German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket a kérdésékre senki se válaszol. A kérdezõ meg ott marad a problémájával. Sztem ha nem is tudunk rá megoldást, azért még elgondolkodtatnánk róla, megbeszélhetnénk közösen, hátha meg lesz a megoldás a problémára. De sajnos nem ez van. Mindenki csak tolja a saját képeit vagy modelljeit a problémával hozzászólók meg egyedül maradnak. Egy szóval rutinos topiktársak nem nagyon segítenek (tisztelet a kivételnek!)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
#5527: Jó ötlet én benne vagyok.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Lehetne GTS Modding, vagy GTS show your Ride...
Þór vígi þessi rúnar
mi lesz itt.
"Ez UKTSbõl van, ez GTSbõl, Ez ETS-bõl, Ez PTTM-bõl, ez meg haulinból<#eljen>#eljen>
I met God. She's black
De hamarosan kijön egy másik és egy másik játék ott ugyan ez lesz.Akkor mi értelme?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Válasszanak ki 4-embert és egy semleges emberkének adják le a voksokat aki ezen az oldalon van.Mert nem hiszem el,hogy itt több mint 310-en lennénk.<#wow3>#wow3>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Sajna valahogy átment a mutasd meg milyen penge vagy zmodellerben és photoshop-ban -ba.
Az meg annyira nem érdekel.
Þór vígi þessi rúnar
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
Ég és föld!
Þór vígi þessi rúnar
Õ rá vagy ilyesmire gondoltam,mert ezt ugyan beraktam de nem tudom leszedni a villogókat és nincs belsõ tere.
Fél életemet az sg-n töltöm!
LoL.
Jártál valaha az ETS topikban régen? És most? Azért van különbség! És ez a topik ban-nak köszönhetõ!
Þór vígi þessi rúnar
Innentõl kezdve annyit írok a for ciklusba amennyit nem szégyellek és este eltekergethet. 😊
Ennyit a szavazásról.
Þór vígi þessi rúnar
Plö:
2007. 10. 04. - Euro Truck Simulator (Házigazda)
2003. 09. 25. - Rig 'n' Roll (Házigazda)
vs.
2006. 07. 14. - 18 Wheels of Steel Haulin (Házigazda)
vs.
2005. 03. 26. - Kamionok (Házigazda)
Þór vígi þessi rúnar
p.s.:
for i in 1..1000 do
br = Watir::IE.start()
br.speed = :zippy
br.goto("http://www.sg.hu/forumbejelentkezes.php")
br.text_field(:name,"lnick").set("carlos")
br.text_field(:name,"lpass").set("xxx")
br.button(:value,"Bejelentkezés!").click
sleep 1
br.goto("http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1229195576")
br.table(:id,"pollbg").row(:index,"2").radio(:index,"9").click
br.button(:name,"submit").click
br_new = Watir::IE.attach(:url,/szavazo.net/)
sleep 3
br_new.close
br.close
end
Þór vígi þessi rúnar
De azért is írok ,mert nem tudna valaki adni nekem egy MB Actros 1840 kamiont?Ami nincs kicicomázva csak plusz reflektorok vannak rajta és szép.
Csak az nem manipulálja aki nem akarja. Számos módja van az IP váltásnak és más mehet is a csalás! Egy HG választásnak nem így kellen zajlania, haenm ideális esetben a jelöltnek le kellene írnia, h mégis mit tenne a topik érdekébe, ill. a közösségért akik ide járnak nap mint nap!
Állított, h a jelöltek 85%-a csak azt látja az egészben, h ha õ lenne a HG akkor õ lenne itt a Jani. Hsz-eket törölgetne, bannolgatna, és csak a "hatalmat" akarja gyakorolni a többiek felett! Szal ez a végeredmény szinte biztosra mondható, h nem lesz tiszta (sajnos)
Az lenne a jogos nyertes sztem, aki leírná, h mit tenne a topikért, nem pedig csak bannolgatni akarna, ill "kiskirályoskodni"!
Volt ilyenekrõl egyáltalán szó?! Vagy csak a "szavazz rám haver!" c. történet volt?!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Add-on kamionoknak valahogy meg lehet változtatni a hangjukat??
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
I'm don't understand...

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Már egy ideje figyelem a fórumot sok mindent láttam halottam. Nekem is lenne egy kérdésem.
Kilehet szedni a radart?
Másik: A skinelést és a Zmodeler-t tömören leírná valaki MSN-be? (skinelést tudom, csak azt nem, hogy pl az oldalától kezdve tetejéig hogy mennyen végig egy kép, meg hogy a DXT progiban hol vannak a kamion helyei.) És a Zmodeler-t meg egy teljes verziót valaki küldeni. Meg szeretném tanulni, közbe ha elakadnék akkor valaki MSN-en kommentálná kisebb mértékben. Köszönöm!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hogy lehet zenéket betenni a játékba?
Próbáltam bemásolni a zenéket a music mappába de amikor belépek a játékba és megnyomom a "R" betût elõugrik a rádió de üres.
Kérlek segítsetek.
Elõre is köszönöm!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]