German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Wiktor is be szokta rakni,de az mindig prism3d..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tudom még nagyon sok hiba van benn, de idõvel mind elfog tûnni ; D!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
rengeteg köszönet azoknak,akik segítettek& attak pár alkatrészt,ötleteket😄
kommik jöhetnek.
még egyszer átirom HXD-ben mert most végeztem Zmodban vele...kitudja..
Subaru Impreza & Hummer
The Truck Is My Life
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Köszönjük Cindas sógor 😛
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
El akartál indulni? Pááff egy gumi még defektesen is menni akartál? Hobb egy öngyújtó!
Ezt kéne csinálni itt is se ki se be...!!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#11392: Hát ez az alap színe, de úgyis átfestem majd😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Lámpás Jimy
Tudom hogy az AdBlue-nak semmi keresnivalója nincs rajta, de most csak gyorsn rádobtam😊 Véleményeket várok😉
#11385: Hát jah sajnos ez az igazság.
CB: Kis Lámpás Jimy
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
A mai világban a rendõrök meg minden nagyot képzelõ sügér a kamionosokon akar mindent levezetni. De majd ha lesz egy pár tökös sofõr akik lezárják a határt, aztán kamion az országba se ki, se be, majd akkor ha üres lesz a Tesco megnézném mit szólna a sok süni! Úgy megcsinálnám ezt mint a huzat. Aztán észrevenné magát ez a retkes ország!!
Basztassuk a kamionost...pfff.
Nyugdíjas pofázik hogy hangos a kamion, ne menjen városba! pff -> Kitiltva a kamion! És hol mehet? A fizetõs országúton, ahol aztán meg haladni nem lehet mert a hülye peacemakeres nagypapi ott tötymörög 50-el, ahol 90-el lehet menni!!
EZ MO!!!
Menet közbe beugrottam Nürnbergbe megnézni egy garázst.
Elég szûkös volt.
Bementem a kamionos boltba venni néhány dolgot a géphez.
Pakolok lefele.
Vissza akasztottam a saját pótomat és azzal tolatok a rampára 21 raklap frissáruért.
Rakodás közbe szóltak, hogy lenne még 11 raklap szárazáru és vigyem el azt is Dortmundba.
Sorry a sok képért.
Don\'t worry, be HOPI!
Pálya felhajtón:
Úton:
Megálltam tankolni:
Megérkeztem:
az utóbi 2-3 hónapba,az összes gépem bekerült a gémbe,és raktamis rólluk jópár képet😄
de kösziszépen<#vigyor>#vigyor>
H-Dunaföldvár