German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindekinek nagyon szép a gépe!
Újra elkezdek játszani a géprõl képet majd teszek!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ez a két szín megy hozzá legjobban, bár a piros sem rossz.Szép gép<#eljen>#eljen>
#14196:
Ez is egy gyönyörû gép!<#eljen>#eljen>
#14195:
Szintén naon szép!<#eljen>#eljen>
És Zsolti fõnöké is gyönyörû!<#eljen>#eljen>
I met God. She's black
Mostanában elég ritkán vagyok itt illetve játszok idõm híján... de ha játszok is akkor evvel a géppel furikázom... szeretem az amerikai vasakat. 😊

Új pótom köszönöm Ts4ba-nak és kazai barátomnak 😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Hétvége Dresdánál
Nos lenne 1 kérdésem meik lenne a legjobb??Nekem van véleményem<#vigyor3>#vigyor3>
Képek:
Alap(ami eddig is):
Zöld:
Fehér:
Avagy sötét szürke:
Vélemények jöhetnek bocs a sok képért de átméreteztem 😄
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
am most itt tartok:/ha zavarnak a képek akkor szóljatok és nem töltök fel😉/

к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#14162: Még szépítgetem. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nekem nem ehhez kelett volna hanem az Euro-hoz😄
biztos azért mert a készítõknek ez jutott éppen eszükbe...
www.szobi.picturepush.com
Nem tudjaátok,hogyan lehet átmenni más országokba(Anglia)a saját kiválasztott országon kívûl? Van valami kiegészítõ vagy valami hozzá?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Már kértem és most kérlek meg benneteket utoljára.Légyszi valaki csináljon nekem 1 darab A osztályú mercit nagyon hálás lennék.Próbálkoztam zmodelerezni de nem ment:S Légyszi valaki.
Üdv😄ani
Szerintetek mit változtassak még?
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
lenne 1 oojan kérdésem hogy zmodban hogyan tudok ugy elforgatni 1 tárgyat hogy pl.: a kamiont szemböl nézem és rá akarok rakni 1 ADR táblát csak az a tábla az oldalát mutatja azt hogyan kell hogy ne az oldalát mutassa hanem az elejét
remélem érthetöen leirtam a problémám
elõre is kösz 😊
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Én is hoztam volna képeket, csak hamburgba kibaszott hibával<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/