German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
10:06:51 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1017): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model!
10:01:55 :
10:01:56 : No base model found: @@trk_scania_rcab_a@@
köszi
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
#12584:de Luspy oda adta neki...!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Istenem te-.-'
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
GTS
de MANos Viktornak jár a dicséret!
RS: neked is köszi! 😊
Nekem nincs kedvem folytatni de, ha valakinek igénye van rá akkor kiadom és folytathatja.
Jamaica a Jamaicaiaké.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De köszönöm szépen😄<#worship>#worship>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Am fasza! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#12556: köszi Laca!<#vigyor3>#vigyor3>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Hatalmas köszönetem MANos Viktornak!
Tompított:
Refi:
Ezek meg csak úgy 😊: