German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is volt ijen de nem lehetett vele semmit csinálni:S
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
I met God. She's black
raktam rá dudát+rolót
most így áll 😛
ha valakinek vann kedve bekonvertálni az csak soljon 😛
a duda+roló nem saját
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nem tudom, hogy mennyire ismeritek a TeamSpeak-ot de szeretném ha innél többen csatlakoznátok és játék közben tudnánk beszélgetni.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Subaru Impreza & Hummer
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
nem tudom hogy a game.exe-vel mit kell csinálni hogy ne legyen benne a fáradság jele.
Tudnál nekem segíteni hogy mit tegyek?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#14066: rajos xd
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
csinálgattam egy picit^^..
új cuccok:
lámpa+textúra,ablaktörlõ😄D
No music, no life....