German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szinek leglábbis hasonlóak xD!😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A fehér mat-ot köszönöm kazainak!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy most vettem egy
Logitech Formula Force EX-et, de nem tudom rendesen beállítani, mert nem fordul el annyira a kormány, mint a játékban és így nehéz irányítani a kamiont.
Verseny játékokhoz jó a kormány, de itt nem igazán tudok boldogulni vele <#szomoru1>#szomoru1>
Van valakinek ötlete?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi equipo favorito: Real Madrid
1.Nektek a teljes játék van meg?
2.mit kel le szednem ,h beletudjak tenni a játékba gépeket?
elõre is köszi a segítséget.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
The Truck Is My Life
De én a hûtõrácsot is fehérre csináltam volna! 😊
Egyébként nagyon ütõs, gratula!<#eljen>#eljen> 😊
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Na itt kezdödik egy profi map!!(Oo)
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ha kijön akkor talán újra meghozza a játék kedvemet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gondolom páran már tudnak errõl a projektrõl amit a lengyelek csinálnak a GTS-hez. Hoztam pár képet ill. videót azoknak akik még esetleg nem hallottak errõl, mert sztem mindenképpen említésre méltó a munkájuk, nem mellesleg sztem nagyon élvezetes lesz.
Még mielõtt bárki is megkérdezné NEM, MÉG NINCS kiadva, de ha kijön az tuti, h nagyot fog ütni! <#hehe>#hehe>
Hát igen, így kell team munkába dolgozni és összehozni egy ütõs kiegészítõt a játékhoz! Csak gratulálni tudok nekik, nekem tetszik! <#eljen>#eljen>
Íme a képek a projektbõl:
kép1, kép2, kép3, kép4, kép5, kép6, kép7, kép8, kép9, kép10, kép11, kép12, kép13, kép14, kép15
A kedvencem a kép14, nagyon komoly! <#wow1>#wow1> <#eljen>#eljen>
Itt van 3 videó is kedvcsinálónak: video1, video2, video3
Reméljük hamarosan kiadják!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Fasza verda!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Letöltöttem az angolositást betettem a mod mappába és felülirattam a nyelvet a program files-ba is mégis német,van valami megoldás ?
Sakkoo.......Baszkiiii
A 4. képen szerintem a két parkoló kamion(kék,sárga) az valami kamaz vagy nemtudom de hogy ez ifa az tutti !!
<#heureka>#heureka>
<#vigyor3>#vigyor3>
The Truck Is My Life
Megvettem Vercesiék egyik gépét.
Visszaakasztottam a pótot és elindultam, de csak az elsõ kútig jutottam a 45 perc miatt:
Itt már Dortmundba pakolok lefele:
Szerváltam egy új pótot, az elsõ; fuvar az enyém vele.
Amig megpakolnak, addig elolvasom az emileket.
Viszont az lenne kérdésem, hogy mitõl ilyen, meg ilyen, pedig ez mind benn van?!
Don\'t worry, be HOPI!
Am meg Tûzoltó xD
1. kép pályán!!
2. kép kávéra megálltam!!
Holnap is rakok képet a 7végérõl.
Mai nap:Frankfurt-München-Frankfurt-München-Frankfurt!!
És pont volt 1 ecsetje a komámnak így vörös lett a vas vélemények jöhetnek!!
Ja holnap kirakom a kokárdát a verdára arról is jön majd kép!!
Jóéjt!!!
(#12453: Jó képek!!!És jó 7végét!!)

#12450: Azt kellet volna! <#idiota>#idiota>