German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viktor130
Utána kellene nézni a teljes jogszabálynak, hogy milyen emberek vehetik el, mert elvileg csak HIF-essek... Am én is hallottam már, hogy a rendõrök gyûjtögetik. (gondolom elveszik aztán jópénzért meg eladják másnak...)

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Tomika001
Atom zsír! <#wink><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

unalmas már 1 idõ után
meg amúgy sem lenne jó a játékban a pót miatt...majd bekonvertálom 😉 az már úgyis készen van 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Edem 7
azaz HUGYOZIK !!!! 😄

#11319 : Én megtehetem 😄

MAN Forever ---> After Scania !

Kicsipte az extra fuvart 😄

Falkon
Hagyd így!!
K*rva szép!!!<#szeret>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kazai21
Másik géped?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tomika001
Szerintem csak meglocsolja a füvet! <#idiota>

Fistel a híd wazze 😄

Edem 7
Jó estét minden humánnak !
Lenne itt pár kép 😊

Ezmiez ?

Jónapot kolléga , segíthetek ?

Nyomjuk babám !

További jó gurulást ! 😉

MAN Forever ---> After Scania !

Ez számomra különleges gép! 😊 Eddig gyönyörû!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A kollégámnak elvették a President rádióját azt mondták neki ha nem szereli ki hívnak szerelõt jó pénzért.Kivette átadta és mehet haza.Utána kapott egy 20000-es csekket tiltott rádió forgalmazás címén...

skin by Fazer

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

94mike
<#idiota>xD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tomika001
Fateromnak nincs ilyen! 😄
Mivel a DAF-ba nem kért! 😊

luspaydavid
Az igen 😄 a bátyámat meg a rendõr nõ idegesítette fel mert a poroltókat kellet ellenõriznie és mondta hogy van de az ülés meg az ágy alatt vagy hogy és nem hitte el majd felmászott nagy nehezen és látta hogy ott van <#idiota>

The Truck Is My Life

Tomika001
Az konkrét! <#vigyor3>

94mike
Báttyámalis jártunk igy,régen volt benne cb...az antenna rávan rohadva,és a KPM át vizsgálta az egészet,majd kérdezte,hova rejtetük a cb-t?...nem hitte el,hogy nincsen😄 a hangszóroja otvolt,a kábelaiis..de a cb-t magával vitte az elözõ sofõr..😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Na ja...

The Truck Is My Life

viktor130
Meglehet (Mo-on élünk itt még a postásnak is joga lassan megbüntetni a kamionost...)

luspaydavid
(Egyik ismerõsömet is megállították a KPM-esek és kérdezték hogy van -e Cb-je mondta hogy nem mikor volt neki erre a KPM-es hogy akkor mi az a nagy antenna? aztán ennyivel elengedte..)
On

The Truck Is My Life

RS
FAIL <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

"polyén"

Úristeeeeeen....<#wilting><#falbav>

viktor130
USB 27 Mhz meg 103 Mhz FM elég messze van egymástól 😉

zsolt015
polyén 😄 az egy jó pillanat lehetett 😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

viktor130
Kamionosokon kívül, még sokan használnak cb rádiót. De akit érdekel jobban a téma az írjon privit és felveszem msnre

RS
Én pl. régebben hallgatom (az akkor még Danubius) rádiót, és egyszer csak bejön a CB frekvencia, és hallom hogy a kamionosok dumálnak. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

viktor130
Sziasztok!

Bár ez nem cb-s topik, de leírom, hogy mi a teljes igazság cb téren 😊
1. Magyarországon ma csak CEPT-es CB rádió használható. Mint ahogy Csaba írta az USB mód be van tiltva (és FM kivételével minden mód). Tehát ma Mo-on csak olyan rádióval lehetne rádiózni ami FM módba sugároz és 4W-nál nem nagyobb a kimenõje!
FM módról tudni kell, hogy bár itt a legjobb a hangminõség, de a hatótáv a legrosszabb. Ennek ellenére mi kamionosok maradtunk a 40es közép USB csatornán és a jól bevállt President Grantoknál ami akár 50W-ot is tud! Mivel így nagyobb a távolságokat tudunk átbeszélni.
Egyébként a törvény 2002 óta él, akkoriban nagyon nézték a rádiókat, de mostanra már nem annyira foglakoznak vele. A rádiókat eddig is elvehették, bár elvileg rendõröknek és kpm-esnek nem szabadna (legjobb tudomásom szerint)

Tomikahh
engem zavarna vezetés közbe..

Subaru Impreza & Hummer

zsolt015
szem meg nem😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Tomika001
<#vigyor3>

MANos Viktor
Valaki lenne szíves és adna képet egy jó kormánybeállításról? Nemtom hogy a beállítás szar vagy maga a kormány(Nem nagy cucc vmi Logic3 márkájú) de nem nagyon akar jó lenni:S
A segítséget elõre is köszönöm.
#11289: Nem kell oda arány, mindegyikbõl elveszel ugyanannyit azt kész(x,y,z tengely)

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

próbálgatni kell, mert ami a gépedbe van az sztem hatalmas.

CB: Kis Lámpás Jimy

zsolt015
tudom de mondom olyan arányt ami jó lenne

Modify->Scale

zsolt015
nem találtam olyan jó arányút és azért hagytam így

luspaydavid
Ja nagyon érzékeny :S Még a nyáron emlékszem villámlott és akkor is recsegett pedig nem fölöttünk hanem csak éppen hogy láttad mert olyan mesze volt.

The Truck Is My Life

Zászlókat vedd kisebbre. Amúgy nem rossz.

luspaydavid
Ezt a szerpentint máma én is megjártam 😄

The Truck Is My Life

Ez nem teljesen így van, nem tíltották be teljesen a CB zést, csak az USB frekvenciát, az AM engedélyezett. Csak azzal az a baj h kicsi a hatótávja. Mikor még édesapámék is nyomták az USB nek nagyon nagy volt a hatótávja, csak sajnos párszor már rájukmordultak mert bezarvart 1-2 rádiósugárzást.😊

zsolt015
jó fél teszik a mûszerfal😄

Tomika001
Úton! <#vigyor3>

Rakodás után!

[center]Mára vége...

Ma megtett távolság: 4897 Km!

zsolt015
100% készen vagyok vele nem tudom hogy ki adjam vagy ne vélemények jöhetnek

Üdv!<#wave>
Úton:

Pihi:

Úton:

Münchenben várni kelett:S

MANos Viktor
Na lehet hogy MAN TGX XLX az kuka...

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
Nem azér,mer vezetés közbe tilos telefonállni,igy cb-z niis? mer gondolom zavarja a sofõrt a vezetésbe..

luspaydavid
Köszi a tiéd is a jobbik féle <#vigyor>

The Truck Is My Life

Tomikahh
#11274 - <#eljen><#buck>

Subaru Impreza & Hummer

luspaydavid
Lerakodtak holnap délutánig pihi majd irány Hamburg

The Truck Is My Life