47495
German Truck Simulator
-
zsoly2x #44401 Szevasztok.
NEkem sikerult kikapcsolni a faradsag-ot!!!!
Tessek itt a link!http://simulatormods.o-mega.ro/2012/01/30/crack-gts-1-32-no-fatigue-novo-link/
es ezt bekell masolni a game.exe-t folulkell iratni vele es keszen is van
Szeavsztok
-
Maarki #44399 Helotok
Én is választ várok a kérdésemre
üdv Maarki -
#44398 valaki be tudná ezt nekem linkelni mert amit találtam az halott link
-
#44397 Hali! Valaki ennek a telepítésében tudna segíteni?? Tudom le van benn írva, hogy hogy kell, de én nem értem :/
-
#44396 Szia ! Szerintem a fáradságot a GTS-ben nem lehet kikapcsolni, csak az ETS-ben lehetséges! De , ha valaki másképpen tudja, az megoszthatná velem is! Üdv. -
zsoly2x #44395 Szevasztok.
A faradsagot hogyan lehet kikapcsolni???
Mert a portalon halott a link
Valaki belinkelne nekem?ameik link megy?
Elore is koszi
Szevasztok -
#44394 -
Matetrucker #44393 Szili! Ha tolem kerded akkor a Roman Mapon nyomjuk a tobbi Roman Silos sracokkal -
#44392 Hali! Beugrottam egy szendvicsért
Szép Gépek/Képek -
#44391 Hétvége a telepen.
-
#44390 Bocsi, hagy kérdezzem meg, ez melyik map? :D Nem szoktam olvasni a topikot, csak látom ezeket a jó képeket aztán érdekelne :) -
#44389 Köszi! -
#44388 Tetszik ez a volvo! -
Matetrucker #44387 Nagyon szep szerelvey Szotyika es mindenki ! http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif
Ime uj szerelvenyem!
Az elkovetkezendokben ezzel a szerelvennyel fogok furikazni
Daf CF 430 + Nursan
-
#44386 szép:
lusti: -
#44385 -
petike97 #44384 Hali!
Tegnap már írtam ezzelapcsolatosan, de senki sem válaszol.Tehát, van egy MB Sprinter (új) interiorom, de a kormány nem forog, a műszerfalon az órák nem mérnek és a visszapillantó tükör sem működik!Ezeket a problémákat hogyan lehet megoldani?
A válaszotokat előre is köszönöm! -
#44383 Hali!
-
#44382 Ember! Olvasd el a Bannert! a 2. pont alatt megtalálod a kérdésedre a választ! Idézem: "Kamionok áthelyezése Euro Truck Simulator-ből German Truck Simulator-be"!! -
#44381 Hali!
Valaki segítene nekem abba, hogy ets-ből hogy tduok átrakni kamiont gts-be? Köszönöm válaszotokat!
-Pinguin -
bakter985 #44380 itt a térkép:2. Downloadmerlinita mapedit 4,0 alatta a többi szükséges kiegészítés azzal hogy full német játékon megy,német alap,német 1.04 és német 1.32 -
#44379 egy jo kis trailer packot en is szivesen elfogadnek, mert amit leszedtem ha leszallitom a fuvart leadas utan kifagy a game.
jah es valami jo mapot is ajanlhatna valaki.
thx -
zsoly2x #44378 Szevasztok
Segitsegeteket szeretnem kerni!
Arrol lenne szo,hogy valaki belinkelne nekem egy packot amivel o jatszik???Mert en amiket letoltok azok nem mennek!
Ha valaki segitene nekem akkor vegyen fel1
msn:[email protected]
Elore is koszonom.
Szevasztok -
Maarki #44377 Helótok
A segítségetek szeretném kérni a German truck szimulátorral szenvedek szereztem egy logitech wingman formula force gp kormányt és felismeri a játék be állítom neki de mikkor állítanám a kormányzást nem csinál semmit se a gáznál is ez a helyzet egyedül a féknél engedélyezi más játéknál tökéletesen fut pl nfs shift szóval ez lenne a gondom valakinek esetleg ötlet ?
A másik hogy néztem hogy milyen "modos" :) kamionotok van a játékba rendszám tábla stb stb milyen modok pachek ezek ?
A másik kérdésem remélem nem nyomasztalak titeket hogy a germanhoz van valami map pach mod vagy akármi amivel kicsit nagyobb területet járhatók be?
Válaszotok előre is köszönöm!!!
Üdv Maarki -
petike97 #44376 Bullseye a válaszodat köszönöm! -
petike97 #44375 Sziasztok!
Van egy mb sprinter (új) interiorom, de az órák a műszerfalon és visszapillantó tükör
sem működik.Ezt hogyan lehetne megcsinélni?
Valaki segítsen!
Előre is köszi! -
Zsolt7411 #44374 Sziasztok.
Az esőt hogy lehet kikapcsolni?válaszokat előre is köszi. -
#44373 Beáltam én is a waberer's es gárdába:most tudtam csak képet hozni. bullseye, gigamen,lusti,sipi, grat a gépekhez -
lusti12 #44372 Hello!
Hajnalban Sopronnál.
Hazafele.
Telepen.
-
#44371 Üdv.
Playtruck-ra épp most raktak fel egy TGA interior-t:
http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=2339#p191784
Lust, Sipi, Gigamen, kutizsolt: -
#44370 Sziasztok. Múltkor olvastam valahol, csak már nem tudom hol, és nem is nagyon értettem, mert franciául volt, hogy meg lehet változtatni a sebesség-korlátozást valahol, pl bent mondjuk 70-re és kint 110-re. Keresgéltem, de nem igazán találtam. Valakinek van ötlete? Vagy csinálta ezt meg valaki? -
petike97 #44369 BULLSEYE nem tudnád nekem belinkelni a MAN TGÁ-dnak az interiorját?
Ha igen akkor léci privátban! [email protected]
Előre is köszi! -
petike97 #44368 http://wanex.picturepush.com/album/166950/7365160/GTSATS/MAN-TGA-Interior.html
Nekem ez is jó lenne, mert ezt láttam itt a fórumon hátha valakinek megvan.
Találtam egy linket, de (mediafire) de az nem működik! -
petike97 #44367 Sziasztok!
Erről az interiorról tud valaki nekem működő linket adni?Mert a videó alatt van link, de az nem működik!
Link:http://www.youtube.com/watch?v=efq6H2ms2lM
Ha valaki tud vmit azt előre megköszönöm! -
#44366 -
lusti12 #44365 Hello!
Lengyelországban rakodtam.
Szép gépek! -
sipi80 #44364 [IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
vajo #44363 Suliba jöttél volna pázmeg. xDD -
#44362 -
scania R580:
sipi80: