47495
German Truck Simulator
-
#44360 On the road.. ; )
-
sipi80 #44359 [IMG][/IMG]
-
#44358 szép -
#44357 -
#44356 Szép -
#44355 szép
és köszi -
#44354 Sziasztok!
Köszönet a szerelvényt Peti cimborámnak:)
Pnguin,Gigamen,Kutizsolt szép gépek képek! -
#44353 a tied is szép
bocsi a 2hsz ért
és vissza * -
#44352 koszi azt várom visza :P -
#44351 Csak úgy...
-
kutizsolt - a kék MAN szép -
#44349 Én pl nagyon szeretem az ilyen party zenéket meg a mixekek meg stb...:D
Úgy ahogy mondod,mindenkinek más tetszik. -
#44348 a kamionom a szervizbe addig a evvel kellet menjek
pinguin: -
#44347 Hát igen mindenkinek más tetszik. Amúgy én sem tudom csak egyszer mutatták haveromék megtetszett és azóta szeretem. :D Van ami jó, de sok olyan van ami elég ratyi. Én például a house-t nem tudom elviselni :DD. Én ezt szeretem. -
nenus #44346 Mindenkinek más tetszik. De mond már el nekem, hogy mi a jó a dubstepben? -
#44345 45-ös
És egy kis Dubstep Réjdijóóó *-*
-
#44344 Nagyon szééép
-
#44343 Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy a champagne adriereims mapba, hogy tudok máshová is vinni motyót nem csak németbe? Köszönöm!
-Pinguin -
gigamen , pinguin, sztics: szép gépek -
#44341 Rendszámcsere megvolt, irány Rostock
-
#44340 -
#44339 Sziasztok!
-
#44338 Hali!
Sajna a Volvo-t összetörtem, de kaptam helyette egy Scania-t
-
#44337 Új rendszámot kapott a kicsike :)
-
#44336 Hozok pár képet
Rostock felé:
Le-visszarakó:
Rámfér egy kis pihi, egész éjszaka jöttem
-
#44335 Nagyon JÓ -
#44334 Elkészült a telephelyem is... :D
-
#44333 Hali!
1.32-es játékhoz tudnánot nekem linkelni egy Scania-t? Én találtam párat de kifagy tőlük a játékom :O -
rarma #44332 Nyers nyelvi fordításban ! ! ! ! !
Újjabb kamion szimulátor a láthatáron Májusban ! ! !
Scania Truck Driver játék érkezik !
Magyarázza meg a részleteket az új játék még nem jelent meg a cég SCS Software.
Az új név a játékunk Scania Truck Driver Simulator - Scania szponzori a játék május 8, 2012 -án jelenik meg.
Magyarázza meg a részleteket az új játék még nem jelent meg a cég SCS Software.
Az új név a játékunk Scania Truck Driver Simulator - Scania szponzori a játék május 8, 2012 -án jelenik meg.
Minden évben, a Scania Járművezető-versenyek , azaz a Scania Járművezető Versenyek 2012 eltávolítják, mint egy speciális fesztivál. Alább a fesztivál jelenik meg.
SCS Software Euro Truck Simulator 2 olyan képet megmutattuk a hivatalos megjelenési dátumot is bejelentették. Bemutató Központ Scania tett írásbeli észrevételeket a képet. ETS-2 -től a jövőben a játékot, mielőtt a cég bejelentett egy újabb.
Megpróbálta kitalálni a játék neve.
Mielőtt ezeket a képeket tette közzé néven egy témakört. Ez megjeleníti a különböző tárgy.
Scania Truck Simulator egyik neve a becslések. Más előrejelzések Svédország Truck Simulator Truck Simulator, és Industria.
A jövő a játék neve Scania Truck Driver szimulációs játék Amazon.de oldalon .
Scania kamion használt a tényleges játék a borítón. SCS Software nem csinál ilyet, mint a huzat.
Két ellentétes téma. Nem játszik az oktatás egy új játékot és ott lesz mind az oktatási és a közlekedési játék?
Remélhetőleg ez lesz a második becslést az igazi. 2012 előtt, Racing Scania Járművezető majd egy ország, amely még nem észlelhető (azaz lehet, Svédország ) fogunk szállítani.
Scania Truck Driver Simulation Game - Játék információk
Fejlesztő: SCS Software
Forgalmazó: RondoMedia.de
Operációs rendszer: Windows XP - Vista - 7
Kiadás dátuma: május 8, 2011
Eladási ára a játék (Amazon.de): 19,99 Euro
Hivatalos honlapja
-
#44331 -
#44330 Reggelt.
-
Tsaba01 #44329 bannerben lenyíló ablakban nézz szét, nem fognak neked linkelgetni.
Szkinezés tutorial -
bene1997 #44328 bocs 3. kép lemaradt
-
bene1997 #44327 Helló mindenkinek!
Tudnátok segíteni rajtam?A játékot magát nem rég tettem fel újra egy kis pihentetés után.
Valaki megmondaná,hogy hogyan szerezzek hozzá magyarítást,valamint valaki linkelne nekem 1 scaniát és 1 pótot ami át szerkeszthetek (ne legyen raj bonyolult minta és fehér legyen mind 2) nem igazán vagyok profi a skinezésben de megyeget szóval 2 ilyen pótkocsit szeretnék csinálni és 1 ilyen kamiont (szigoruan csak skinezném)
-
#44326 Hali! Hoztam 2 képet :DD
Rakodás.
Kutón kis pihi.
-
rarma #44325 Egy kis extra szállítmány
-
#44324 [IMG][/IMG]
Lassan elkészül a pót-skin is :) -
#44323 Valaki tunda nekem abba segíteni, hogy a magyar rádó módba, hogyan tudom betenni ezt a rádiót: Hard.fm ?? Köszönöm a segítséget! -
#44322 Köszönöm -
#44321 jóféle
pinguin: na ez már szép