German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
Tengerparton pihi forgalommal szembe😄
Tengerparton pihi forgalommal szembe😄
[/url][/img]
novogradba
novogradba
abba megy
Ne sg-re töltsd fel a képet,hanem normális képmegosztókra,pl.abload.de
Open GL-ben indítsd a játékot!
к.ιηтнуα.
hogy tudok mégjobban lekicsinyíteni a paint-tel vagy valamivel hogy tölthessek fel képet?20 Kbyte kicsit kevés
amit kiveszek 2 mega és abból is amit tudok csinálni az is 33 kbyte😊
a samson féle flarpack az javított a lámpás problémán elõl oldalt pótkocsin de a kamion hátulján kicsi kocka maradt😞
amit kiveszek 2 mega és abból is amit tudok csinálni az is 33 kbyte😊
a samson féle flarpack az javított a lámpás problémán elõl oldalt pótkocsin de a kamion hátulján kicsi kocka maradt😞
hogy lehet a zip vagy a rar fájlból kivenni az scs fájlt
kössz
"Kiegészítõk letölthetõek innen" címû bannerban látható menûpontot legördíted és ott vannak az oldalak címei.
tudsz olyan oldalt mondani ahonnét lehet leszedni ilyeneket?
amit letöltesz kamion vagy trailer mod-ot azt egyszerûen bemásolod getman truck simulator/mod mappába
(scs) ben vannak a modok
(scs) ben vannak a modok
hogy lehet kamion meg pótkocsit betenni a játékba?
Sziasztok! Valaki beválalná hogy amit feltöltök kamiont ahhoz tenne LED-et ami mûködne is?<#sir>#sir><#sir>#sir><#smile>#smile>
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Szerintem is, de most próbáljuk két kollégával hátha mûködik.
A videón elég gagyin néz ki.
egy próbát megér
Kockás világításkor meg indítsd el Open GL-ben..elvileg úgy már jó lesz.
к.ιηтнуα.
Köszönöm már javult a helyzet mert elöl, oldalt, pótkocsin is van márt rendes világítás, csak maga a kamion hátulján nincs.de most szedtem le vagy 8at kipróbálom mellé
oké köszi. éppen ezért kértem elnézést hogy kérdezek. nagyon köszi.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
A flarepack a megoldás igen! Több féle létezik, de valószínüleg a Samson féle megoldja a problémád.De ha olvasnál látnád h itt beszéljük.
sziasztok elnézést kérek azért hogy kérdezek de nem tudnátok megmondani hogy miért van az hogyha berakok eggy pótot nem volágít rajta semmi?erre is a flarepack-a megoldás?köszi a segítséget
koszi keresgetek már
kerestem most flare packet vagy mit a lámpákhoz erre világít minden csak kockás a lámpa fehér kocka.
"csak egyszerûen butaságokat beszél" ezt irod erre GIGAMEN
"Üdv
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el"
(én írtam)
Így kezdõdött az egész...
Ebben mi a butaság? az hogy akkora az arcod hogy a szemeiddel nem látod a szöveget?
"csak egyszerûen butaságokat beszél" ezt irod erre GIGAMEN
"Üdv
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el"
(én írtam)
Így kezdõdött az egész...
Ebben mi a butaság? az hogy akkora az arcod hogy a szemeiddel nem látod a szöveget?
A lámpára flarepack a megoldás. Nagyon sok helyen van, meg Googlel is találsz több félét. Próbálj meg pár flarepacket az javítani fogja.
a bajom ott kezdõdött hogy nem világit a kamionon a lámpa és a másik hogy 194 megy amit át akarok írni vagyis lekorlátozni.
ez miért butaság beszélés??
ez miért butaság beszélés??
a fatelepen.
kivettem útban frankfurt felé a 45-öst.
kivettem útban frankfurt felé a 45-öst.
Nekem úgy rémlett Te javítottál rajt,pl rendszámtábla,meg egy névtábla😄
к.ιηтнуα.
Ez alap gép tehát neki is meglehet, csak egyszerûen butaságokat beszél.Nem is próbálom ki mennyivel megy, mivel eleve le van blokkolva 90 km/h-ra az összes gépem, mivel ez valóban nem NFS.Ezért nem szóltam hozzá érdemben az általa említett dologhoz.
