47495
German Truck Simulator
-
#44484 köszi -
Maarki #44483 Oké
Na a fent lévő le írás nem segít addig el jutottam csak mikkor állítanám hogy jobbra vagy balra akkor nem csinál semmit ha gázadásnál megadom a jobb pedált nem csinál semmit ha a féket állítom be azt érzékeli a módokat majd megnézem akkor most már tudom hogy működik a térképet meg akkor megjegyzem :D -
Tsaba01 #44482 Fent a leírásokba találsz segítséget a kormány beállításához.
Sok féle mód van a játékhoz, amivel újabb országok lesznek bent. Nézz "kiegészítők letölthetőek innen:" menüpontban! Van egy csomó oldal.
A mini térképben nem tudod, megjegyzed az főbb útvonalakat, és kész. -
Maarki #44481 és a mini térképnél nem lehet be állítani hogy lássam merre kell menni ? -
Maarki #44480 "Helótok
A segítségetek szeretném kérni a German truck szimulátorral szenvedek szereztem egy logitech wingman formula force gp kormányt és felismeri a játék be állítom neki de mikkor állítanám a kormányzást nem csinál semmit se a gáznál is ez a helyzet egyedül a féknél engedélyezi más játéknál tökéletesen fut pl nfs shift szóval ez lenne a gondom valakinek esetleg ötlet ?
A másik hogy néztem hogy milyen "modos" :) kamionotok van a játékba rendszám tábla stb stb milyen modok pachek ezek ?
A másik kérdésem remélem nem nyomasztalak titeket hogy a germanhoz van valami map pach mod vagy akármi amivel kicsit nagyobb területet járhatók be?
" -
#44479 Sziasztok!
Gondoltam rakok egy képet. Készülő gépem:
-
Tsaba01 #44478 mi a gond a kormányoddal?
kamionokat egyértelműen a kereskedésben. -
Maarki #44477 Helotok
A segítségeteket szeretném kérni pl kormány amit írtam még mindig nem jött válasz :( a másik hogy a mini térképre nem lehet valahogy be állítani a piros csíkot hogy merre kell menni ? Jah és hogy hol lehet új kamiont venni ?
Válaszotok előre is köszönöm
üdv Maarki -
#44476 Tessék:
http://www2.picturepush.com/photo/a/7406235/img/Picture-Box/2019930205.jpg
Egy kamil43 nevű emberke az elkövetője.
gigamen, CBFőnök: jó képek. -
Tsaba01 #44475 Zmodeler topikba lenyíló füll, és abban nézz szét. -
#44474 Sziasztok! Valaki segítene nekem, hogy hogyan kell névtáblát rakni kamionra? Szeretnék egy névtáblát a kamionom "anyósülés"-ére, de sajna nem tudom, hogy hogyan kell. Köszönöm segítségeteket! Válaszotokat legyetek szívesek privátba!
Köszönöm!
Üdv.: Pinguin -
#44473 heló valaki tudna nekem egy olyan globetrotter es képet adni hogy rá rakhassam a kamionom teteére? előre köszönöm szépek a gépek -
#44472 -
#44471 cb fönök, fagyas trans, bullseye,danyr,pinguin: -
#44470 Na mára ennyi volt. Jó éjt mindenki
-
Máté97 #44469 Köszi a gyors választ! -
#44468 Eu Map,ennyit tudok rólla. :D -
Máté97 #44467 Melyik map? -
#44466 Sziasztok!
CB Főnök, Bullseye -
#44465 Német-Lengyel határon..
-
#44464 Szép! -
#44463 Köszönöm LiTTLee!! -
LiTTLee #44462 http://www.sendspace.com/file/aupl29
Tessék a link,remélem ez az. -
Tsaba01 #44461 jobban nem hiszem, hogy eltudnák neked magyarázni. -
petike97 #44460 Hali
Valaki leírná nekem privátba, hogy hogyan lehet a SCHWARZMÜLLER SPA 3E TILT -et telepíteni?Tudom, le van írva, de én ezt nem értem!
A segítségeteket előre is köszönöm! -
#44459 Most hirtelen nem tudok, de be lett linkelve nem olyan rég, ha jól emlékszem, épp danyr tette meg. -
#44458 Faja! Pótrol kaphatnék egy linket?Skin nélkül.
danyr:Köszönjük
-
#44457 Szép napot.
Köszi a DAF-ot, danyr. A pót skin alapjáért meg Soronak jár a köszönet. -
#44456 Sziasztok..
Átírni nem tudod,Zmodeller-el lehet beállítani,kamionon és a pótkocsin is...(ha tévedtem,javítsatok ki...) -
#44455 sziasztok valaki megírná PM be a black amber kódját?előre is köszi.
-
sipi80 #44454 Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy lehet a kapcsolási magasságot lejjeb venni, vagyis átirni??? Ha 1álltalán lehetséges.
Köszi a válaszokat -
-
#44452 Szasztok!
Csak úgy
-
#44451 Köszönjük szépen a megosztást. -
#44450 Hali! Valaki egy 124l-es scania interiort nem tudna linkelni? -
#44449 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, ha valaki lesz szíves válaszolni, hogy mikor és hogyan lehet pótkocsit venni, vagy ez a lehetőség itt nincs meg és csak akkor furikázhatok pótkocsival, amikor rakományt viszek? -
#44448 Nem neked akartam. bocsi.. Koszi danyr -
#44447 Ez tölthető? -
#44446 Kicsit érdkes az za utolsó pót -
danyr #44445