German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
válaszotokat elõre is köszi
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Spoilerrõl csinálsz egy fasza képet? Kíváncsi vagyok hogy milyen😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
a tgx-ek inkább nemzetközire valók szerintem a tga meg olyan billencs fajta..<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Uj vagyok itt és azt szeretném kérdezni hol lehet letölteni a (TELJES JATÉKOT)?Valaki irja le.Köszönöm Szépen.Egy Link-vagy valami.És mégegyszer Köszönöm.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
minek örülnétek jobban? Ha egy tgx megy tönkre a gépes miatt h a földes meg a köveket nem pontosan a pótkocsira rakja hanem a homlokfalhoz vagy esetleg még rosszabbb helyre, de van olyan is ahol nem törõdnek a kocsival és nekik csak az számít, hogy meglegyen rakva, vagy inkább ha ugyanígy egy sima tga megy szarrá?
de szerintem bármit is mondok ti mindig csak a traktorra mentek h hûû milyen szép meg minden de arra nem gondoltok h mi a gazdaságosabb.
#16904: szép volvo.<#hawaii>#hawaii>
Jamaica a Jamaicaiaké.
( de nem biztos csak egy tipp)
The Truck Is My Life
apáé piros akkor az már drágább?😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
#16895: Nagyon szép!<#eljen>#eljen>
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h