German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
The Truck Is My Life
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Am nem az a lényeg hogy nekem bejöjjön?
Más meg nem tud érdekelni!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#4136: fogd meg a váltom Tomikaa
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Interiorral meg egyelõre így állok, késõbb még lesznek változások, ma csak a kijelzõt tökéletesítettem annyival hogy a sárga tompítottfény visszajelzõjét zöldre változtattam...
Ja és Luspy, az elsõ kép legyen a következõ videóban. Köszi! <#wink>#wink>
Luspy majd ezt a képet tedd be a kövezgetõ ETS-GTS videódba! Köszi! 😉
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Próbáljam meg?Érdemes lenne?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Maradok én a jólbevált Volvomnál...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ha nem akkor meg jövõ héten az már 100%! 😉
Pár kérdésem lenne
1 Hogy levezettem az elsõ fuvart és utánna mégegyet hogy lehet azt megcsinálni hogy én vállszak fuvart?
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Valakinek van carrier hûtós pótja?vagy linkje?Meg annyit h a zmodelerben a dds-t h tudom rárakni a modellre?mert hiába van ott minden a materials editorban és rálépek az OK ra semmit nem csinál:Svalaki tudna ebben a pár dologban segíteni?Köszi<#worship>#worship>
к.ιηтнуα.