German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Zsolt-01, igazán jó kis szerelvény, van hasonló élõben, csak sajna nem látszik jól a rendszám (talán LRR-???), íme a kép linkje:
Flickr Wabi Volvo + Schmitz SKO
És egy kép tõlem is:
Én is ezzel a térkép móddal játszom 4.2-sel .
Nekem is elég lassan tölt be , sokat kell várni míg betölt , de egy kisebb idõ után rendesen betölti a játékot.
Vagy egy másik ötlet a lefagyás ellen, hogy mikor még nem teszed be a mód mappába az összes .scs fájlt , simán elindítod a játékot és , mentesz egy játékot, és utána betéve a fájlokat, úgy indítod el de már a mentett játékkal ,igaz ott is lassan tölti be , kell egy kis idõ , de nekem legalábbis így már nem fagyott le.
leszedtem mindent ami kell,a német 1.32 fennt,és amikor elkezdi betölteni a játékot kb 10 sec.után kifagy.csak ennek a térképnek a részei vannak bent.
köszi elõre is
valaki tudna privin 1.04es patch-et dee németül?ugye ez nem warez???
😮 😮 😮
azt akkarom kérdezni hogy a T&T ben mit kell csinbálni hogy menjen az astoria map?
V-Power Shell
Peacee!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Egy kérdésem lenne felétek, ha valaki tudja ezt hogyan tudom én is megoldani a gts játékban, hogy kiszáll a sofõr a kocsiból, és hogy teszi fel? a hóláncot ?
Amit itt ezen a videón látható.

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
nyelvu a jatek?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
hogy lehet egy kamionnak átírni a verzió számát?
Beraktam mindent ami volt a .rar-ban,de csak az alap 1.32-es városokba adja ki a fuvart.Vagy arra a részre nincsenek is fuvarok?
CB: Kis Lámpás Jimy
Nagyjából ennyit fedeztem fel egyelõre.
Szerintem érdemes kipróbálni, jó kis térkép.
nagyon szép ez a tga
Szpek gepek fiuk ! <#eljen>#eljen>
Sziasztok ezeket hogy lehet berakni játékba (ATS)....😄
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A térkép neve Map champagne AdrienReims
LETÖLTÉS (depositfiles)
Mindenképp érdemes kiemelni Adrienreims & Samgt13 nevét. õk a fõ elkövetõk 😊
A tollgate-ek Páris környékén, ill. a német-belga határon találhatók a térképen.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az elõzõ (#44195) tökéletesen van modellezve (az eed123-féle SCS, szerintem nem készült eddig ennél jobb Schmitz pót a játékhoz), jobban hasonlít az eredeti, valós mintához, ez utóbbi (#44201) talán az eltérõ kapcsolódás miatt mutat másképp.
[/url][/img]