47495
German Truck Simulator
-
#44894 Nem,ezt egy Lengyel srác készítette,valóban Will is módosította,de ez az eredeti,és egy pár dolgot módosítottam,tettem rá....
Itt a link,innét tölthető a Sprinter...
Ponyvás Sprinter/letöltés -
#44893 Ez amúgy a Will féle sprinter ? Mert azt megtaláltam, csak ott meg a link nem jó. :/ Pedig ponyvás jobb lenne mint a sima gép. -
crafter+reefer pótkocsi/letöltés
Ebben a pack-ban megtalálod a pótkocsit...
Reefer-ként jelenik meg a játékban(alma,...stb.) -
xaxoimi #44891 nagyon megköszönöm!
IDE tedd fel! -
#44890 Persze felrakom valahova, de am nem privát az övé lehet mert alakított rajta... -
xaxoimi #44889 a pótot belinkelnéd légyszíves ha privát akkor meg az alapját? -
-
xaxoimi #44887 látom rajta hogy privát (gondolom) de az alapot be tudnád linkelni vagy egy ilyen futót?
előre is köszi! -
#44886 Sziasztok...
A Sprinter és a pót privát...bocsi -
#44885 Nekem ponyvás kéne nem ez. Ezt kipróbáltam előbb. A futó meg azzal együtt van így az sincs meg. -
xaxoimi #44884 az utánfutót légyszíves belinkelnéd?(olyan bajban vagyok, hogy kellene egy futó a sprinterem után én meg belinkelem a sprintert)itt a Mercedes Sprinter -
#44883 Valaki nem tud linket vagy esetleg azt hogy melyik oldalon található egy MB sprinter vagy Renault master ponyvásban ? Emlékszem, nem rég láttam többször is de most minden oldalon megnéztem amit csak ismerek és nem találom, meg arra sem emlékszem melyik a kettő közül. :/ A kép egy nagyobb cégnél volt, és látszódott a háttérben hogy utánfutó is van hozzá. Egy Craftert találtam, ami olyan ponyvás és utánfutós csak ez nem az amit keresek. -
Tsaba01 #44882 olvass lentebb -
kriisz #44881 sziasztok! #44872 szép! HA nem privát linekt kérhetek róla? Köszi! -
bakter985 #44880 akkor senki se nincs aki egy kicsit beszél németül? -
xaxoimi #44879 a merci sprinterhez ha már nincs képe... -
#44877 Aha értem köszi! -
Tsaba01 #44876 Sajnos sokmillió hibája lehet. Például: rosszúl van bekonvertálva, nem a te játékverziódhoz csinálták, stb... -
xaxoimi #44875 nekem is van ilyen valami nem stimmel ilyenkor...(nem lehet ellene mit tenni) -
#44874 Halihó!
Valaki nem tudja miért van az hogyha berakok egy kamion mind1 hogy milyet
töltés háromnegyedénél kb kidob a játékból?
Előre is köszi! -
xaxoimi #44873 hát van olyan mod hogy "max trafic" azt kell letölteni és elvileg mehetsz annyival mennyit bír a géped... -
-
#44871 Valakinek nincs egy MAN TGA Interiorja? -
Kamionos98 #44870 Hali!
Valaki tudna segíteni??Mert van 1 mb sprinterem ami ha megy 120 km/h-val akkor gyorhajtásért fizetnem kell.Nos valaki megmondaná hogy hogy lehet a gyorshajtás ki kapcsolni??
Aki tud segíteni az irjon pls.
Köszönöm .) -
lusti12 #44869 Estét!
Szép gépek srácok -
#44868 rohadtul fa**a
-
xaxoimi #44867 ehhez a szép sprinter-hez tudnál linkelni egy jó utánfutót?
nagyon megköszönném! -
#44866 Egy kis segítség a kamera beállításához.
::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged.
ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következőt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
Leírást készítette: Eightmiles
-
xaxoimi #44865 hogy lehet beállítani az ún. "szabad kamera" nézetet? -
Tsaba01 #44864 Tomi, LiTTLe: szabad kameranézettel bementek a parkolón belül, majd F9. -
-
#44862 hello
szép gépek/képek
lenne egy kérdésem... a mercedes sprineter nekem nem megy ATS-el sem és gts-el sem ? miért?
-
#44861 Sziasztok!
-
LiTTLee #44860 Helo!
Azt a parkolót sehogy nem tudod megnyitni. -
#44859 én is kipróbáltam a mercit
meg ezt a parkolót hogy lehet megnyitni
-
bakter985 #44858 helló
csak annyit szeretnék kérdezni hogy akad-e oly emberke aki jártas a német nyelvben?mivel merlinita térképén játszom ő pedig német és hát a google se és a személyem tudása sem igen ütné azt a mércét mellyel egy fórumra írni lehetne,kellene?!egy két kis kérdésem lenne hozzá és azt kellene átfordítani,és az esetleges választ rá -
ben2004 #44857 Sziasztok!Valaki adna 1 olyan kamiont ami jó ZMod-hoz?Mert nekem nem mindegyik kamiont hozza be.Olyankor mi a teendő? -
#44856 Sok ember életét könnyítetted meg, a fórum 90%-a nem találta volna meg, és 1 hétig kaptuk volna a privátokat érte -
-
#44854 Elnézést a dupláért, de más több helyre is felkerült a Mercedes Sprinter nemrég publikált verziója, akinek tetszik, ki lehet póbálni:
Link: LETÖLTÉS
Jelszó: sprinter313el
Credits: Himmel, elektryk572
A Scania A és C verziót cseréli a leírás szerint.