German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
CB: Kis Lámpás Jimy

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Ha valakinek esetleg megvan ez a gép, kérnék szépen egy feltöltést, a régi linkje sajnos halott. Elõre is köszönöm, íme, róla van szó:
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A neve "Russian Map byOSTeam", Playtruck fórumon megtalálod, itt: 65. hozzászólás
Szokásos apróságokat érdemes figyelembe venni: sokáig tölt; a nagy méret miatt talán kicsit nagyobb a hardverigény; városnevek a cirill karakterek miatt érdekesek.
Van újabb változata is, RTS 2.0, a fenti oldalon megtalálható.
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Linkek, mindkét fájlra szükség van: LETÖLTÉS (alap)
LETÖLTÉS (javítás)
#43866, danyr: helyes darab.
Csak a döglött halak úsznak az árral!

Gigamen,Kisbrekusz:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
valamint valakinek valami tipparra hogy miért lesz a scania a helyén is a c kategóriás daf?
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Ajánlanátok egy mappot ami normálisan müködik? ESetleg még le is lehet tölteni valahonnan. Verziószám mindegy.
GTS_1.04_2.0.scs Ez volt fenn de frissítettem erre GTS_1.04_7.0.scs
Az elsö olyan mint egy korcsojapálya, a második szint úgy csak + ki is lépett egy két és fél napos út legvégén és persze nem volt mentésem..........
Segítsetek légyszives. A legjobb az lenne ha magyar térkép lenne, de végülis mindegy.

Gigamen:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
És hol tudom megnézni a csillagot ha átállítom a gts-ben ?
Mert a nevet ( reputation_points ) megtaláltam a game.sii -ben , de viszont maga a játék menüben sehol nem látok career -t jelzõt , úgy mint az euro truck-ban a csillagok-ra gondolok , ott pedig a game.sii -ben nincs olyan hogy
( reputation_points ) .
Más kérdés :
Tudna segíteni valaki abban , hogy lehet a kamionfülke balans(kilengését)
enyhíteni , vagy esetleg egyátalán ne legyen kilengése.
enyhíteni , vagy esetleg egyátalán ne legyen kilengése.
Itt a megoldás, de így elveszted majd a játék értelmét szerintem. Mindegy, ezt rád bízom.
c:\Users\peti\Documents\German Truck Simulator\save\game.sii
Total Commanderrel megnyitod és kikeresed ezt a sort
reputation_points:
A mögötte lévõ számot tetszés szerint írd amire akarod és az a szám lessz a Tp-od.
Ez egyben szintlépés is.