German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a sofõrök alkalmazásának sincs semmi értelme, én sosem alkalmaztam és szerintem a nagy többség sem.Semmi kihatása nincs a játékra, sohasem találkozol velük, nincs kapcsolat köztetek.
Mar gondoltam ra. Alapbol benne van az austria map, azt nem tudom eltavolitani.
Koszonom, probaltam keresni de letolthetot nem talaltam, feltettem nem valtozott a helyzet :S 1.32es verzio vajo mappel ausztria rajta ami fent van nekem, es ugyan ugy lefagy a jatek ha kamiont akarok kihelyezni a garazsomba. Dortmundba van a garazs es van felette 2 alatta 2 szurke poty. :S Otlet?
Jó lenne, ha használnád a Google-t, de elég ha a bannerra nézel és meg is találod<#falbav>#falbav>
Open Career Mod
Open Career Mod
Valaki egy open cerier mod linket tud adni hatha az segit.
Megvettem az elso garazsom. Elmentem sofort berelni, es mikor raklikkeltem, hogy kihelyezes a garazsba kifagyott a jatek. Van vmi otletetek?
Azt nem tudtam, (bocsánat)
827 hsz. bocs a dupláért
Sziasztok!GIGAMEN a PlayTruckSims-nél meg van ez a MAN. DAF "B"-nél adja a gépet.
Jelszó nem kell.
Jelszó nem kell.
valaki megtudná írni hogy lehet feltenni a hóláncot a kamionra?
Sziasztok.
Valaki elmagyarázbá nekem hogy hogy is müködik ez a játék?
Elkezdem a játékot egy kamionnal, ami nem az enyém? Késöbb meg tudom venni és csak utána tudom fejleszteni?
A csillagok ill. a szintlépések fügvényében tudok embereket foglalkoztatni? Hogy tudok céget alapítani?
Tehát mi ennek a menete? Ha veszek egy kamiont akkor azt másképp is el tudom érni ill. át tudok bele ülni mint " #43709 " hozzászólásban irtak szerint? Ha nem akkor mért tudok kamiont venni ?
Valaki világosítson fel.
Sok kérdés mi ? 😊
Valaki elmagyarázbá nekem hogy hogy is müködik ez a játék?
Elkezdem a játékot egy kamionnal, ami nem az enyém? Késöbb meg tudom venni és csak utána tudom fejleszteni?
A csillagok ill. a szintlépések fügvényében tudok embereket foglalkoztatni? Hogy tudok céget alapítani?
Tehát mi ennek a menete? Ha veszek egy kamiont akkor azt másképp is el tudom érni ill. át tudok bele ülni mint " #43709 " hozzászólásban irtak szerint? Ha nem akkor mért tudok kamiont venni ?
Valaki világosítson fel.
Sok kérdés mi ? 😊
elvileg a mentésed betöltése után mûködni fog.
CB: Kis Lámpás Jimy
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha letöltöm a "winter mod"-ot és beteszem a játékba, akkor újra kelle kezdjem az egészet, vagy folytathatom az utolsó mentéstõl?
Elõre is köszönöm.
További szép napot mindenkinek!
Elõre is köszönöm.
További szép napot mindenkinek!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Hali!
Ez nagyon szép lett. Ha választanom kellene a négy közül, akkor erre szavaznék.
Gratula!
Ez nagyon szép lett. Ha választanom kellene a négy közül, akkor erre szavaznék.
Gratula!
ajaj, te akkor rossz helyen nézelõdsz. Abba a kamionba találod amelyiket látni szeretnéd. Annak mész bele az .scs fájlába.
Sziasztok skacok. Szép jó estét mindenkinek, aki szeretne letölteni dolgokat én találtam itt nekem bejött 😊 köszi,
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
"Csinálj mentést, majd TC ben megkeresed a dokumentumok->save->mentésed nevû mappát, benne a game.sii -t F4 el megnyitod.
Megkeresed a pernament_vehicle_data részt, és oda beírod a te kamionod nevét. (Pl: vehicle.scania.rcab.b)
Ha nem tudod mit kell beírnod a pernament_vehicle rész után, akkor TC ben belemész a kamionod .scs fájlába, vehicle->truck-> definition->vmi.sii (F4 el megnyitás).
A driveable_vehicle_data után lévõ részt másolod, és azt kell betenned a pernament_vehicle_data rész után. Utánna a játékba meg indítod a mentésed, és ott lesz a kamionod.
Nem tudom, hogy jól írtam e a pernament_vehicle_data -t"
Ez menni fog ill. menne ha lenne ijen nevü filom "vehicle->truck-> definition->vmi.sii" mappám sincs nem hogy kamionos sii ! Nekem csak két mappám van: Bin , Licenses.
DE azért próbálkozom.
Megkeresed a pernament_vehicle_data részt, és oda beírod a te kamionod nevét. (Pl: vehicle.scania.rcab.b)
Ha nem tudod mit kell beírnod a pernament_vehicle rész után, akkor TC ben belemész a kamionod .scs fájlába, vehicle->truck-> definition->vmi.sii (F4 el megnyitás).
A driveable_vehicle_data után lévõ részt másolod, és azt kell betenned a pernament_vehicle_data rész után. Utánna a játékba meg indítod a mentésed, és ott lesz a kamionod.
Nem tudom, hogy jól írtam e a pernament_vehicle_data -t"
Ez menni fog ill. menne ha lenne ijen nevü filom "vehicle->truck-> definition->vmi.sii" mappám sincs nem hogy kamionos sii ! Nekem csak két mappám van: Bin , Licenses.
DE azért próbálkozom.
Sziasztok.
Hogy tudok kamiont cserélni? Amit megvettem az hova tünt? Vagy ha a garázsba teszi akkor mért nem enged a garázsnál csinálni semmit. Valami olyasmit ír hogy nincs bent jármü. ( szerintem )
Help. Ja és a G.ci nem engedi a meglévö kamiont fejleszteni.......... ?????
Hogy tudok kamiont cserélni? Amit megvettem az hova tünt? Vagy ha a garázsba teszi akkor mért nem enged a garázsnál csinálni semmit. Valami olyasmit ír hogy nincs bent jármü. ( szerintem )
Help. Ja és a G.ci nem engedi a meglévö kamiont fejleszteni.......... ?????
Köszönjük szépen!😊
Üdvözlet!
Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetõvé vált LezFiddler fórumtársnak hála! Nagy köszönet neki!
Útmutató interior szerkesztéshez by Blum!
Tsaba majd tedd ki a bannerba,de egyébként a Zmodeler topik bannerjében is megtaláljátok majd. Ha bármi probléma adódna a linkkel <értsd: nem elérhetõ>értsd: nem elérhetõ> akkor a Zmod topikban vagy nálam privátban jelezzétek.
Jók legyetek! <#wave>#wave>
Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetõvé vált LezFiddler fórumtársnak hála! Nagy köszönet neki!
Útmutató interior szerkesztéshez by Blum!
Tsaba majd tedd ki a bannerba,de egyébként a Zmodeler topik bannerjében is megtaláljátok majd. Ha bármi probléma adódna a linkkel <értsd: nem elérhetõ>értsd: nem elérhetõ> akkor a Zmod topikban vagy nálam privátban jelezzétek.
Jók legyetek! <#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valaki tudna 1 hólánc linket ?
Sziasztok.
Felraktam a GTS-t és frissítettem is 1.4-re de nekem valahogy nem akarja a betett zenéket lejátszani. Azt mondja hogy nincs média file, pedig tele van a music mappa mp3-al. Lehet a formátum a rossz?
Felraktam a GTS-t és frissítettem is 1.4-re de nekem valahogy nem akarja a betett zenéket lejátszani. Azt mondja hogy nincs média file, pedig tele van a music mappa mp3-al. Lehet a formátum a rossz?
Akkor mász bele a BASE fájlokba, hátha találsz valamit köztük amit át lehet írni az üzemanyaggal kapcsolatban. ETS-ben FUELFIX MOD volt a neve, de nem hiszem hogy kompatibilis lenne GTS-el, de egy próbát megérhet.
Hat nem tudom A osztalyos scania 1000 km tud menni 735 liter uzemanyaggal??? Eleg erdekes.
Azt hiszem ETS-ben voltak ilyen problémák, de GTS-ben ezt már orvosolták.Teljesen elfogadható a fogasztás szerintem megfelelõen igazodik a megtett kilométerekhez.
Biztosan sikerül, utánna nézek, ha újra lesz majd asztali gépem, és tudok GTS-ni. Köszi azért!😊
Sikerült találnod letölthetõt?
Köszöntem!😊
Fogyasztas realizalasara tudtok vmi megoldast?
Halli valaki belinkelné nekem a real logos valos logót úgy értem.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Vajo Hobby Map 2011 V2.1, kis módosítást elkövettem a telephely táblájával, egy dds-t módosítottam.
ez meik map?😊
Kíváncsian várom! <#zavart1>#zavart1>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!