German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RS : Szép lesz és ahogy nézem a Topline-val húzod majd 😄 jó össze álítás lesz 😄
Kis Bigy Boy: Én nem si bírnám megszokni hogy a DAF-nélkül mész 😊
The Truck Is My Life
Most használok elõször zmodeler2.1.1-et!
Tudna nekem valaki segíteni GTS-be konvertálni?
Már mindenhol kerestem de semmi.
Köszi!
köszi
Hozzál nekem Spanyolbol 2 bikát 😉
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Köszönet:
Ts4ba
Varsanyi
<#worship>#worship>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Gyorsabban eltelne az idõ két város között ha van kivel beszélgetni.
De ahogy elnézem sokakat nem érdekel ez úgy hogy nem is probálkozom vele hogy valaki is bele menjen ebbe.
Nagyon sajnálom.
De most már mind1, teszünk az egészre. 😉
Am kíváncsi leszek! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lassan kész az új pótom. 😉
Akkor jó utat a jó öreg géppel! 😄

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
The Truck Is My Life
Köszi
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Megjelent már a magyar verzió a German Truck S. ? Illetve más folytatás? Hav alaki tud számomra infót az legyen szíves jelezen.
köszönöm
Gondolom az itt forumozók nagyrésze nem fogja megvenni a játékot eredetiben. Azért megnéztem a SevenM honlapját és már április elejére csúsztatták a megjelenést!<#zavart2>#zavart2> Elolvastam mit írnak a leírásban és nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem tudom "feldolgozni" hogy ezt hogy értették:
"válassz a hatvannál is több kamion közül"<#wow3>#wow3>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Ha valakit érdekel a TS akkor vegyen fel msn-re itt a címem: [email protected].
Holnap meg fogom keresni.
Mindenkinek jó éjszakát.