German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Küldjetek nekem egy használható mappot légyszives. Nem számít hogy kínaiúl vagy oroszúl vannak a városnevek csak müködjön rendesen.
Most ez van fönn :
GTS_1.04_2.0.scs
Ezzel az a bajom, hogy hároszor többet forog a kormány mint rendesen és minden kanyrban kidobja a seggét a kamion. Amúgy jó, mert 80E manival és egy 750 Le b osztályos kamionnal kezdek.
( A verzió mindegy, max frissítem a játékot. )
hogy mondja merre menj hangilag , legyen az magyar vagy angol.
De nálam is volt olyan térkép, ami az átlagosnál több ideig töltõdött.
http://data.hu/get/4659408/Gts_angol_nyelvi_file.rar
Innen le tudod szedni.
A Mod mappa tartalmát id másold : C:\Users\felhnév\Documents\German Truck Simulator\mod
A game files mappa tartalmát meg a játék fökönyvtárába Ill. amia bin mappában van azt oda másol.
Sajnálom! <#rinya>#rinya>
köszönöm még egyszer a segítséget 😊
www.szobi.picturepush.com
amit írtál abban ott is van a válasz : NÉMET verzió + ANGOL patch - ugyanaz a nyelv legyen.
© Szobi30
A készítõ írta, hogy bizonyos gépeken akár 6-8 perc is lehet a betöltõdés - ez nem feltétlenül a konfigot jelenti.Olyan is volt, hogy valakinél a játékban a pihenési idõ tartott 5 percig, addig sötét volt a képernyõ.
Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol patchet de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Elõre is köszi😊
kicsit rég játszottam már a gémmel, de most megint felraktam, és oár régi cuccomat elõszedtem, viszont van egy kissebb problémám...
van ez a "GTS_1.32_9.3_ru" map, ezzel adódtak kissebb gondjaim, betölti a játékot, de nem hozza be, hanem ott megáll, és annyi... utána ctrl+alt+del, program bezárása, és más nem is használ rá...valakinek esetleg nem voltak még ilyen gondjai?
még mielõtt nekem állnátok, kipucoltam a mod mappát, csak ez volt benne...
szóval vagy nagyon kijöttem már a gyakorlatból, vagy nem tudom 😄
elõre is köszönöm, ha valaki segítene netán...
www.szobi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Még egy kérdés amúgy ha már pont te írtál <#nevetes1>#nevetes1> !Amszterdamba meg más általad betett városokba lehet fuvart vinni amúgy??Mert nem láttam azt sem a def-ben hogy lennének fuvarok írva az új városokba!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Vajó 2011-es Hobby mapjához tudna nekem linkelni valaki egy normális flarepack-ot mert eddig akármelyikkel próbáltam a városokban néhány út menti lámpa és a jelzõlámpák sárga fénye nem jó!!!
Elõre is köszi!
GTS_1.32_9.3_ru ebbe a mapba mért van az hogy 1 percenként szaggat 1-et mikor vezetek vagy megyek a kamionnal??????

torque: 205 erre torque: 505
Így mindjárt jobban fog menni 😊
CB: Kis Lámpás Jimy
Egy kis segítségre lenne szükségem a beállításokban.
Van egy Genius Speed Wheel 5 PRO kormányom. Az itteni "útmutatás" szerint beállítottam,de egyáltalán nem "rezeg". Ez a kormány nem force feedback-es hanem vibration f., de valami rezgést akkor is kéne produkáljon nem? Hogyan tudom ezt beállítani?
Elõre is köszi!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szerintem garázst is csak akkor tudsz venni...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Ben: vannak oldalak, nézzél szét.
CB: Kis Lámpás Jimy
Ui: mért nem tudok garázst venni? Vettem egy kamiont de hol tudok átülni bele?
Vagy esetleg azért nem látom mert nincs még egy csillagom sem és egy b kategóriás járgányt vettem ?
Jó lenne ha tudnál ( tudnátok erre válaszolni, mert így kicsit céltalanná vált a kamionozgatás, mivel nem tudom hogy most mért nem tudom ezeket intézni...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...