47495
German Truck Simulator
-
Szép napot.
Zsolti, thomson, gigamen: jó képek.
#44835, Opelfan: szívesen.
Hagemann Logistic:
-
eddig csak egyszer probaltam kamiont venni nálam is kilépett, ezek szerint a hiba nem nálam van:S -
7vége.
-
Maarki #44850 Tényleg jó csak nekem ki vagy ha kamiont akarok venni vagy menedzselni szeretnék :( -
Hát Heló!
Még nem a végleges formája, de most már nem folytatom
-
Harry-s mapot probáld nekem gond nélkül megy, városban szaggat de tök jó részletes, igényes! -
tolem is
-
ben2004 #44846 Sziasztok! Valaki adna 1 névtáblás Scania R124L-t?? Nagyon megköszönném! -
xaxoimi #44845 gyönyörű! -
danyr #44844 Wááá, az a második nagyon bejön -
-
Hát mind a 2 ugyanaz, de nekem a fekete jobban tetszik -
Maxi változatban alu kerekek nélkül szerintem hangulatosabb
-
xaxoimi #44840 szerintetek melyik a jobb???
-
Kösz szépen!!!
#44824: Nem, nem privát... :-) -
Tsaba01 #44838 És mi van akkor, ha nem játszunk az ATS el, meg azon a mappon amit írtál?? :)) -
Maarki #44837 Értem :( amúgy a játékban lévő zene lejátszó teljes mértékben megfelel csak ez plusz extra lett volna de köszi :) -
Maarki #44836 A csapat nagy része ets és gts játszik köztük én is sajnos én nem tudok neked ebben segíteni :( -
Most, hogy így ennyi idő alatt használható választ adtál szerintem nem kell, hogy megforduljon a fejemben, hogy senki nem ismeri a választ a kérdésemre :). Abból indultam ki, hogy Ti javarészt ebben a topikban élitek az életeteket, kitől kérdezzek ha nem tőletek.
Köszönöm különben a választ, ennyit akartam csak tudni. -
Üdv.
Nem variálható a rádió, ez csak egy skin, a készítő épp ezt a csatornát festette oda.
Sajna nem tudok olyan mod-ot, ami az általad leírt módon változtatná a rádiót.
Esetleg megfontolandó ilyen esetekre külső, játéktól független zenelejátszó program (pl. Winamp) használata. -
Maarki #44833 Heló
Szép kis gépezet viszont engem az fogót meg hogy a rádión a 89,5 megy :) ezt hogy csináltad engem érdekelne a dolog milyen mod ez és esetleg a zenék címe is meg tud ott jeleni ?
Előre is köszi a választ -
Az nem fordult meg a fejedben, hogy azért nem kapsz esetleg választ, mert nem tudnak/tudunk segíteni? Vagy szerinted ilyenkor be kellene írni mindenkinek, hogy bocsi, de nem tudjuk a választ a kérdésedre, szétoffolva ezzel az egész topic-ot?
Már meg ne haragudj, nem sértő szándékkal írom le, de nagy valószínűség szerint ez a helyzet...
Ami a térképajánlós részt illeti a kérdésednek, próbáld meg a Reiskorn Map-ot, kisebb, de ha jól tudom, minden városba lehet szállítani. Van még egy Harry Piel map is, ezzel is tégy egy próbát (bár nekem ez utóbbi kifagyott valamiért, így nem kínlódtam vele).
-
Nem fogsz választ kapni a kérdésedre, fogadd el válaszul a Mercedes Sprinter-es képet... -
Látom a játékkal kapcsolatos tapasztalata mindenkinek kimerül ott, hogy kamionokról tölt fel képet. Esetleg csak úgy általában olvasni nem tud itt senki vagy egyszerűen válaszolni derogál egy új embernek? Már csak azért merült ez fel bennem mert nem először fordul elő velem itt, hogy senki a füle botját sem mozgatja egy épkézláb kérdésre... -
Köszönöm a készítők nevében.
#44828, Imi, a lengyel "trucksite" fórumán lett publikálva, én máshol még nem láttam, viszont ők nem szeretik, ha kiviszik a letöltéseket, érthető okokból. -
Szép!
Tölthető? -
Tsaba01 #44827 odavág!:) -
Nah ez gyönyörű, szép a belső is! -
Szép estét.
Egy ígéretes kis gépezetet próbáltam ki:
Credits: elektryk572, Himmel. -
Privi a pót? :D -
kismocsok19 #44823 Sziasztok valaki segitene abban hogy lehet átirni a sebbeséget van egy 9 sebeséges M A N amit nagyon szeretek azt szeretném 14 sebeségesre megcsinálni -
ben2004 #44822 Sziasztok! Valaki adna nekem 1 kürthangot?? -
Bullseye: Köszi.
Ákos: Szép gép! -
Nagyon jó képek lettek, eltaláltad ügyesen.
Kisbrekusz, Gigamen: -
Szép estét mindenkinek!!!
Rég jártam már erre... Ma leporoltam a gépet egy kicsit, és gondoltam hozok egy képet is, íme:
[IMG][/IMG]
Mindenki gépe szép!!!
További szép estét minden kedves fórumozónak!!! -
doggieme1 #44818 nice screen Robertoo! :D good work! -
Skramy #44817 Felrakón!!!
[IMG][/IMG]
Első 45-ös!!
Kollégával várjuk hogy leszedjenek minket:D
Nagyon szép gépekGigamen,Cb Fönök,xaxoimi,Kisbrekusz,Thomson002,Lusti,Pinguin,Danyr.Karesz1000 és többiek:D
-
Sziasztok!
jelenleg az ATS-sel tolom és kipróbáltam egy mapot ami Merlinitamapedit névre hallgat és egész Európa benne van meg Afrikából is egy nyúlfaroknyi. Sajnos viszont hiába vannak városok egyik egzotikus helyre sem és egyik helyről sem lehet fuvarokat vinni, lényegében pl Budapest is teljesen feleslegesen van benne mint pl Tunis vagy Stockholm is. Nem tudom, hogy valaki látta-e már ezt a mapot, de ez kicsit elvette a kedvem, esetleg tudnátok ajánlani egy olyan mapot ahol nem csak a városokat lehet látogatni hanem oda/onnan fuvarokat is vinni? -
-
xaxoimi #44814 Sziasztok!
Pályán:
csak úgy:
kanyarodás a céghez:
leraknak:
holnapi adag:
szép gépek!