German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Én átkonvertáltam, meg is jelenik a játékban de nem játssza le. Valami ötlet?

Másik: A skinelést és a Zmodeler-t tömören leírná valaki MSN-be? (skinelést tudom, csak azt nem, hogy pl az oldalától kezdve tetejéig hogy mennyen végig egy kép, meg hogy a DXT progiban hol vannak a kamion helyei.) És a Zmodeler-t meg egy teljes verziót valaki küldeni. Meg szeretném tanulni, közbe ha elakadnék akkor valaki MSN-en kommentálná kisebb mértékben. Köszönöm! A kamion helyre azt értettem, hogy pl az oldala. Mert a lámpa meg ezeket látom én, de az oldalát azt nem. Meg ez a tükrös dolog is, amit 5490 említ.
baly94
De fasza! Az interiort hogy raktad át? Nekem is úgy kéne egy ilyen a Freightlinerbe..
Sztem marad a végleges vasam:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

baly94
A modellt Slamauser készítette és region 59 konvertálta 😉
Atikah
SlaMauser

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Készítõje talán Sherio... ebben nem vagyok biztos. 😄
RS
Valóban gyönyörû! <#smile><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

baly94
Amúgy aranyba kéne foglalni ezt a kamiont meg a készítõjét is xD
baly94
Hát jah, ha tudnák zmodozni raknék még rá ezt-azt, csak h egyedi legyen... Akkor az alapmodellt GTS-hez ki is adnám.
Tomika001
Szerintem is! <#wink>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Olyan szép ez a Freightliner Cascadia... <#eljen>
baly94
A hajnal esõvel és köddel érkezett...

Mikor megérkeztem, lerakodtam, és mentem az új szállítmányért akkorsem állt el az esõ..
LTomi
Folytatom, de lassan haladok vele.

Los Angeles, California

A mapod azért folytatod, vagy annak is vége?

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

LTomi
Mostantól térjünk vissza a topik eredeti témájához, a házigazda választással kapcsolatban csak a saját topikjába írjatok. Az új házigazda megválasztásáig folytatom a topik moderálását.

Los Angeles, California

Tomika001
Remélem nem zavar ha rakok 1 képet! <#vigyor5>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

LTomi
#5615: Igen, mivel jelentkeztek. Majd akik ismerik õket eldöntik, hogy alkalmasak-e. Akinél meg tudtam nézni az 1 éves reget,annál meg volt, de ez is az sg hülyesége, hogy a privát üzenetnél nem lehet megnézni a feladó adatlapját, csak a nevét írja.

Los Angeles, California

Nem mind1 motmár?😊 Szavazz és kész!

CB: Kis Lámpás Jimy

Carlos
Továbbá berakod azokat is, akiket nem is ismersz? LoL.
Akkor miért nem csak azokat akik kompetensek?
Továbbá megvan a req a jelölteknek amiknek meg kell?

Þór vígi þessi rúnar

kazai21
Köszi,de Cindast miért amikor nem is játszik a játékkal?

Mi equipo favorito: Real Madrid

#5607-re ment 😊
pont Cindas-t???
régen itt vagyok már...csak nem írtam, ETS topicban is ugyanez volt anno még nem volt GTS és ott 10 vitából 8at legalább Cindas kezdett...
ha más-t "viselkedése alapján" nem akkor én õtse javasolnám :S
dehát a te dolgod...egyébként a többiek szerintem jó választás lennének...<#eljen>
VERESS 96
Írjam le hogy kire?

LTomi
Mivel többen is jeleztétek, hogy a mostani szavazás könnyen kijátszható, készítettem egy szavazó topikot és az eddigi eredmények elvesznek, mert állítólag gyanús mértékben nõttek rövid idõ alatt. Az új topikba mehet minden a házigazda választásról, a jelöltek kampányolhatnak és szavazni is lehet. (Mindenkinek csak egyszer, természetesen.) A topik linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264432433

Emiatt a változás miatt a szavazást csütörtök estig meghosszabbítom.

Los Angeles, California

LACEJKA
kössz !!

<#eljen>
LTomi
Na annyit leírok, hogy kiket tartanék alkalmasnak az indulók közül a topik vezetésére. Az indulók közül 4 embert választottam ki, õk pedig Cindas, kazai21, Diesel Dog és RS.
A többieket vagy nem ismerem, vagy az itt látott viselkedésük alapján nem nevezném szívesen utódomnak.

Los Angeles, California

Szobi30
szerintem vagy nyissál egy külön topicot neki, vagy ETS házigazda jog topicba mindenki leírná h kire szavaz...utána valaki öszeszedné a szavazatokat és kész 😉
és csak olyanoknak a szavazata legyen érvényes aki legalább néha ír a topicba 1-1 HSZ-t...csak mer lenne olyan aki idecsõdíti egész SG-t h szavazzon rá...

egyébként ahogy Kazai is leírta jó lenne szerintem ha te döntenéd el, és akkor másnak nem lenne beleszólása 😊

bár ezt te döntöd el te, hogy mi legyen, mert még te vagy a fõnök😊

www.szobi.picturepush.com

Akkor nevezz ki valakit akit te a legmegfelelõbbnek tartasz a HG posztra és kész. Nem lehet iesmi szavazást tartani mert mindenki azon van h h szerezzen több szavazatot.

Most milyen fórumba vagytok <#idiota>
Sztem pár dolog nem ide való ELLEHETNE GONDOLKOZNI A BRIGÁDNAK
sorry a nagy hangszintemért.<#hehe>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

LTomi
#5594: Aki egy ilyen, valós tét nélküli szavazáson is csal, annak csak gratulálni tudok...

#5596: Nekem vannak jelöltjeim, de ha én nevezném ki akkor azért jönne a sírás, hogy másoknak esélyük sincs.

Ja és attól hogy most házigazdaügyileg ilyen átmeneti idõszak van, nem kell teleoffolni a topikot azzal, hogy kire szavaztok.

Los Angeles, California

Tomikahh
nem is reád gondoltam hanem.....inkább nem mondom...

Subaru Impreza & Hummer

tessék, regisztrálni kell!

kazai21
Én a truck.darkbb.com-on szoktam nézelõdni😊

LACEJKA
SZiasztok új vagyok már nyomtam a haulin-al az ets-is de most a gts-el és azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valaki olyan oldalakat ahonan jó gépeket lehet leszedni ??????

én nem, ha engem választanak xD<#idiota>

Tomikahh
jah az lenne a legjobb de akor 12 közül egyet megválasztnak és akor a többiek fel lesznek idegesedve..(tisztelet a kivétel)

Subaru Impreza & Hummer

kazai21
Ja mert mondjuk elég sg-n sok ismeret és annyi,szerintem meg Ltomira kéne bízni a döntést,hogy szerinte ki lenne jó HG-nak és akkor úgy megy az adminokhoz,hogy velünk beszélte meg😊

Ez a szavazás nevetséges...

Ez a szavazás nem tisztességes! Egy helyrõl folyton más IP-n jönnek szavazatok! Nem percenként, de jönnek kb óránként... ugyan az a cím... valaki gyanús az ADSL netjével <#idiota>

mandm
Na és utoljára az új "Rönó" (Tovább nem húzom az idegeiteket)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

94mike
Péistike<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kazai21
Atikah

mandm
Ezt ki gyártja le a GTS-be?

mandm

neo81
Akkor valószínûleg csalással szerezted a pénzedet. Hiába veszel meg mindent, ha magába a történetben nem vagy még azon a szinten. <#fogmosas><#nyes>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

szabii98
BÖBE

I met God. She's black

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Nem voltam ma suliban<#beka3>

I met God. She's black

Atikah
van suliba wifi

@ atikahsuperstar.picturepush.nl