German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És Scania napellenzõbe való ledes lámpákhoz jóljóhet textúrának
<#vigyor3>#vigyor3>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
A hátulján van még csiszolgatni való! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#16984 Az oda üt 😄 valami bonyább skint is dobhatnál rá
The Truck Is My Life
--------------------------------------------------------------------------------
Az érdemi munka nem az enyém én csak megkaptam(VolvoScania). Bocs de a gép privát ugyhogy ne szorjatok meg privát üzenetekkel hogy küldd át pls meg stb...Még le fognak kerülni a feliratok és még jobban össze kell raknom de sztem fasza lesz 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nincs ötletetek hogy mit kéne megpróbálnom?? <#confused>#confused>

The Truck Is My Life
Érdekelne, kösz
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Jamaica a Jamaicaiaké.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egy kicsit te is el vagy tévedve, mert egy nyerges billencs nem azt jelenti, hogy az autó csak bányába jár. Hordhat pl.: gabonát, szenet, sódert. faaprítékot, törtüveget, vagy bármi mást ami szóródó, és ez nem feltétlenül a bányába járást jelenti. A legtöbb cégnél meg figyel a sofõr az autójára mert ha az õ balfaszságától megy tönkre a jármû, õ fizeti.
Nagyon jó példának tudom felhozni a Degus-bau Kft.-t ahol volt oxxo transportos nemzetközis, Man TGX-ek köveznek. OFF vége
H-Dunaföldvár
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
valaki nem tudja hogy ha be akarsz egy kamiont tölteni akkormért jellenek ki alul hogy only registration?
Biztos már többen kérdezték,de nem találom sehol sem, hogy hogyan lehet beüzemelni a kormányt a játékhoz. Logitech momo racing wheelem van, és nem érzékel a játék semmit, se pedálnyomást, se kormányelfordítást. Tudnátok segíteni?
mi lehet a gond vele? <#confused>#confused>
The Truck Is My Life

The Truck Is My Life
[center]

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
töröld a játékot...:S
tedd fel a sima játékot-- annyi mdoot rakzs be amennyit tudsz!
legláb is nekem igy van...