47495
German Truck Simulator
-
sipi80 #44606 Help pls. Az officom megváltoztatja az sii. formátumomat és mentésnél nem látok sii. formátum választási lehetöséget...
H mentsem el??? -
#44605 Szerintetek jó ez a pót vagy változtasak Krone-ra vagy másra? -
#44604 Sziasztok! Szép gépek! Nekem van még mit módosítanom
-
#44603 robertoo21, gigamen:szép képek -
sipi80 #44602 Help pls. Kereket szeretnék cserélni a Traktoron hol tudom eszt megcsinálni??? -
#44601 Valaki tudna segíteni egy Volán Tefu Rt.-s ponyva képel oldalról fotózott , ilyenre gondoltam.
KÉP A PONYVÁRÓL -
#44600 -
xaxoimi #44599 Hali!
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy linkeljetek olyan pótot ami szerintetek megy ehhez a scania-hoz!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#44598 Annyit helyesbítek, hogy a pótokon lévő felirat betűtípusa sajna nem a Helvetica, ez csak a weboldalukon lévő logoé. A szerelvényeken lévő feliraté talán inkább Microgramma Bold, de most már ezt is csak feltételezem :)
Minden esetre én találtam egy gyönyörű szerelvényt a flottából, talán megpróbálom megvalósítani:
http://farm8.staticflickr.com/7154/6442740455_1ff6b8fa1e_b.jpg
Aztán majd kiderül, mi lesz belőle :)
Lusti: jó kép.
-
#44597 Most nézem csak a régi pótjaikon van mindenféle adat. Az újabbakra már csak a Dancsi felirat van felnyalintva :D -
#44596 Szerinte én is, csak nem tudom van-e raktáron valami jó ponyvás pótom :D Meg a pótra nem tudom tudok-e olyan skint szerezni, mint a valódin van. -
#44595 [IMG][/IMG] -
#44594 Hát akkor, hogy a Dancsis felirat ne vesszen kárba, megcsinálom.
Úgyis Dani a nevem -
lusti12 #44593 Hello!
Német-Lengyel határ.
-
#44592 Imihaver, bullseye, RS köszönöm :)
Bár még nem is biztos hogy Dancsi-s lesz. Ha találok értelmes tartályos pótot még az is lehet hogy milktrader :P Ott legalább a pótra nem kell skin :D -
#44591 Azt én látom, de az üveget nem... :) -
#44590 Az a függöny :DD -
#44589 [ [[URL=http://www.abload.de/img/dancsi-fehera5l89.png]Dancsi-2] -
doggieme1 #44588 nice interior! :O -
#44587 Nem segített a méretcsökkentés sem a problémán, valószínűleg csak az újrahúzástól lenne újra működőképes.Viszont egy idő után újra visszatér a hiba. -
rarma #44586 Nemrég készítettem el egy próba,és egyben első pótkocsi skinezésem a
DXTBmp-vel, csak egy hajszál hiba van rajta, a felírat alatt nem egyenes a fehér
embléma, tudd valaki egy válasszal segiteni, hogyan tudom ezt orvosolni?.
-
#44585 Szélvédővel mi újság ? -
#44584 Valaki nem tud egy ilyen feliratot nekem? Apám főnöke nem akarta elküldeni....-.-" Ha tud valaki megköszönném! -
#44583 Szasztok! Szép gépek! Módosítottam a Volvo-n, összedobom apám gépét :DD
-
#44582 Szerintem Helvetica a betűtípus, amit használnak a céglogohoz. -
sipi80 #44581 A DAF szerviben... Kaptam helyette a MAN-t
[IMG][/IMG] -
#44580 Most csak ilyet találtam kép ! -
#44579 Új gép.
(Nincs valakinek egy Dancsi-s felirata felülre ?)
-
#44578 Havernak is volt ilyen gondja, és csak a dds kellet kisebbé tenni (nem méret, hanem MB-ra gondolok).Én úgy emlékszem annó ez segített. -
#44577 Szintén zenész, úgysem fognak tudni olyat mondani amitől megjavul.Hiába töröltem a játékot skineztem újra nekem is ilyenek a skinjeim, azt hiszem talán nekem a gép teljes újrahúzása segített anno -
#44575 ez miért ilyen???
mindenkinek grat. szép gépek;0 -
Jók a szerelvények fiúk -
#44573 Itt nincs olyan hogy vehetsz pótkocsit.. -
#44572 Sziasztok. Már kérdeztem egyszer, de nem kaptam rá választ, így ismét megkérdezem: hogyan lehet pótkocsit venni? Vagy ebben a játékban van-e egyáltalán ez a lehetőség, mint anno a Haulin'-ban? -
lusti12 #44571 Hello!
Indulás Olaszországba.
-
#44570 Sziasztok! Egy kép tőlem.
-
#44569 Rendben van köszi -
#44568 Köszi mindenkinek, van még baja a gépezetnek, kicsit sántít az összhang a külső és a belső közt, de azért alakul.
#44563, Pisti: egy regisztrációhoz kötött fórumon tették közzé, én egy kedves ismerőstől kaptam meg, azzal, hogy egyelőre nem publikus. Előbb-utóbb gondolom felkerül majd valahová. Ezek fényében sajnos nem tudok linket adni róla...
Soro, pinguin: jó képek.
#44565, pinguin: playtruck-on láttam duplatükrös változatot, hogy zárt-e vagy sem, azt már nem tudom. -
#44566 Szép munka! -
#44565 Valakinek nincs egy olyan Volvo interiorja ami lehetőleg nincs levédve és normálisan duplatükrös? Megköszönném! :D