German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Scania R580

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Nekem is így kezdõdött és azt hittem hogy nem mûködik de kell egy kis idõ még betölt szerintem a térkép nagysága miatt! Várj vele pár percet!
peterr80
Sziaztok.

Küldjetek nekem egy használható mappot légyszives. Nem számít hogy kínaiúl vagy oroszúl vannak a városnevek csak müködjön rendesen.

Most ez van fönn :

GTS_1.04_2.0.scs

Ezzel az a bajom, hogy hároszor többet forog a kormány mint rendesen és minden kanyrban kidobja a seggét a kamion. Amúgy jó, mert 80E manival és egy 750 Le b osztályos kamionnal kezdek.

( A verzió mindegy, max frissítem a játékot. )

bullseye9
Tudomásom szerint nincs ilyen mod.

jutiput
Valaki tudna egy válaszal segíteni abban, hogy létezik olyan mód a gts-ben gps terén,
hogy mondja merre menj hangilag , legyen az magyar vagy angol.

bullseye9
Érdemes a log fájlba is belekukkantani, hátha utal valami a hibára.
De nálam is volt olyan térkép, ami az átlagosnál több ideig töltõdött.

peterr80
Hali. Én tudok neked segíteni abban hogy angol legyen a játékod.

http://data.hu/get/4659408/Gts_angol_nyelvi_file.rar

Innen le tudod szedni.

A Mod mappa tartalmát id másold : C:\Users\felhnév\Documents\German Truck Simulator\mod

A game files mappa tartalmát meg a játék fökönyvtárába Ill. amia bin mappában van azt oda másol.

Igen ezt én is hallottam hát ez van😞
Sajnos nem tudok, és miután a Megauplodot bezáratta az FBI, a többi "népszerû" fájlmegosztó is letiltotta a letöltéseket, ill. mindenki a saját feltöltéseihez fér hozzá, így tippem sincs, honnan szedd le.
Sajnálom! <#rinya>
Tudnál linkelni egy angol verziót?
Szobi30
köszönöm a segítséget...erre nem si gondoltam volna, mert ha nincs benne a map, csak a kamion+ pót, és egy két apróság, akkor full grafon kényelmesen eldöcög rajta...szóval megpróbálom majd még egyszer, csak sokat várok majd rá.
köszönöm még egyszer a segítséget 😊

www.szobi.picturepush.com

© komorszabi

amit írtál abban ott is van a válasz : NÉMET verzió + ANGOL patch - ugyanaz a nyelv legyen.

© Szobi30

A készítõ írta, hogy bizonyos gépeken akár 6-8 perc is lehet a betöltõdés - ez nem feltétlenül a konfigot jelenti.Olyan is volt, hogy valakinél a játékban a pihenési idõ tartott 5 percig, addig sötét volt a képernyõ.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol patchet de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Elõre is köszi😊
Szobi30
szevasztok!

kicsit rég játszottam már a gémmel, de most megint felraktam, és oár régi cuccomat elõszedtem, viszont van egy kissebb problémám...
van ez a "GTS_1.32_9.3_ru" map, ezzel adódtak kissebb gondjaim, betölti a játékot, de nem hozza be, hanem ott megáll, és annyi... utána ctrl+alt+del, program bezárása, és más nem is használ rá...valakinek esetleg nem voltak még ilyen gondjai?
még mielõtt nekem állnátok, kipucoltam a mod mappát, csak ez volt benne...
szóval vagy nagyon kijöttem már a gyakorlatból, vagy nem tudom 😄

elõre is köszönöm, ha valaki segítene netán...

www.szobi.picturepush.com

Igazából nekem csak a GTS flare pack volt a játékban, mert azokhoz nem nyúltam. GTS Flare 1.9 vagy valami ilyesmi a neve. A városokhoz meg annyit, én nem szoktam fuvart írni hozzájuk, mert utána meg akkor pótkocsi nem fog mûködni, stb stb...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gigamen
kutizsolt
nagyon szép 😉
gigame: nagyon jó ez a skin

V-Power Shell

Peti 1990
<#hawaii>

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

kalee
Én nem tudom nekem pontosan melyik változat van de abban nincs semmilyen flare!!Az a változat van meg amelyik 4 scs-bõl áll össze!!!Valami megoldás??Csináljak fotót???

