German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kommikat szivesen várok😄D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
| #11370 Tachografe..de lol<#idiota>#idiota>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Textúra hibának nézem.
Ezzel megyek egyenlõre:
Szerintetek ezt rendezzem be, vagy csináljak egy olyat amin nincs tuning?😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Srácok, ezt itt hogyan lehetne kijavítani?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Megálltam kivenni a 45 percet és közbe kajálok valamit.
Tolom lefele a zöldséget.
Bejöttem a garázshoz leadni a papírokat.

Don\'t worry, be HOPI!
Subaru Impreza & Hummer

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
szép a daf (Y)
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Gondoltam csinálok már én is egy képet.

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
Indulás elõtt vettem észre hogy el van repedve a lökhárító<#szomoru1>#szomoru1>
Az egyik helyi farmer telepén kellett megállnom pihenni
Egyet útközben is
Elértem a célállomást
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
H-Dunaföldvár
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vélemények jöhetnekTáncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
valaki meg tudná nekem mondani hogy honan tudnám könnyen megtanulni a zmoderel használatát??
elõre is köszii
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Már nemtok vele mit csinálni pedig játszani akarok.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Szééép!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[/ur