új gépet, ez szebben ki van dolgozva mint az elõzõ😊

Hazajöttem Mucsaröcsögére xD

nico79
Sõt még a regeditbõl is kiszedtem mindent elõtte tehát hûlt helye nem maradt.<#rinya>

Vajo egyébként megtaláltam csak rajta áll a kamion és nem tud kitörni.<#nevetes1><#nevetes1>

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

neo81
Sokan nem értik a karrier módot így ségítség képpen leírom röviden.
A játék megkezdésekor alkalmazott leszel egy szállítmányozási cégnél. Random kapsz egy C kategóriás kamiont. A fuvarokat a cégtõl kapod szépen sorba, ahogy leszállítottál egyet kapod a másikat. Minden fuvar után százalékot kapsz, az elején kb. 15%. Van egy barátod Hans-nak hívják (legalábbis nálam), aki szintén kamionsofõr és mindig egy vagy két lépéssel elõrébb jár mint te, így rengeteg tanácsot és segítséget fog adni neked a játék során. Ha leszállítottál már pár fuvart felfigyelnek rád más cégek is és e-mailben ajánlatokat is tesznek neked. Elõször egy B kategóriás kamiont valamint 16.x% részesedést ajánl az egyik. Ha elfogadod akkor miután az éppen aktuális fuvart leszállítottad átkerülsz ennek a cégnek a telephelyére és onnantól már az új kamionoddal magasabb összegér fuvarozol. Nem sokra rá jönni fog egy ajánlat, ami már egy A kategóriás kamionról és 17,6% részesedésrõl szól, fogadd el. Eközben Hans tájékoztat, hogy szabadúszó lett és hogy ez mennyire sokkal jobb 😊 Több a pénz maga választod az ügyfeleidet (a szállítandó árut). Csak annyit kell tenned, hogy vásárolsz magadnak egy saját kamiont. Igen ám, de jó esetben van kb. 13.000Euro-d. Nem baj, Hans ügyes és felhív neked pár kereskedõt, hátha van nekik valami olcsó használt gépük. Hamarosan fogsz kapni 3db ajánlatot emailben 10 és 11 ezer euro-s árakkal C kategoriás félmillió Km-t futott kamionokról. Ha elfogadod valamelyik ajánlatot, onnantól szabadúszó lettél. Igen ám, de ki áll veled szóba, egyik cég sem ismer téged és a hírneved is alacsony még. Hans közben megalakította saját válalkozását és annyi ügyfele van már, hogy jószívûen lepasszol neked párat. 😄 Most már választhatsz céget, rakományt, uticélt és persze nem mellékesen az ~1.000 Euros fuvaronkénti jutalmad megnõ egy nullával ~10.000. Hans most azzal nyaggat, hogy csináljál már egy céget, mert milyen jó buli az. (Ja 75.000 kell hozzá 😞 ) Sebaj, Hans most is segít. Beszél egy ismerõsével és voila kapsz egy ajánlatot 25.000 Euro-s árcédulával. Most már te is cégtulajdonos vagy. Már csak embereket kell felvenned és kamiont adni alájuk. a többit végzik maguk. Javaslom, hogy azt a maradék 2 használt kamiont vedd meg elsõknek, tökéletesen megfelenek.

Remélem segítettem.

Üdv. Nono

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

CzUKi
Hello mindenki lenne egy kérdésem ha lehet ne szójjatok le érte na szal még régebben egy hsz ben le voltak irva hogy meik városban mien kamiont lehet venni és ott a dortmundhoz oda volt irva az iveco is de dortmundban nem találok kereskedést de viszont #3154 ebben a hsz ben a videoban egy másféle kereskedés van ezeket merre lehet megtalálni? és dortmuindban is egy ilyent keressek ? elõre is köszi

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

mandm
Az újrarakás során a Dokumentumok-ból is törölted a German Truck Simulator könyvtárat?

még mindig kõolajat keresel? xD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

luspaydavid
Hogy Tudom megcsinálni átírni a Defibe a kamion helyét? Mert próbáltam a Defibe a C-t B-re de nem csinált semmit.

The Truck Is My Life

Sziasztok!
Rá álltam a termelésre én is! 😊

további jó gurit mindenkinek! 😊<#vigyor>

nico79
Nem ez a baj,hogy kitört a kerekem.
Csak mutattam,hogy nem az a baj.Ezeket kiszedtem,csak gyáriakkal megyek de jégen.Ez a gond.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

kazai21
Dummy a baj,szerintem copyztat a kerék dummykat...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Igen, jó hozzá is. 😊
nico79
Ha ez lenne megértem de semmi ilyen nem történt.

nico79
Nem mert sértetlen volt a kamionom.De feladom én nem játszok vele tovább.
Minden módot kiszedtem belõle.Újra raktam a játékot és még mindig mintha jégen mennék.Feladom.Ennyi.Ezt nagyon elcseszték.Az ETS-nél rosszabb.

Carlos
<#worship>

p.s.: Egy gyors kérdés, nekem az A kategóriás (legdrágább) MAN-om van. Ahhoz jó? Nem emlékszem a nevére... 😞

Þór vígi þessi rúnar

94mike
Késsz vagyok.....gyárilag benne vagyok egy cégben,de szerettnék saját kamiont venni,be mentem már pár kereskedésbe,azonban nem enged kamiont venni,hogy kell ki lépni a cégtõl?:|

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

mandm
Nem lehet, hogy a kamionod gumijai elhasználódtak?
Ha nagyon le van harcolva a gép, akkor igen furcsán kezd viselkedni. Egyszer próbaképpen nekimentem mindennek. Elég hamar eljutottam oda, hogy 10-zel se bírt menni, csak hörgött.

Gell97 kolega
THX!

Ha saját kamiont veszel, de az épp aktuális fuvart el kell vinned...
kazai21
<#puszis>

Gell97 kolega
meddig vagyok alkalmazott?
mer már vagy 5 fuvart levittem... de a fõnök úgy döntött h highlineval menjek :]

luspaydavid
<#wink>

The Truck Is My Life

kazai21
Köszi elõre is.<#vigyor3>

<#idiota><#hehe>
Van még 1 pár.

Adok egy pillanat! Amúgy nem én készítettem, csak belebuheráltam a játékba úgy hogy mûködjön is... 😄
kazai21
Link?😄😄

jó lett😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Zanoza Modellerrel, de sztem inkább töltsél le 1 névtábla modelt. Egyszerû dolgod lesz, csak szkinezned kell.

CB: Kis Lámpás Jimy

Valósághû kijelzõ világítás a MAN TGX kamionokba...

94mike
széépp!!<#eljen>

kazai21
Ne írjatok már pm-et,hogy segítsek már a pótkocsiba tegnap elég világosan segítettem fõleg az ne írjon aki nem is tud írni,köszi..

nem 0 rol gondoltam
valami gépet megbütykölni ETS böl kell ugyis áttenni én nem ismerem ott mien gépek voltak.
luspaydavid
Új gépet kaptam! <#vigyor> Scania R420 Topline CB: Fõnöknek köszönet az alap modelért! <#puszis> És Blumnak a bekonvertálásért! <#puszis>
Köszi srácok! <#worship>

The Truck Is My Life