47495
German Truck Simulator
  • jungelharcos

Mintha igazi lenne!
  • bullseye9
    Jó estét.

#44273, kicsit konkrétabban, van egy pár "Russia Map"...
    Egyébként jellemzően 1.0-ás verzióra készítenek orosz barátaink térképet, talán MariO a kivétel, az ő mapjai 1,32-es verzión futnak.
    Legtöbbször a letöltéseknél ott van a verzió info is.
  • Tsaba01
    gondolom feltenni.
  • norbika28
    és a letöltöt a 1.32 patchttal mit kell csinálni?
  • Tsaba01
    google a TE barátod is!
  • norbika28
    valaki tudna egy 1.32-es patchot linkelni ?
  • tomi151996
    a russia map melyik patchal müködik
  • lajos andi
  • bullseye9
    Jó lett.

//kicsit vidd hátrébb a kapcsolódási pontot szerintem a Volvo-n (vagy előrébb a Krone-n ;)
  • lusti12
    Hello!Nos,javítottam,szerintem így már jobb lesz.

+ egy kép a gépről

Vajo:Köszönöm szépen a segítséget.
  • kutizsolt
    negyon jó
  • Scania R580

• vajo
    Ha modell, akkor "Item Properties"-el kattints rá, majd csökkentsd az értékeket, és úgy tudod kicsinyíteni. Még mielőtt zmodba újra csinálnád. :DD

Amúgy: ETS2 képek. (OFF)
  • karesz1000
    heló leszedtem egy man-t és van benne aza ledes kereszt de nem világít rajta a led amikor a lámpát felkapcsolom. valaki tudna ezügyben segíteni?? nagyon megköszöném. jah és a flearepack is benne van.
  • Tsaba01
    fuvart kell neki írni.
    a módokat a mod mappába kell beraknod ha .scs a fájl kiterjesztése. Minden mapphoz van READme, olvasd el.
  • bakter985
    valami valamivel akad,vagy nem kompantibilis
  • martin12000
    ki tudja megmondani hogy mér nem veszi be a módokat
  • norbika28
    nem tudod mért van az , hogy beraktam egy schmitz pótkocsit és nincs benne a föld vagy aminek benne kell lennie.
  • norbika28
    ja köszi!
  • Tsaba01
    rendszám. :)
    Van neki szkinje, és átszkineled.
  • norbika28
    valaki megtudja mondani hogy lehet a rencám táblát lecserélni?
  • gigamen
    A ház elég nagynak tűnik, amúgy rendben van
  • lusti12
    Hello!Építettem egy telepet.Szerintetek milyen?
  • Robertoo21

nem mai :)
  • bakter985
    hali.
    azt szeretném kérdezni tőled,hogy véletlen tudod e hogy hol van annak a scaniának,vagyis inkább hogy melyik a sii fájlja amelyikkel bírsz kezdeni.azt a 730-ast keresem,mert akarnám módosítani a tankot meg a fogyasztást,de nem találom sehol a def-ben.:(((köszi
  • bakter985
    valaki abban tudna segíteni hogy honnan tudnám leszedni az újjabb órát,mely a sebességenél van,az a fehér km óra?köszönöm előre is.
  • jungelharcos
    Boldog szülcsinapcsit Kazai...!
  • Scania R580
  • Zsanyi01
    Hello valakit tudnak nekem segíteni Austrian Truck Simulator magyarositás ha volna valakinek eltudná külldeni vagy feltölteni valahova nagyon szépen meg köszöném!
  • lusti12
    Hello!Valaki nem tudja,hogy ezzel mit lehetne kezdeni?Mert kivenni vagy betenni a fájlba nem tudok semmit,mert le vam kódolva.Előre is köszönöm!
  • karesz1000
    sziasztok leszedtem egy man-t és van benne aza ledes kereszt de nem világít rajta a led amikor a lámpát felkapcsolom. valaki tudna ezügyben segíteni?? nagyon megköszöném. jah és a flearepack is benne van.
  • bullseye9
    Jó napot.

Zsolt-01, igazán jó kis szerelvény, van hasonló élőben, csak sajna nem látszik jól a rendszám (talán LRR-???), íme a kép linkje:

Flickr Wabi Volvo + Schmitz SKO

És egy kép tőlem is:

• rarma
    Szia bakter985 !

Én is ezzel a térkép móddal játszom 4.2-sel .
    Nekem is elég lassan tölt be , sokat kell várni míg betölt , de egy kisebb idő után rendesen betölti a játékot.
    Vagy egy másik ötlet a lefagyás ellen, hogy mikor még nem teszed be a mód mappába az összes .scs fájlt , simán elindítod a játékot és , mentesz egy játékot, és utána betéve a fájlokat, úgy indítod el de már a mentett játékkal ,igaz ott is lassan tölti be , kell egy kis idő , de nekem legalábbis így már nem fagyott le.
  • bakter985
    már nem aktuális,megoldottam,és állati!!!!!!
  • bakter985
    helló.valaki játszik ezzel a térképpel ATS1.31/GTS1.32 merlinitamapedit 4.2?

leszedtem mindent ami kell,a német 1.32 fennt,és amikor elkezdi betölteni a játékot kb 10 sec.után kifagy.csak ennek a térképnek a részei vannak bent.
    köszi előre is
  • kismocsok19
    sziasztok ha kérhetném linkelne valaki nekem egy 1.32 ben is müködö schmitc vagy bodex bilincses pótkocsit meg egy hozzá illő mant is ami ugyanugy möködik 1 .32 ben ha nem tul nagy kérés köszike előre is :)) sziasztok :)

• bakter985
    hali

valaki tudna privin 1.04es patch-et dee németül?ugye ez nem warez???

:O :O :O
  • kutizsolt
    hello
    azt akkarom kérdezni hogy a T&T ben mit kell csinbálni hogy menjen az astoria map?
  • jutiput
    Igen azt láttam hogy mikor felkerül a hólánc a kerékre , a kerék is kicserélődik, csak az volt nekem furcsa , hogy lehet úgy mozgatni a kamerát , mintha tényleg kiszált volna a sofőr , köszi a választ , így már értem.
  • daf xf
    Ez csak össze van vágva, ez a videó, ha jobban megnézed a kerekek is kicserélődnek a 8as kamerával amivel szabadon tudsz mozogni azt meg odamozgatja a kerékhez.:)
    Peacee!