German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy ide jöjjön aki szavazni szeretne, mert probléma van a szavazással.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Carlos
Hazaérkezett a dedó az iskoláboól?

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
PÉISTIKE FOR PRESIDENT!!!!!

I met God. She's black

Atikah
KÉSZ VÉGE.. CINDAS FOR PRESIDENT

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Napközis
Na már megint választás?
Nem elég 4 évente? <#gonosz3>

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

Tomikahh
miért??hát sztem meg jobb is ha már volt házigazda mert akor tudja hogy mivel jár, de még aki nem is volt..

Subaru Impreza & Hummer

szabii98
Cindas, te szavaztál?

I met God. She's black

RS
Valóban! ;D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Cindas
ezjóbuli volt😄

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

én nem értem vettem kamionokat a sofõröknek, elméletileg automatán munkát vállalnak de a garázsba mégis a sofõrök alatt csak nullák vannak
szóval senki nem keres semmit
pedig 2 garázsba külön külön van 3-3 ember
akkor hogy most hogy mi merre ???

hungaro
Na ez Magyarország,mindenhol csalnak...Amúgy szerintem az legyen a házigazda akinek nincs 3topik az "irányítása" alatt...

Hivatás az Életért!

szabii98
franc:/

I met God. She's black

Tomikahh
de péistike nincs egy éve hogy rgisztrált..

Subaru Impreza & Hummer

szabii98
ugyemegmondtam

I met God. She's black

Carlos
valid!

Þór vígi þessi rúnar

Tomikahh
lol he péistike több szavazatot kapott mint Roland...

Subaru Impreza & Hummer

szabii98
péistikért HGnak!

I met God. She's black

leho94
ennyit szenvedni egy hg-n .. azér annyira nem nagy poszt az hogy ezen veszekedjetek .. vki vállalja el aki tudja is kezelni aztán bai

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RS
Hát vazze, így nincs értelme.
Mondom jobb lenne ha az egykori ETS HG jog topikba szavazna mindenki, és én összeszámolnám ilyen módon.

Carlos
Azt nem választjuk meg! Ennyi.
Egy HG-nak ezeket kell ismerni.

Þór vígi þessi rúnar

kazai21
De tényleg már ki szavaz rám ennyit? Már furcsállom én is biztos valaki okoskodik..

Mi equipo favorito: Real Madrid

Carlos
igen. a scriptet egy 3-as for ciklussal inditottam és amikor láttam, hogy mûxik átirtam 100-ra, de nem inditottam el.

Þór vígi þessi rúnar

RS
Ezzel se lenne gond. 😊
Amúgy valamit nagyon elírhattál a kódoknál, mert nálam (és másnál sem) jelenik meg a Haulin topikod.

Sziasztok!

kazai21
De hogy lehet csalni?😄

Amúgy tényleg nem így kéne,hogy 12 ember na tessék szavazni,olyan ember kell aki már HG valahol mert nagyon jól ismeri a kódokat,mi lesz ha viccbõl péistikét vagy azt választanák aki nem ismeri a html kódokat?

Cindas
nehogy azt mond hogy te nem csaltál,hisz te irtad meg a scriptet😊

Carlos
Én tudnék csalni, mert megirtam a scriptet (kihívás), de nem használtam. Ez amúgyis egy szar igy és értelmetlen!
Egy hg-t nem igy kell választani.

Þór vígi þessi rúnar

RS
Valami nem stimmel...
Ide lehetne újból inkább szavazni, úgy szerintem igazságosabb, és biztosabb.

kazai21
Elõbb még 101 szavazatom volna 15-en szavaztak ennyi idõ alatt? pff..

De te is kaptál azért szavazatot...

Cindas
szóval akkor csaltok összevissza,most megmutatják az emberek az igazi arcukat😊 hát fogadjátok gratulációm<#eljen>

Csak sajnos nekem nem mûködik a zmodeler <#szomoru1>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

péistike
zmodeler

GTS

<#help>Hogy kéne "leoperálni" a puttonyt.<#help>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Carlos
Látom megy a hackelés a szavazáson. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Helló!Nem tudom ki a 3 ember aki rám szavazott de köszönöm nekik :-)

kazai21
Igen jó lenne de többször kéne benéznie ahhoz😊

kösz

neo81
Nem kell munkát adni nekik, maguktól veszik fel a fuvart.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Carlos
megy magától!

Þór vígi þessi rúnar

de hogy tudok munkád adni az embereknek ha vettem nekik kamiont is ??
kösz

Kár,hogy nem indulsz HG-nak. Szerintem erre a feladatra te lennél a legalkalmasabb.

Amúgy sziasztok!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Oké és KÖSZÖNÖM SZÉPEN lol😊

kazai21
Felveszlek msn-re és elküldöm😊

Srácok Help!😞Mindenem elveszett ujra kellett raknom a GTS-t ha valaki lenne olyan szives és elküldené nekem a Save Game mappáját+Mod mappáját mert csak ugy müködne elvileg az irjon rám egy privit legyen szives!Már mindenem megvolt nem akarom elölrõl kezdeni a fa..om😄
Írjon vki legyen szives privit hogyha segitene!
Köszönöm

neo81
Valószínûleg nem sikerült a konvertálás.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

neo81
Ha a térképre gondolsz, ami nem az F5-re jelenik meg <#ejnye1>, akkor ha az M billentyû lesz a te barátod. <#vigyor2>

mandm
Én azért nem személyre lebontva írtam

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

kazai21
Hát azért mondtam,hogy félig igaz mert mutogatok zmodos képeket,játékból nem igazán szoktam de azért szoktam segíteni pár embernek ha tudok😊

mandm
Ez az én véleményem, észrevételem.
De, akkor már leírhatnád a Tiedet!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

neo81
Támogatom <#mf1><#nezze>