German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ G E R Y ★
De amugy szerintem ez az egész CB-elvételes dolog baromság.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
The Truck Is My Life
pedig nincsen nagyon joga hozzá mivel a fülke a saját "lakásod", a cb meg a sajátod, de ha nem ígyvan szóljatok😄
off.
CB: Kis Lámpás Jimy
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
The Truck Is My Life
#11258: Elmondom neked ebbõl a fórumból (SG) lett több topic. mint pl a GTS topic =)
#1127: Van telefon szex, már jó régóta... 😄 akkor CB szex miért nem lehetne? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#11255: jah tényleg jó dolog, mert lehet CB szexelni =)
Manapság csak azért van.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
RS Láttalak a kútnál 😄
The Truck Is My Life
Na meg ezek a mesék...<#wow3>#wow3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#11241: Sok a PS! Legjobb lenne ha nem is raknál rá effektet.
Már látom az alagút végén a fényt:
Megálltam telefonálni, mert betojt a headsetem.
Mosolyogtam a zsaruknak.
Fordulok a kútra.
Elég furcsa számomra, hogy a rampán akarják legurítani a kocsikat.
Lehet hogy menesztem a fuvarszervezõt, mert kezdem unni, hogy mindig másik pótot kell akasztanom.
A németek adnak az utak állapotára, mert minden fûszálnál építkeznek.(Ez az egyik dolog ami tetszik a UKTS-be, hogy alapfelszereltségként van benne útépítés.)
Csak úgy.
#11153: Nincsen meg patch-elve a játékom.
U.i.: Bocs a sok képért
Don\'t worry, be HOPI!
hallod, mutathatnál ám te is valamit mer néha csak bevágsz egy rendert azt ennyi .. XD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
:-P