47495
German Truck Simulator
  • bullseye9
    Banner alatt megtalálod.

#44521, jutiput: meg lehet oldani, de nem egyszerű, mert az AI módban lévő IFA-Kamaz, stb. gépeket újra kellene konvertálni, és a kiválasztható kamionok helyére rakni, időigényes dolog.

#44519, szabikka: "jó" Románia map nincs publikálva, a Romanian Roads Beta van, de abban nem lehet a romániai városokba szállítani.
  • xaxoimi
    Valaki tudna nekem linkelni egy "OPEN CARRER MOD"-ot?
    Előre is köszönöm válaszotokat(:
  • pinguin
    Sziasztok! Első guriga a géppel :DDD
  • jutiput
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek, aki tudd válaszólni rá annak előre is köszönöm.
    Van ez a nagy térkép mód,minek a neve ATS1.31/GTS1.32 merlinita, ebben hogyan tudnám elérni, vagy valamit átírva, hogy megjelenítse a kereskedőnél az olyan kamionokat, mi még a térképben van, gondolok én itt, ifa-kamaz-usa truck-stb...
  • pinguin
    Igen, tudom. Az az amit te linkeltél : )
    Én meg gyorsba lekaptam. És am úgy értettem, hogy a glob feliratot ráraktam, nem én szerkesztettem : ) És Köszönöm szépen!: )
  • szabikka
    Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h hol kapok egy romania mapot mert amit idáig letöltötem az nem jo.
  • bullseye9
    Érdekes, a Globetrotter felirat pont ugyanolyan, mint a #44476-os hsz-ben, azt pedig kamil43 csinálta...
    Ettől függetlenül egész ügyesen összepakolgattad a dolgokat, így tovább.

#44517, xaxoimi: Open Career Mod a neve a "csalásnak", de pl. a cheat money kód ugyanúgy működik, mint ETS-ben.

• xaxoimi
    ide lehet csinálni csalásokat, hogy több pénz legyen, mert itt nagyon sokat kell dolgozni, hogy meg tudjam venni a garázst! Vagy van esetleg olyan map amiben több pénzzel tudok kezdeni?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • pinguin
    Minden amit az ablakban látsz a rendszám, a glob felirat... Na azokat én csináltam :)
    És am köszönöm! :)
  • pinguin
    A volvo-t találtam neten, de kicsit átskineztem, a többit azt én csináltam igen :)
  • gumikacsa97
    Nagyon fasza grat am saját magad csináltad zmodban?? :D
  • pinguin
    Szasztok! Már csak kis apróságok, és kész lesz az első Volvo-m

Kisbrekusz:
  • Scania R580

• pinguin
    Szasztok! Első gépem elkészült
  • imihaver
    Maga a játék kell hozzá!
  • jutiput
    Egy kérdésem lenne felétek, aki tudd benne segíteni, hogy térképet szeretnék bőviteni,milyen program kell hozzá ?.
  • bullseye9
    Nálam is csinált hasonlót, a fülke dds-ét töltsd be Dxtbmp-be vagy PS-be, és mentsd el újra, ez megoldotta.
  • pinguin
    Ez mitől lehet? :/
  • kriisz
    Na nekem az a kérdésem átt irtam a cb táblát el raktároztam és nem tudom hogy hova kell tenni aki tud segiteni az privibe pls! Köszi
  • pinguin
    Törölni kéne, nem nyúlok már hozzá többet!
  • bakter985
    csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha egy kamiont beteszek és ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az előtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor előjön a giants exe:( valami tipp,ötlet?please help
    egy térképet használok és abban írtam be mivel az fut,abban kell az újakat betenni,és akkor menne.
    hiba üzenet a kurzor előhívásakor nincs,csak nem indul,vagy ha a kereskedésbe mennék be akkor kiakad
  • kriisz
    Mond!
  • bakter985
    hi
    valaki egy kicsit segítene?
  • gigamen
    Ilyenkor mi veri ezt a nagy rakás **** játékot?

• luspaydavid
    Árpi ezt látná befonná a haját
  • sipi80
    Egész jol mutat igy 1ütt...
    [IMG][/IMG]
  • Cb Főnök
    Olaszba.

Telepen.
  • Tsaba01
    akkor nem szóltam
  • pinguin
    nem
  • Tsaba01
    nem zárt model volt?
  • pinguin
    Csak a szúrókat szedjük le meg rakunk rá zászlókat..nem lesz szétbarmolva :)
  • vajo
    Tudtommal zárt modell. vagy wtf?
  • Tsaba01
    És ezen ti mit alkottatok? Mert a névtáblán kívül szinte csak a Dani munkáját látom.
  • imihaver
    Miért kell szétbarmolni más munkáját? Miért nem volt úgy jó ahogy kiadta?
  • varsanyi92
    Nagyon szép munka, nekem tetszik...:@
  • pinguin
    Sziasztok! Tomi papával alkotunk :)
  • bakter985
    az eddigi gond orvosolva,most már csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az előtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor előjön a giants exe:( valami tipp,ötlet?please help
  • bakter985

hali
    a fenti képen levő két piros sorra valakinek valami javaslata hogy mire vonatkozhat,mivel tennék be egy új kamiont a meglévők mellé,és ez lenne az első próbám.
    kérem szépen ki szokott ilyet csinálni egy kicsit nézzen rá és segítsen,mivel nem tudok rájönni hogy mit hol rontottam el.vagy mi az ami még nem stimmel.please!!!
    köszi előre isi
  • Fagyas Trans

• bakter985
    hali csemegézz innen,azzal hogy egy regisztrálás kell,de nam dolog.
    http://gts-truck-trailer.easyforumlive.com/forum