German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik: A skinelést és a Zmodeler-t tömören leírná valaki MSN-be? (skinelést tudom, csak azt nem, hogy pl az oldalától kezdve tetejéig hogy mennyen végig egy kép, meg hogy a DXT progiban hol vannak a kamion helyei.) És a Zmodeler-t meg egy teljes verziót valaki küldeni. Meg szeretném tanulni, közbe ha elakadnék akkor valaki MSN-en kommentálná kisebb mértékben. Köszönöm! A kamion helyre azt értettem, hogy pl az oldala. Mert a lámpa meg ezeket látom én, de az oldalát azt nem. Meg ez a tükrös dolog is, amit 5490 említ.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mikor megérkeztem, lerakodtam, és mentem az új szállítmányért akkorsem állt el az esõ..

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Los Angeles, California

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Los Angeles, California
CB: Kis Lámpás Jimy
Akkor miért nem csak azokat akik kompetensek?
Továbbá megvan a req a jelölteknek amiknek meg kell?
Þór vígi þessi rúnar
régen itt vagyok már...csak nem írtam, ETS topicban is ugyanez volt anno még nem volt GTS és ott 10 vitából 8at legalább Cindas kezdett...
ha más-t "viselkedése alapján" nem akkor én õtse javasolnám :S
dehát a te dolgod...egyébként a többiek szerintem jó választás lennének...<#eljen>#eljen>
Emiatt a változás miatt a szavazást csütörtök estig meghosszabbítom.
Los Angeles, California
A többieket vagy nem ismerem, vagy az itt látott viselkedésük alapján nem nevezném szívesen utódomnak.
Los Angeles, California
és csak olyanoknak a szavazata legyen érvényes aki legalább néha ír a topicba 1-1 HSZ-t...csak mer lenne olyan aki idecsõdíti egész SG-t h szavazzon rá...
egyébként ahogy Kazai is leírta jó lenne szerintem ha te döntenéd el, és akkor másnak nem lenne beleszólása 😊
bár ezt te döntöd el te, hogy mi legyen, mert még te vagy a fõnök😊
www.szobi.picturepush.com
Sztem pár dolog nem ide való ELLEHETNE GONDOLKOZNI A BRIGÁDNAK
sorry a nagy hangszintemért.<#hehe>#hehe>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
#5596: Nekem vannak jelöltjeim, de ha én nevezném ki akkor azért jönne a sírás, hogy másoknak esélyük sincs.
Ja és attól hogy most házigazdaügyileg ilyen átmeneti idõszak van, nem kell teleoffolni a topikot azzal, hogy kire szavaztok.
Los Angeles, California
Subaru Impreza & Hummer
Mi equipo favorito: Real Madrid
.jpg)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium