German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ON!!!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Na én már a 3.-ik csillagomnál járok nagyon jó ez a game😄
Belekeztem a menedzselésbe és van már 4 garázsom 10 kamion+6 sofõr.Egész élvezetes így a játék hogy céged van.Nektek volt már olyan hogy tiszta piros lett a pót ami felül mutatja gondolom törés vagy mi lehet pedig csak egyszer ütköztem egy picit meghuztam az oldalát a pótnak és fenn bepirosodott:S
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Tiszta élethû!<#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Ha egyáltalán beleraksz 😄xD
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
GTS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A belsõt esetleg átküldenéd, ha szépen megkérlek?
(Azt a belsõt amit zmodiba lehet belerakni) 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Luspy, én majd ezt a képet szeretném a videóba! 😊
Msnt az adatlapomon,vagy privibe,elöre is nagyon szépen köszönöm aki segít<#worship>#worship><#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
Néztem ,de ami tölthetõ azon eredeti GTS-es kerék van 😞
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
CB: Kis Lámpás Jimy
na minden jót
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2. valamelyik mod bezavar, azt nem tudom melyik, ki kell kisérletezni