German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Gigamen a hasmagasságot csak a dummyk áthelyezésével lehet csökkenteni ?? Tiéd nem ilyen magas :S
Valaki tud egy mûködõ linket adni a következõ modról, mivel nekem egyik link sem mûködik.... :-(
GTS Winter Map By Trul
Majd ott akasztás és indulás Napolyba, megy a hajtás 😄
remélem hétvégére lesz fizu is😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy
Opel Movano 2.8DTi
ahova telepítetted a játékot
pl: C:/Program Files/German Truck SImulator/base.scs/vehicle/trailer_eu/majd ott van olyan hogy/trailer_storage
oda bemásolod,úgy hogy,a jegyzettömbel megnyitod a trailer_storaget,majd a végére(ahol van { jel,ott elõtte ütsz egy entert,és végül,bemásolod).
Érthetõen elmagyaráztam?De,ha nem akkor írjál privátot;D
Add line in your trailer_storage.sii
@include "definition/pezzaioli.sii"
Elõre is THX!!!<#nevetes1>#nevetes1>
A játékban igen, egyébként nagyon nem jol fizet :S
azóta is ezt használom több mint 1 éve
[/url][/img]
Nem tudom mi okból de a mentésem amit eddig elértem elromlott , nem lehet vele játszani... 10-es szinten jártam , ha valakinek van ilyesmi mentése valahogy nem juttatná el hozzám , nem szeretném elõröl kezdeni , de a játék nagyon teccik , segítsen vki , elöre is köszi... :/
Mivel jómagam már nem tudok idõt fordítani a topik gondozására ezért a házigazdaságról lemondok. A továbbiakban szavazás fog dönteni a topik jövõbeli házigazdájáról akik személy szerint Tsaba01 és Gigamen. A szavazás az OFF topikban fog zajlani és a voksok leadásának határideje jövõhét kedd vagyis 2012. 01. 10!
!!! A SZAVAZÁST KÉRETIK NORMÁLIS, KULTURÁLT KERETEK KÖZT FOLYTATNI !!!
És igen Oslo ban kikeverték az új kaméleon festést😄