German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Kicsit fel jössz msn-re?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
GTS
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mi equipo favorito: Real Madrid
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
erre a pillanatra vártam!
www.eurotruckers.net
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
juj, mim van nekem😄
Am mik azok a kék csíkok a napellenzõbe?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(Sry',hogy nem olvastam vissza...)
Itt találhatsz ilyeneket: http://germantrucksimulator.hu
Moderálhatnád azért egy kicsit magadat!
Engem pl. nagyon meglepett,hogy az 1.02 tartalmazta a DirectX alatti élsimítást is. Csak kár,hogy a textúrák ugyanolyan szarok maradnak,mint egyébként DirectX-ben.
Már nem nagyon játszok (bár a lengyel map majd talán visszahozza a kedvem),de azért érdekelne,hogy ez az 1.03 miféle dolgokat "foltoz be".
★ G E R Y ★
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kicsit más:
Tegnap vagy tegnap elõtt frissítettem a játékot 1.2 -es patchel. A gondom az, hogy ha megint be akarok rakni kamiont, akkor kifagy a játék. 1.2 -höz nem lehet berakni pótokat meg nyergeseket?! :S
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
pihizek
kolega után ...
Kanyar
kép nincs a kipakolásról mert a fényképezõt kiejtettem a fülkébõl<#violent>#violent>
Amúgy fasza!
De még mindig a Scaniád a legfaszább!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
aztán elmented, kimásolod a játékból, vagy RS Svarci pótjából az automatokat és a dds-bõl pedig csinálsz 10-et és elnevezed a cégek neveire és kész.
Ugyan úgy mint a kamionokat?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp