47495
German Truck Simulator
-
#44524 Banner alatt megtalálod.
#44521, jutiput: meg lehet oldani, de nem egyszerű, mert az AI módban lévő IFA-Kamaz, stb. gépeket újra kellene konvertálni, és a kiválasztható kamionok helyére rakni, időigényes dolog.
#44519, szabikka: "jó" Románia map nincs publikálva, a Romanian Roads Beta van, de abban nem lehet a romániai városokba szállítani. -
xaxoimi #44523 Valaki tudna nekem linkelni egy "OPEN CARRER MOD"-ot?
Előre is köszönöm válaszotokat(: -
#44522 Sziasztok! Első guriga a géppel :DDD
-
#44521 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek, aki tudd válaszólni rá annak előre is köszönöm.
Van ez a nagy térkép mód,minek a neve ATS1.31/GTS1.32 merlinita, ebben hogyan tudnám elérni, vagy valamit átírva, hogy megjelenítse a kereskedőnél az olyan kamionokat, mi még a térképben van, gondolok én itt, ifa-kamaz-usa truck-stb... -
#44520 Igen, tudom. Az az amit te linkeltél : )
Én meg gyorsba lekaptam. És am úgy értettem, hogy a glob feliratot ráraktam, nem én szerkesztettem : ) És Köszönöm szépen!: ) -
szabikka #44519 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h hol kapok egy romania mapot mert amit idáig letöltötem az nem jo. -
#44518 Érdekes, a Globetrotter felirat pont ugyanolyan, mint a #44476-os hsz-ben, azt pedig kamil43 csinálta...
Ettől függetlenül egész ügyesen összepakolgattad a dolgokat, így tovább.
#44517, xaxoimi: Open Career Mod a neve a "csalásnak", de pl. a cheat money kód ugyanúgy működik, mint ETS-ben.
-
xaxoimi #44517 ide lehet csinálni csalásokat, hogy több pénz legyen, mert itt nagyon sokat kell dolgozni, hogy meg tudjam venni a garázst! Vagy van esetleg olyan map amiben több pénzzel tudok kezdeni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#44516 Minden amit az ablakban látsz a rendszám, a glob felirat... Na azokat én csináltam :)
És am köszönöm! :) -
#44515 A volvo-t találtam neten, de kicsit átskineztem, a többit azt én csináltam igen :) -
#44514 Nagyon fasza grat am saját magad csináltad zmodban?? :D -
#44513 Szasztok! Már csak kis apróságok, és kész lesz az első Volvo-m
Kisbrekusz: -
-
#44511 Szasztok! Első gépem elkészült
-
#44510 Maga a játék kell hozzá! -
#44509 Egy kérdésem lenne felétek, aki tudd benne segíteni, hogy térképet szeretnék bőviteni,milyen program kell hozzá ?. -
#44508 Nálam is csinált hasonlót, a fülke dds-ét töltsd be Dxtbmp-be vagy PS-be, és mentsd el újra, ez megoldotta.
-
#44507 Ez mitől lehet? :/
-
kriisz #44506 Na nekem az a kérdésem átt irtam a cb táblát el raktároztam és nem tudom hogy hova kell tenni aki tud segiteni az privibe pls! Köszi -
#44505 Törölni kéne, nem nyúlok már hozzá többet! -
bakter985 #44504 csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha egy kamiont beteszek és ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az előtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor előjön a giants exe:( valami tipp,ötlet?please help
egy térképet használok és abban írtam be mivel az fut,abban kell az újakat betenni,és akkor menne.
hiba üzenet a kurzor előhívásakor nincs,csak nem indul,vagy ha a kereskedésbe mennék be akkor kiakad -
kriisz #44503 Mond!
-
bakter985 #44502 hi
valaki egy kicsit segítene? -
#44501 Ilyenkor mi veri ezt a nagy rakás **** játékot?
-
#44500 Árpi ezt látná befonná a haját -
sipi80 #44499 Egész jol mutat igy 1ütt...
[IMG][/IMG] -
#44498 Olaszba.
Telepen.
-
Tsaba01 #44497 akkor nem szóltam -
#44496 nem -
Tsaba01 #44495 nem zárt model volt? -
#44494 Csak a szúrókat szedjük le meg rakunk rá zászlókat..nem lesz szétbarmolva :) -
vajo #44493 Tudtommal zárt modell. vagy wtf? -
Tsaba01 #44492 És ezen ti mit alkottatok? Mert a névtáblán kívül szinte csak a Dani munkáját látom. -
#44491 Miért kell szétbarmolni más munkáját? Miért nem volt úgy jó ahogy kiadta? -
#44490 Nagyon szép munka, nekem tetszik...:@ -
#44489 Sziasztok! Tomi papával alkotunk :)
-
bakter985 #44488 az eddigi gond orvosolva,most már csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az előtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor előjön a giants exe:( valami tipp,ötlet?please help -
bakter985 #44487
hali
a fenti képen levő két piros sorra valakinek valami javaslata hogy mire vonatkozhat,mivel tennék be egy új kamiont a meglévők mellé,és ez lenne az első próbám.
kérem szépen ki szokott ilyet csinálni egy kicsit nézzen rá és segítsen,mivel nem tudok rájönni hogy mit hol rontottam el.vagy mi az ami még nem stimmel.please!!!
köszi előre isi -
-
bakter985 #44485 hali csemegézz innen,azzal hogy egy regisztrálás kell,de nam dolog.
http://gts-truck-trailer.easyforumlive.com/forum