Ezt nézd meg Máté: http://www.youtube.com/watch?v=3MzuptPZKwk
Nincs multiplayer opció a GTS-hez.
De most az a bajod,hogy olyan gyorsan megy?vagy az,hogy neked még az is lassú?
Másrészt,szerintem amit Gigamen használ,az nem hiszem,hogy neked meglenne,mert tudomáson szerint magának javította?!..de javítson ki ha tévedek.
Szerk: Krisztián,nincs multi a játékhoz.
Másrészt,szerintem amit Gigamen használ,az nem hiszem,hogy neked meglenne,mert tudomáson szerint magának javította?!..de javítson ki ha tévedek.
Szerk: Krisztián,nincs multi a játékhoz.
к.ιηтнуα.
Szevasztok! Próbálta már valaki a GTS-t Multiplayerba?
szia én is benne vagyok abba a listába: a másik félti a kamionját mintha õ csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett-ben?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#kerdes>#kerdes>
gondolom csak az utolsó írásomat olvastad, mivel ha lejjebb mentél volna 2-3 hozzászólással akkor láthatnád a problémát.problémámat
amire azóta sincs válasz vagy megoldás mint ahogy a sofõrök számára sincsen,
nagyzolós hozzászólás pedig mostanában van dögivel (nem rád értem)
a másik félti a kamionját mintha õ csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett😄 csak más színbe, nem magyar oldalról ( tisztelet a kivételnek) egyedi darabot meg sosem kérnék
amire azóta sincs válasz vagy megoldás mint ahogy a sofõrök számára sincsen,
nagyzolós hozzászólás pedig mostanában van dögivel (nem rád értem)
a másik félti a kamionját mintha õ csinálta volna pedig nem, mert véletlen nekem is meglett😄 csak más színbe, nem magyar oldalról ( tisztelet a kivételnek) egyedi darabot meg sosem kérnék
ez nem az NFS.
CB: Kis Lámpás Jimy
jah gigamen szerintem megvan a kamionod😄
csak lassú max 120 de ott már szenved
csak lassú max 120 de ott már szenved
lehet van olyan mod benne ami nem tetszik, kamion, térkép, cégnevek, stb
nem tettél bele valamilyen új dolgot? ha igen azt vedd ki és nézd meg újra kidob-e, ha nem, az volt a baj.
ha továbbra is csinálja szûz játékra akkor eredetivel kellene játszanod ha eredeti akkor írj a forgalmazónak (de ebbe már nem vagyok biztos)
nem tettél bele valamilyen új dolgot? ha igen azt vedd ki és nézd meg újra kidob-e, ha nem, az volt a baj.
ha továbbra is csinálja szûz játékra akkor eredetivel kellene játszanod ha eredeti akkor írj a forgalmazónak (de ebbe már nem vagyok biztos)
hello!
SEGÍTSÉG!
Mit tegyek ha azt írja ki hogy a játék hibát észlelt ezért leáll ,??
minfíg ezt csinálja amikor el akarom hagyni berlinzt!pls:'(
SEGÍTSÉG!
Mit tegyek ha azt írja ki hogy a játék hibát észlelt ezért leáll ,??
minfíg ezt csinálja amikor el akarom hagyni berlinzt!pls:'(
jah ez a verda csak oldalt kipufogó légkondi és fényszórók a tetõn😄
Üdv
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el. motort persze a szervizbe felturboztam de ez akkor is sok 😊ezt hol tudom állítani és a másik probléma hogy lámpa nem müködik (elöl hátul index)de fényt csinál, de ha viszont a refit bekapcsolom akkor ott a tetõn világít az összes lámpa (elég brutál)
ha valaki ezt megtudná nekem mondani vagy privátba esetleg ha elküldöm a járgányt és megcsinálja mert neki 5 perc akkor azt megköszönöm
Szereztem egy mercedes mp4 est és az a bajom vele hogy lazán megyek vele 194 el. motort persze a szervizbe felturboztam de ez akkor is sok 😊ezt hol tudom állítani és a másik probléma hogy lámpa nem müködik (elöl hátul index)de fényt csinál, de ha viszont a refit bekapcsolom akkor ott a tetõn világít az összes lámpa (elég brutál)
ha valaki ezt megtudná nekem mondani vagy privátba esetleg ha elküldöm a járgányt és megcsinálja mert neki 5 perc akkor azt megköszönöm