Még egy kérdés amúgy ha már pont te írtál <#nevetes1> !Amszterdamba meg más általad betett városokba lehet fuvart vinni amúgy??Mert nem láttam azt sem a def-ben hogy lennének fuvarok írva az új városokba!!!

Raktam bele azt is nem?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kalee
Hali!
Vajó 2011-es Hobby mapjához tudna nekem linkelni valaki egy normális flarepack-ot mert eddig akármelyikkel próbáltam a városokban néhány út menti lámpa és a jelzõlámpák sárga fénye nem jó!!!
Elõre is köszi!

gigamen
Köszönöm szépen!
Sziasztok!!

GTS_1.32_9.3_ru ebbe a mapba mért van az hogy 1 percenként szaggat 1-et mikor vezetek vagy megyek a kamionnal??????

jók ezek a skinek

gigamen
Grimsby- bõl - Tripoli -ba

Peti 1990
papirokra várva...

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

peterr80
De ha csak az a bajod hogy gyengus a szekered, akkor ezt a sort írd át.

torque: 205 erre torque: 505

Így mindjárt jobban fog menni 😊

peterr80

Remélem segítettem.

Az Pamplona városa, ahol a városnév táblán Tuluza szerepel, de a 9.3-ban javítva lett.
Hogy csinalok egy c osztalyos vontatobol a osztalyos vontatot? Rajottem a tank meretet, hogy adom meg, hogy nagyobb legyen.

itt ien nincsen.

CB: Kis Lámpás Jimy

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem a beállításokban.
Van egy Genius Speed Wheel 5 PRO kormányom. Az itteni "útmutatás" szerint beállítottam,de egyáltalán nem "rezeg". Ez a kormány nem force feedback-es hanem vibration f., de valami rezgést akkor is kéne produkáljon nem? Hogyan tudom ezt beállítani?
Elõre is köszi!
Azzal lehetne-e valamit kezdeni hogy a sofõrök ne mínuszba keressenek pénzt, vagy marad a pénz csalás!
Nekem megy a 9.2 fordítása 9.3-al csak 2 város nem volt jó eddig de én azt magamnak át írtam. egyik Monaco de az Munchen valójába, másikra nem emlékszem de van egy harmadik is ami nem egyezik a város jelzõ táblán lévõ név es a térképen lévõ varosnévvel.
gigamen
Akár milyen osztályú lehet te választod meg csak a definition fájlokat kell átírnod.
Köszönöm. Gigamen ez már volvo, gondolom A classos?

gigamen
Skypack
Szia! Innen letudod tölteni az általam készített "magyarosítást"

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Sziasztok!!! Sikerül tölteni a GTS 1.32 Mario 9.2 mapet. Visszaolvastam, és írtátok a városnevek oroszok benne. Vki tudna feltölteni olyat, hogy átírta a def fájlokat, és normális városnevek vannak benne?

Skypack
Ha nem változtak a def fájlok akkor igen, ha nem akkor megcsinálom a 9.3asat is

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Igen, az jó hozzá, mert új város nem lett hozzáadva a 9.3-ban, de a 10-esben - ha jól fordította a Google - +10 város lesz még, meg valami USSR-mod, ami nem tudom mit takar.
MAN4ewer
Ha vettél egy kamiont,elõbb le kell szállítanod azt a fuvart amit kaptál,és majd akkor kapod meg az új kamionodat.
Szerintem garázst is csak akkor tudsz venni...

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

A 9.2 fordítás lehet jó hozzá
nem lehet, sztem

Ben: vannak oldalak, nézzél szét.

CB: Kis Lámpás Jimy

szavulyzsolt
Valaki valami választ vagy ötletet a 43774? Köszi

Csak a döglött halak úsznak az árral!

peterr80
Okés a link, már jön is a cucc.

Ui: mért nem tudok garázst venni? Vettem egy kamiont de hol tudok átülni bele?
Vagy esetleg azért nem látom mert nincs még egy csillagom sem és egy b kategóriás járgányt vettem ?

Jó lenne ha tudnál ( tudnátok erre válaszolni, mert így kicsit céltalanná vált a kamionozgatás, mivel nem tudom hogy most mért nem tudom ezeket intézni...

MAN4ewer
GTS_1.32_9.3_ru

Sziasztok,próbáljátok meg errõl..

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

Algériából úton Milanóba , Közben kamion csere