German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Þór vígi þessi rúnar
Videó
The Truck Is My Life
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Én is átpakoltam 1 párat.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Igaz már megvan a legjobb Man is.
Meg lehet venni ezután olcsóért a két kamiont amit hans ajánl? Jól jönne a jövõbeni sofõröknek!
Þór vígi þessi rúnar
Vajo egyébként megtaláltam csak rajta áll a kamion és nem tud kitörni.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
A játék megkezdésekor alkalmazott leszel egy szállítmányozási cégnél. Random kapsz egy C kategóriás kamiont. A fuvarokat a cégtõl kapod szépen sorba, ahogy leszállítottál egyet kapod a másikat. Minden fuvar után százalékot kapsz, az elején kb. 15%. Van egy barátod Hans-nak hívják (legalábbis nálam), aki szintén kamionsofõr és mindig egy vagy két lépéssel elõrébb jár mint te, így rengeteg tanácsot és segítséget fog adni neked a játék során. Ha leszállítottál már pár fuvart felfigyelnek rád más cégek is és e-mailben ajánlatokat is tesznek neked. Elõször egy B kategóriás kamiont valamint 16.x% részesedést ajánl az egyik. Ha elfogadod akkor miután az éppen aktuális fuvart leszállítottad átkerülsz ennek a cégnek a telephelyére és onnantól már az új kamionoddal magasabb összegér fuvarozol. Nem sokra rá jönni fog egy ajánlat, ami már egy A kategóriás kamionról és 17,6% részesedésrõl szól, fogadd el. Eközben Hans tájékoztat, hogy szabadúszó lett és hogy ez mennyire sokkal jobb 😊 Több a pénz maga választod az ügyfeleidet (a szállítandó árut). Csak annyit kell tenned, hogy vásárolsz magadnak egy saját kamiont. Igen ám, de jó esetben van kb. 13.000Euro-d. Nem baj, Hans ügyes és felhív neked pár kereskedõt, hátha van nekik valami olcsó használt gépük. Hamarosan fogsz kapni 3db ajánlatot emailben 10 és 11 ezer euro-s árakkal C kategoriás félmillió Km-t futott kamionokról. Ha elfogadod valamelyik ajánlatot, onnantól szabadúszó lettél. Igen ám, de ki áll veled szóba, egyik cég sem ismer téged és a hírneved is alacsony még. Hans közben megalakította saját válalkozását és annyi ügyfele van már, hogy jószívûen lepasszol neked párat. 😄 Most már választhatsz céget, rakományt, uticélt és persze nem mellékesen az ~1.000 Euros fuvaronkénti jutalmad megnõ egy nullával ~10.000. Hans most azzal nyaggat, hogy csináljál már egy céget, mert milyen jó buli az. (Ja 75.000 kell hozzá 😞 ) Sebaj, Hans most is segít. Beszél egy ismerõsével és voila kapsz egy ajánlatot 25.000 Euro-s árcédulával. Most már te is cégtulajdonos vagy. Már csak embereket kell felvenned és kamiont adni alájuk. a többit végzik maguk. Javaslom, hogy azt a maradék 2 használt kamiont vedd meg elsõknek, tökéletesen megfelenek.
Remélem segítettem.
Üdv. Nono
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Truck Is My Life
Rá álltam a termelésre én is! 😊
további jó gurit mindenkinek! 😊<#vigyor>#vigyor>
Csak mutattam,hogy nem az a baj.Ezeket kiszedtem,csak gyáriakkal megyek de jégen.Ez a gond.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Minden módot kiszedtem belõle.Újra raktam a játékot és még mindig mintha jégen mennék.Feladom.Ennyi.Ezt nagyon elcseszték.Az ETS-nél rosszabb.
p.s.: Egy gyors kérdés, nekem az A kategóriás (legdrágább) MAN-om van. Ahhoz jó? Nem emlékszem a nevére... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha nagyon le van harcolva a gép, akkor igen furcsán kezd viselkedni. Egyszer próbaképpen nekimentem mindennek. Elég hamar eljutottam oda, hogy 10-zel se bírt menni, csak hörgött.
mer már vagy 5 fuvart levittem... de a fõnök úgy döntött h highlineval menjek :]
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Van még 1 pár.
CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Lámpás Jimy

Mi equipo favorito: Real Madrid
valami gépet megbütykölni ETS böl kell ugyis áttenni én nem ismerem ott mien gépek voltak.