German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Köszi srácok! <#hawaii>

RS : Szép lesz és ahogy nézem a Topline-val húzod majd 😄 jó össze álítás lesz 😄

Kis Bigy Boy: Én nem si bírnám megszokni hogy a DAF-nélkül mész 😊

The Truck Is My Life

gomze
Hello mindenkinek.
Most használok elõször zmodeler2.1.1-et!
Tudna nekem valaki segíteni GTS-be konvertálni?
Már mindenhol kerestem de semmi.
Köszi!

Helló,kérdésem még annyi lenne,hogy hogyan lehet sokkal több pénz gyûjteni a játékban,mert amik vannak összegek aszállításért az még a tankolásra és a szervízre sem nagyon elegendõ:S

köszi
Tyûha 😮
Hozzál nekem Spanyolbol 2 bikát 😉

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Gell97 kolega
(L) nagyon szép

Tomika001
Fasza! <#wink><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

RS
Az ami húzni fogja. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

R420
Fasza!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

kazai21
Nice!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tinka123
Hmmmm fincsa<#szeret><#finom>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

94mike
Mi az ott a háttérbe Ákos?😮

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Ez lesz az új pótom. <#smile>

Köszönet:
Ts4ba
Varsanyi
<#worship>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gell97 kolega
HBD Luspy <#taps><#taps><#taps>

szabii98
HBD Luspy!😄

I met God. She's black

RS
Nálam használt.

HBD Luspy!<#wink><#vigyor3>

MANos Viktor
Oké majd meglesem köszi<#vigyor3>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

RS
Nyomj rá egy Surface-Normals-Calculate-t és jó lesz. 😊

HBD Luspy

94mike
<#eljen> nekem tetszik..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Gondoltam, hogy mivel ennyien játszunk és ne legyen unalmas a játék lehetne beszélgetni hogy ki merre jár mit visz meg beszélgetni közben.
Gyorsabban eltelne az idõ két város között ha van kivel beszélgetni.
De ahogy elnézem sokakat nem érdekel ez úgy hogy nem is probálkozom vele hogy valaki is bele menjen ebbe.
Nagyon sajnálom.
Tomika001
Ahogy mondod! 😉

RS
Nem akar(t) bekerülni a játékba.
De most már mind1, teszünk az egészre. 😉

kazai21
Miért mi a baj a Volvoval?😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

Tomika001
Hát de megpróbáltad az a lényeg! 😊
Am kíváncsi leszek! 😄

RS
Azért nincs mit! 😄
Lassan kész az új pótom. 😉

Tomika001
Hát jah de nem baj! 😄
Am köszi!

#14129: 😉

Gell97 kolega
már hiányzott 😊))

RS
Hát ja, ez sajnos nem jött össze.
Akkor jó utat a jó öreg géppel! 😄

MANos Viktor
😄😄

Tomika001
[center]A VOLVO nem jött össze így folytatom a jó öreg DAF -al! <#wink>

Majd valamikor indulok! <#vigyor3>

RS
Reklám...

MANos Viktor
Sziasztok!<#wave>
HBD Luspy gyerkõc!<#wink>

Tomika001
HBD Luspy !

R420
HBD Luspy !

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

94mike
Nagy Puszi Luspynak<#puszis>

luspaydavid
A kamionok fel vannak osztva A, B, C-re ezek közül a C-vel kezded a leglassabb leggyengébb kamionnal. Vegyél egy B, vagy esetleg A szériájút vagy pedig a szerelõnél vagy hol is ott lehet "tuningolni" a gépet. Magyar mapp "még" nincsen, de cuccokat (kamion pót skin map...stb) általában külföldi fórumokon találsz.

The Truck Is My Life

Happy BrithDay Luspy

RS
HBD Luspy!

Tomikahh
tudok küldeni egy olyan MAT ot ahol a Spoilernek nincs ilyen hibája..

Subaru Impreza & Hummer

luspaydavid
Köszi Srácok! <#smile>

The Truck Is My Life

PttM Fa
HBD Dévid😊 <#pias>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Helló,nem tudjátok véletlen nekem megmondona,hogyan lehet gyorsabban menni a kamionnal,mert az enyém elég lassan megyeget...,és még azt hogy honnan lehet megszerezni a magyar utakat,már ha van ilyen,és kamionokat honnan lehet tölteni ami magyar rendszámos?

Köszi
mindhez van 60 különbözõ szín 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Üdv Emberek!

Megjelent már a magyar verzió a German Truck S. ? Illetve más folytatás? Hav alaki tud számomra infót az legyen szíves jelezen.

köszönöm
HBD Luspy! <#wink>
luspaydavid
<#vigyor3>

The Truck Is My Life

Szép estét!
Gondolom az itt forumozók nagyrésze nem fogja megvenni a játékot eredetiben. Azért megnéztem a SevenM honlapját és már április elejére csúsztatták a megjelenést!<#zavart2> Elolvastam mit írnak a leírásban és nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem tudom "feldolgozni" hogy ezt hogy értették:
"válassz a hatvannál is több kamion közül"<#wow3>

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

Mit akarsz te TeamSpeakon? CB-set játszani? <#wow3>

Sziasztok!
Ha valakit érdekel a TS akkor vegyen fel msn-re itt a címem: [email protected].
Holnap meg fogom keresni.
Mindenkinek jó éjszakát.