47495
German Truck Simulator
  • MAN4ewer #44894
    Nem,ezt egy Lengyel srác készítette,valóban Will is módosította,de ez az eredeti,és egy pár dolgot módosítottam,tettem rá....

Itt a link,innét tölthető a Sprinter...

Ponyvás Sprinter/letöltés
  • TruckerDave
    Ez amúgy a Will féle sprinter ? Mert azt megtaláltam, csak ott meg a link nem jó. :/ Pedig ponyvás jobb lenne mint a sima gép.
  • MAN4ewer #44892

crafter+reefer pótkocsi/letöltés

Ebben a pack-ban megtalálod a pótkocsit...
    Reefer-ként jelenik meg a játékban(alma,...stb.)
  • xaxoimi
    nagyon megköszönöm!
    IDE tedd fel!
  • Cb Főnök
    Persze felrakom valahova, de am nem privát az övé lehet mert alakított rajta...
  • xaxoimi
    a pótot belinkelnéd légyszíves ha privát akkor meg az alapját?
  • Cb Főnök

• xaxoimi
    látom rajta hogy privát (gondolom) de az alapot be tudnád linkelni vagy egy ilyen futót?
    előre is köszi!
  • MAN4ewer #44886
    Sziasztok...

A Sprinter és a pót privát...bocsi
  • TruckerDave
    Nekem ponyvás kéne nem ez. Ezt kipróbáltam előbb. A futó meg azzal együtt van így az sincs meg.
  • xaxoimi
    az utánfutót légyszíves belinkelnéd?(olyan bajban vagyok, hogy kellene egy futó a sprinterem után én meg belinkelem a sprintert)itt a Mercedes Sprinter
  • TruckerDave
    Valaki nem tud linket vagy esetleg azt hogy melyik oldalon található egy MB sprinter vagy Renault master ponyvásban ? Emlékszem, nem rég láttam többször is de most minden oldalon megnéztem amit csak ismerek és nem találom, meg arra sem emlékszem melyik a kettő közül. :/ A kép egy nagyobb cégnél volt, és látszódott a háttérben hogy utánfutó is van hozzá. Egy Craftert találtam, ami olyan ponyvás és utánfutós csak ez nem az amit keresek.
  • Tsaba01
    olvass lentebb
  • kriisz
    sziasztok! #44872 szép! HA nem privát linekt kérhetek róla? Köszi!
  • bakter985
    akkor senki se nincs aki egy kicsit beszél németül?
  • xaxoimi
    a merci sprinterhez ha már nincs képe...
  • tibi08
    Aha értem köszi!
  • Tsaba01
    Sajnos sokmillió hibája lehet. Például: rosszúl van bekonvertálva, nem a te játékverziódhoz csinálták, stb...
  • xaxoimi
    nekem is van ilyen valami nem stimmel ilyenkor...(nem lehet ellene mit tenni)
  • tibi08
    Halihó!

Valaki nem tudja miért van az hogyha berakok egy kamion mind1 hogy milyet
    töltés háromnegyedénél kb kidob a játékból?
    Előre is köszi!
  • xaxoimi
    hát van olyan mod hogy "max trafic" azt kell letölteni és elvileg mehetsz annyival mennyit bír a géped...
  • kutizsolt

• pinguin
    Valakinek nincs egy MAN TGA Interiorja?
  • Kamionos98
    Hali!

Valaki tudna segíteni??Mert van 1 mb sprinterem ami ha megy 120 km/h-val akkor gyorhajtásért fizetnem kell.Nos valaki megmondaná hogy hogy lehet a gyorshajtás ki kapcsolni??

Aki tud segíteni az irjon pls.

Köszönöm .)
  • lusti12
    Estét!

Szép gépek srácok
  • kutizsolt
    rohadtul fa**a
  • xaxoimi
    ehhez a szép sprinter-hez tudnál linkelni egy jó utánfutót?
    nagyon megköszönném!
  • gigamen
    Egy kis segítség a kamera beállításához.

::: Debug Cam :::
    ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged.
    ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következőt:

g_flyspeed ???
    fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
    g_flyspeed 10
    akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
    továbbá, ha beírod, hogy (pl)
    g_flyspeed 500
    akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
    F9-et,
    és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
    van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
    Leírást készítette: Eightmiles
  • xaxoimi
    hogy lehet beállítani az ún. "szabad kamera" nézetet?
  • Tsaba01
    Tomi, LiTTLe: szabad kameranézettel bementek a parkolón belül, majd F9.
  • Peti 1990

• kutizsolt
    hello
    szép gépek/képek

lenne egy kérdésem... a mercedes sprineter nekem nem megy ATS-el sem és gts-el sem ? miért?
  • sztics
    Sziasztok!
  • LiTTLee
    Helo!
    Azt a parkolót sehogy nem tudod megnyitni.
  • tomi151996
    én is kipróbáltam a mercit

meg ezt a parkolót hogy lehet megnyitni
  • bakter985
    helló
    csak annyit szeretnék kérdezni hogy akad-e oly emberke aki jártas a német nyelvben?mivel merlinita térképén játszom ő pedig német és hát a google se és a személyem tudása sem igen ütné azt a mércét mellyel egy fórumra írni lehetne,kellene?!egy két kis kérdésem lenne hozzá és azt kellene átfordítani,és az esetleges választ rá
  • ben2004
    Sziasztok!Valaki adna 1 olyan kamiont ami jó ZMod-hoz?Mert nekem nem mindegyik kamiont hozza be.Olyankor mi a teendő?
  • gigamen
    Sok ember életét könnyítetted meg, a fórum 90%-a nem találta volna meg, és 1 hétig kaptuk volna a privátokat érte
  • atylaRO

• bullseye9
    Elnézést a dupláért, de más több helyre is felkerült a Mercedes Sprinter nemrég publikált verziója, akinek tetszik, ki lehet póbálni:

Link: LETÖLTÉS

Jelszó: sprinter313el

Credits: Himmel, elektryk572

A Scania A és C verziót cseréli a leírás szerint.