German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon meg köszönném!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amielött mondod a magadét nézz utána a dolgoknak!<#wink>#wink><#wilting>#wilting>
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
#17029 - egyébként lehet hogy privát lesz de ez a kép akor készült amikor fel volt texturázva de nem marad igy.miért neked kelne..?
Subaru Impreza & Hummer
Azért sodródik a kamion mert hosszabb mint az eredeti(scs által készített kamion)és a játék olyan kicsinek fogja fel?!?!?! A pót az jó igy is és szép vas!!😄(ha valamit el irtam vagy rosszul tudom akkor elnézéseteket kérem!!!)
MANos Viktor: Fasza!!!!
Kis Bigy Boy: Fasza!!!!
Tomika boy: Fasza!!!!(csak még nagyon alap de jó 😄)
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
The Truck Is My Life
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
de nembaj^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Jó hogy nem azt irod hogy COPY!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Még változni fog😊
#16964: Igy igaz a nyergesek csak a kiszállítást végzik, a benti munkákat konstrukciós vagy terpes jármûvek végzik, esetleg dömperek, Gánton, Inotán, és Iszkaszentgyörgyön tavaly még voltak dömperek a kõbányában.
Na de Nem szeretnék OFF-olni nehogy megszidjanak itt.
H-Dunaföldvár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
katt!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
Nah asszem naggyából kész van ,most pihizek mert egész du itt ültem és eztet csináltam :L
Na csáó, vélemények hát jöjjenek 😄!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Opel Movano 2.8DTi
trucker.darkbb.com
eurotruckers.net
huntruckers.xooit.com
Én itt szoktam néha körbenézni (alkatrész után kutatva). Én is publikáltam már pár gépezetet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tök mindegy melyikhez, csak egy pár linket kérnék. Ebbõl rakhatnátok ki a Banner alá is, egy van azt megtaláltam, de jó Lenne, ha lenne ETS-es is.
Szóval ha tudtok segíteni azt megköszönném.
Downhill!!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/