German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentésnél ezt irja ki az editior:
"Failed to mount the base in read-write mode -the map is not saved."
Mi ilyenkor a teendõ?
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Tanulj meg olvasni,és értelmezni mondatokat...
este is dolgozni kell valakinek:
és megérkezrtem lyon-ba:
jah és máté97 csak elirtam már azis baj??de nem akarok veszekedni
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Elírtad az ujj,és az új szót.Mind a kettõnek teljesen más a jelentése.
Valaki be tudna linkelni egy,lehetõleg nagyköbös,billencs pótot,ami megy 1.0-ás verzió alatt és nem fagy ki.
Eddig akármilyen pótot próbáltam kifagyott.
CB: Kis Lámpás Jimy
gigamen,sztics,bullseye,kisbrekusz szép gépek grat<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Megkérdezhetem hogy ez melyik map?

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
http://kismenyus.picturepush.com
V-Power Shell
amugy koszi
V-Power Shell
gigamen ,kisberejusz, kamionoskiki; szeo gepek😉<#eljen>#eljen>
lenne egy kerdesem !
miert adja hogy a simitast nem lehet valtoztatni, vagyis csak a gts-ben az ats-ben lehet, igy nagyon sz*r.
itt a kep
es hozok meg 2 kepet
1-es felrako
2-dik felrako
V-Power Shell
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
gigamen , danyr:<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>. grat mind 2 -nek
V-Power Shell
Elõre is köszi.
CB: Kis Lámpás Jimy