German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdésem lenne hozzátok, tudna valaki ajánlani egy pár kormány tipust nevet
ami 100% mûködik a gts-el ? Mert szeretnék venni , ami nem túl olcsó de nem is olyan drága . Elõre is köszi a válaszokat .
Danyr: Megkérdezhetném hogy milyen módon csináltad meg a Piros Ledeket hogy elöl is látszik?<#confused>#confused> És amúgy Gyönyörû a Gépezet!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Jó összeállítás,grat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

\"I\' love this game\"
gigamen,danyr,bullseye,blackjoe: szep gepek<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
V-Power Shell
CB: Kis Lámpás Jimy
Szeretnék a mapomba egy többsávos körforgalmat csinálni, és az lenne a kérdésem, hogyan tudom megadni az ai jármûveknek merre menjenek? Én elõször a pdd file-ra gondoltam, hogy az lesz az ,de nem tudtam mivel megnyitni.
És lenne még egy kérdésem: tudna segíteni nekem, hogyan tudnék új dummy létrehozni, mert szeretnék csinálni a mapba egy lámpát az alagutak elé, ami folyamatosan zölden világít.
Elõre is köszi a segítséget.
\"I\' love this game\"
Karesz - elég ha megnyomod az F3 gombot a fényképezés elõtt és eltûnik az óra.
gigame,bullseye,blackjoe<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

Nem tud valaki Renault Premium/Master mûködõ belsõt? Ha igen elõre is köszönöm!
V-Power Shell
Ha már Hunland,hozok egy képet az én munkámról...

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Szép szerelvény. Jó lett. Gratula! -Bár nekem a Hunland hûtõsei jobban tetszenek. Sajna nem vagyok oda az élõállatszállításért. 😞
Elismerésem! Üdv!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Hali meg szeretnék kérni valakit aki ért zmodellhez hogy le kéne szedni
oldalszpolylert kamionomról és esetleg meg-e csainálná nekem???
Elõre is köszönöm annak aki megcsinálja!!!!!!!!!!!!!
Próbálkoztam egy kicsit a map szerkesztéssel, már tudok berakni modelleket, de akadt egy kis probléma. Minden modellen át tudok menni kamionnal és a mázsára sem tudok ráállni, amit csináltam. Mit rontottam el? Légyszi segítsetek.
Köszi a segítséget elõre is.

http://kismenyus.picturepush.com
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Nem hiszem, hogy adtam(uk) volna annak jelét, hogy te nem vagy kívánatos személy....